Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mruczkowa Chata - komentarzowe wsparcie budowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 658
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to jak zwykle w pośpiechu, ale spóźniona :) Wszystkiego naj, naj Mruczkosia, zdrowia i słoneczka :*

Drzwi piękne, a lustro.. przeogromne, a ja myślałam, że jak na moją łazieneczkę to ja będę miała duże :)

Obiecałam się pochwalić moim maleństwem, więc dotrzymuję słowa, pewnie będziesz zaskoczona moim wyborem tak samo jak ja, no ale cóż to była miłość od pierwszego wejrzenia ;) wstawiam linka -> http://imageshack.us/photo/my-images/338/dsc01111g.jpg/ buziaczki, pozdrawiam :)

colours, czemu zaskoczona? :) że Amstaff? :) no ale przecież one są piękne! :) gratuluję wyboru najpiękniejszego szczeniaka :) życzę żeby czytał Ci w myślach, zjadł tylko jedną parę kapci, nie gryzł, nie drapał, sikał do WC i wykonywał wszystkie komendy z dziką przyjemnością :)

:)

p.s. oczywiście mile widziane fotki jak rośnie :)

Ośka ośka... to życzenia były :) jak Ci ktoś życzy, żebyś pod łóżkiem znalazła kufereczek stóweczek to lecisz zaraz do sypialni? :)

o rany jak ja bym chciała mieć taką moc sprawczą! :)

sobie też bym takiego psa życzyła :), chociaż tfu, narzekać nie mogę.

Wyrazy uprzejmości śle "Lassie" ku Don Earl Grey'owi :)

dziękować, dziękować :D

Hehe dobrze, że nie jesteś zaskoczona, bo właściwie to do tej pory jak pokazywałam ludzikom moje "drugie dziecko" to wyglądało to mniej więcej tak:

- oooo jaki piękniusi, milusi, śliczniusi, a jaka to rasa?

- no ymmm hmm Amstaff :D

- fuuujjj.. toż to pies morderca!

Pozdrawiam i ściskam ciepluchno, również kudłatą część rodziny, a właściwie to chyba powinnam sprecyzować, że piesa bo Mruczkowski też pewnie kudłaty gdzie nie gdzie ;) ;) ;)