Drimeth 09.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mruczuniu, fantastyczne wieści z placu boju. Wasz domek wyłania się kolorystycznie, jest już coraz bardziej domowo. Zwłaszcza, że sprzęty już stoją Ja sierotka, tulipana znalazłam dopiero po chwili Dziękuję bardzo, jest przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 13.05.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mrunia, zamontuj jeszcze panel prysznicowy to będzie mobilizacja do nauki psa, co by brał prysznic na dwóch łapach- po naszemu a poważnie- wrzuć tam matę antypoślizgową ps. do zobaczenia w realu ( na dziale pieczywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.05.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Goha ja ciem uwielbiam! będziesz moim mentorem w sprawie nauki psioprysznicobrania? matę proszę przywieźć jako prezent dla psiodziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 13.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 z matą przybędziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mruczka, jedziesz po bandzie. Jak przytachasz z Ikei abstrakta w ecru to uznam, ze my black sisters som.Ty nam napisz lepiej jakie kafle wybrałas Ps. Dasz na priv ile kosztuje taki kominek- tak se mysle, ze moze zamiast kozy sobie zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mruczka gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.05.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 MSU kochanie - jestem siostra do pasa, bo przytargam w połowie w sensie górne szafki, bo Mru się uparł był. Bo to chodzi o ten mdf lakierowany kremowy nie? A dół będzie Faktum Sofielund. Kafle : Opoczno Suita (w Casto teraz rzucili) i Tambądzin Elegant Natur szary Kominek: Arysto wkład 4500 zł - wiem, masakra :/ też cierpię. Robota i materiały - 4000 zł, można ugrać taniej, ale mi zależało na takiej małej kostce, co to pół salonu nie zasłoni i pozwoli mi mieć narożnik. Wrzucam to w teczkę pt. fanaberie, zaoszczędziłam na gresie z wyprzedaży Osiu - teraz będę paznokcie piłować i czekać na postępy kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.05.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 MSU kochanie - jestem siostra do pasa, bo przytargam w połowie w sensie górne szafki, bo Mru się uparł był. Bo to chodzi o ten mdf lakierowany kremowy nie? A dół będzie Faktum Sofielund. Kafle : Opoczno Suita (w Casto teraz rzucili) i Tambądzin Elegant Natur szary Kominek: Arysto wkład 4500 zł - wiem, masakra :/ też cierpię. Robota i materiały - 4000 zł, można ugrać taniej, ale mi zależało na takiej małej kostce, co to pół salonu nie zasłoni i pozwoli mi mieć narożnik. Wrzucam to w teczkę pt. fanaberie, zaoszczędziłam na gresie z wyprzedaży Osiu - teraz będę paznokcie piłować i czekać na postępy kafelkarza Kurcze dostalam wycene na kominek podobnie, pojde z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.05.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 i to mówi osoba, która wszystko robi sama i kitra kasę dla siebie? no weeeeeź, daj w końcu komuś zarobić no a tak na poważnie - u nas raczej nie dało się taniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) i to mówi osoba, która wszystko robi sama i kitra kasę dla siebie? no weeeeeź, daj w końcu komuś zarobić no a tak na poważnie - u nas raczej nie dało się taniej :/ Jasne,bo ja z zamilowania do masochizmu dzien w dzien rypie jak ten glupi osiol, no ale kto biednemu zabroni zyc bogato - mysle intensywnie nad kominkiem;) Edytowane 14 Maja 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 15.05.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 no jaaa no oczywiście, bo przecież ten, co się buduje to ful kasy ma, nie wiedziałaś? przynajmniej wśród moich znajomych panuje takie przeświadczenie, "co? budujesz się i nie masz kasy? to się wyklucza przecież" z kominkiem trzeba uważać, znajomemu znajomemu sfajczył się od kominka dom lepiej niech to robi spec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.05.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam:) Kolejna osoba z lekkim piórem, czego gratuluję i zazdroszczę Czyta się genialnie. Nie raz się uśmiałam:lol2: Już sie nie mogę doczekać kolejnych Mruczkowych opowieści. Pozdrawiam:) PS. Nawiązując do wcześniejszego postu, ostatnio usłyszałam, że każdy głupi może dom zbudować na kredyt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 15.05.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ooo wow, to Mruczki bardzo gupie som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ooo wow, to Mruczki bardzo gupie som... Nie tylko Mruczki;) Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 17.05.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ale pięknie już podłogi wyglądają Czy można spytać czy w salonie macie podłogówkę? Już się nie mogę doczekać kuchni. Czy zaplanowałaś górne szafki? A co pomiędzy górne i dolne? Przepraszam, że tak wypytuję, ale bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Mruczko nie witałam się jeszcze u Ciebie ale futerko wyciągnęło mnie z ukrycia, no cudne jest cudniaste, nie wiem jak Ty dasz radę się wykończyć mając takiego rozpraszacza pod ręką Buziaka ode mnie w nosek i łapki i miziam po brzuszku (piesa oczywiście ) A i dodam tylko tyle że imię ma bardzo szacowne, (wołacie całym czy jednak zdrabniacie ) nie to co futro mojej koleżanki które w rodowodzie ma jak byk : Łyk Rozkoszy z Psiej Sadzawki Edytowane 18 Maja 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.05.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Śliczna morda:) Cudny do miziania;) Podłoga (śliczna zresztą) będzie miała świetną froterkę Wklejając zdjęcie zwierzaka z czasów niemowlęctwa zrobiłaś mu taki back in time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.05.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dri odpowiadam: w salonie jest podłogówka, jak i w całym domu prócz spiżarni i schowku pod schodami, jesteśmy póki co zadowoleni z tego bardzo. Szafki górne są też z ikei, tylko waniliowe fronty a nie takie jak dół szaro orzechowe. Pomiędzy będą kafle takie kawowo kremowe z dekorem, lada chwila będą położone to wstawię fotkę. Kafle są duże 60 cm x 30 cm i będą tylko na ścianie z kuchenką, tam gdzie okno zostanie farba. Cronin: jak miło Cię powitać kto się jeszcze ukrywa? niech skomentuje mordeczkę Otisową a i Mruczce miło będzie, że ktoś czyta wypocinki. Co do wykańczania nomen omen mam zamiar się wykończyć a i jakbym nie miała zamiaru to i tak mnie wykończy, jak nie budowa to Otis, więc skoro wszystko z góry zaplanowane i na stracenie zostałam przeznaczona to właściwie whatever Co do imienia: hehehe, właśnie się sobie wyobraziłam jak wołam przez wieś: Glasgowhill's Back In Time! it's time to go home, be on time!! No to jest OTIS i już przynajmniej zdążę wymówić zanim zapadnie zmierzch. "Łyk rozkoszy.." - dobre dobre, a co powiesz na jamnika : Zyzia Herbu Kopidołek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 zaplułam monitor fantazja twórcza hodowców psów nie ma granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 18.05.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Wpadnęłam się przywitać.Bardzo ładny domek. Układ pomieszczeń trochę podobny do mojego.Trzymam kciuki za dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts