Moose 30.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ośka, nie chciałam zniechęcać, może to tylko tak u nas? w sumie fajne rzeczy mają, tylko ta obsługa kijowa. Kuchnia już jest, czeka, a montaż 6 czerwca Mam nadzieję, że nam pokażesz efekt...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 30.05.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 no ba! zarzucę was fotkami z przodu, z boku i od spodu jeszcze nie zbieram zabawek. Póki co męczy mnie rozterka czy aby dobrą fugę wybrałam do łazienki... buuu, glazurnik mnie zabije, jak mu każę zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.05.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To widzę, że w Ikei to najlepiej małe rzeczy kupować. I ze swoim transportem. Ale grunt, że już wszystko masz i czeka na montaż. A co jest nie tak z obecną fugą? Kolor nie pasuje?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.05.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 no ba! zarzucę was fotkami z przodu, z boku i od spodu jeszcze nie zbieram zabawek. Póki co męczy mnie rozterka czy aby dobrą fugę wybrałam do łazienki... buuu, glazurnik mnie zabije, jak mu każę zmieniać? W końcu Ty mu płacisz, czy on Tobie, że te płytki kładzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 01.06.2012 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ośku, ale ona już jest położona, ta fuga w sumie raczej zostaje, nie jest źle, tylko ja mam chwile wahania, bo chciałabym już wszystko mieć na tip top. Muszę wam jakieś foty trzasnąć. Szykuje się weekend z noclegiem, więc pewnie będzie okazja. I mop już mnie swędzi, żeby umyć podłoooogę nowiutką. wariatka, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ośku, ale ona już jest położona, ta fuga w sumie raczej zostaje, nie jest źle, tylko ja mam chwile wahania, bo chciałabym już wszystko mieć na tip top. Muszę wam jakieś foty trzasnąć. Szykuje się weekend z noclegiem, więc pewnie będzie okazja. I mop już mnie swędzi, żeby umyć podłoooogę nowiutką. wariatka, wiem Jak jest położona to się od niej odparasol... Rób foty, wklejaj i komentuj... Lataj na mopie, miotle i czym tam chcesz wariatko I ciesz się, że sprawia Ci to przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 O to wieczorkiem będzie fotorelacja? a garnki są niezłe w ikei właśnie, zdaje się teraz promocja na zestaw 3 (garnek, rondel, patelnia) za 79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Fiu, fi:wiggle:. Kuchnia niczego sobie. Pomimo problemów z zamawianiem w sklepie na I całkiem fajnie wyszło i blatu sporo do pracy:) Łazienka całkiem spora sie wydaje. Tylko kibelek zawiesić i korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kurcze na chwile sie zagapiłam,a Ty juz prawie wszystko masz, to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.06.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no widzisz? kto nie zagląda ten traci już myślałam żeś się obraziła i poszła sobie wsinądal. dobrze, że znów jesteś w ogóle nikt mnie już nie lubi tak mało komentarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Oooooooo następna zdołowana - czytam, nie piszę bo czasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Laska, a kiedy ja mam pisac, jak nie mam kiedy czytac. W jednej rece pioro z gladzia, w drugiej blichowka, w uchu wyniki meczy, no nie ma jak pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 13.06.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 o dżijsas! trochę mnie tu nie było, a tu taaaakie zmiany, idziecie jak burza u nas to wszystko tak się wlecze.. dopiero kończymy szpachlowanie, no ale dwie rączki mojego męża nie mogą szybciej :/ Widzę, że w rodzinie Mruczkowskich pojawił się nowy członek rodziny pięknisty, cudo normalnie Ja też za trzy dni wyruszam po swoje cztery łapy, już nie mogę się doczekać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.06.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Colours - no NIE WYOBRAŻAM sobie, żebyś zaraz potem nie wrzuciła foty jestem bardzo ciekawa wiesz... ja teraz branżowa jestem, psie karmy, obróżki, szkolenia, smaczki, mój świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.06.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Mruczka: taka tęcza, to się nazywa halo słoneczne Powstaje w momencie, gdy światło słońca załamuje się i rozprasza w kropelkach wody (np. w chmurze, deszczu, mgle). Zwykle powstaje, gdy obserwator ma słońce z tyłu, ale mogą się zdarzyć także takie efekty w niestandardowych sytuacjach, jak np. Twoja. Czasami powstaje taki efekt z użyciem kryształków lodu jako dyfraktorów, ale teraz lato jest, więc to na pewno jakaś mgiełka wodna. Bardzo fajnie uchwycony efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.06.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Woooow, tylko tyle mogę powiedzieć o akcji "Lustro". Wielki szacun dla panów. Więcej powiem jak pozbieram szczękę z podłogi. Łazienka piękna. Zdradź proszę jaki to kolor płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 20.06.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Lustro jest boskie. Teraz widze ile strace nie robiac takiego u siebie - a byly wlasnie takie plany. Niestety mialam do wyboru albo szafka na wszystkie drobiazgi ( nie lubie robic wystawek) albo lustro. Wybralam szafke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 21.06.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) ja też wysyłam swoje achy w temacie lustra i pozostałych realizacji planów, marzeń ale to już wiesz a sorrrki miałam dopisać jeszcze jeden mały komentarzyk ale do ważnego wydarzenia z okazji Pierwszego Dnia Lata i Twoich Mruniu 18 Urodzin WIELKIE UŚCISKI I BUZIAKI!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! tych domowych i przyszłościowych Edytowane 21 Czerwca 2012 przez gosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 o gołe cegły mieliście, a tu już luuuuuuuuuuustro w łazience... i to jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 21.06.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mruczka... Lustro jest zajeb.... Ładne płytki! Cóż to za kolecja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts