Myometis 21.06.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 dziękuję za życzenia Goś! :*a wszystkim co pytają o płytki odpowiadam: to jest Tubądzin seria Elegant Natur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.06.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To dzisiaj ta 18-stka ? Wszystkiego najlepszego, oby Ci to lustro nigdy zmarszczek nie pokazało Czyli Mruczka wreszcie będzie mogła sama sobie alkohol kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Lustro zaje..fajne:) Ja myślałam, ze moje było duże (80x180), ale Twoje jest ogromne. Nie dziwię się, ze nerwy były:) PS. Widzę, ze wpadłam w odpowiednim momencie: Sto lat, sto lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.06.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To ja też się piszę na imprezę! Sto lat Mruczuniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mruczka 100 lat w dobrym zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 21.06.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Kochani dziękuję! :* no a skoro starsza jestem to teraz będę więcej narzekać na bóle w krzyżu i będęm usprawiedliwiona co? buziaczki raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 23.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja to jak zwykle w pośpiechu, ale spóźniona Wszystkiego naj, naj Mruczkosia, zdrowia i słoneczka :* Drzwi piękne, a lustro.. przeogromne, a ja myślałam, że jak na moją łazieneczkę to ja będę miała duże Obiecałam się pochwalić moim maleństwem, więc dotrzymuję słowa, pewnie będziesz zaskoczona moim wyborem tak samo jak ja, no ale cóż to była miłość od pierwszego wejrzenia wstawiam linka -> http://imageshack.us/photo/my-images/338/dsc01111g.jpg/ buziaczki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 skoro starsza jestem to teraz będę więcej narzekać na bóle w krzyżu i będęm usprawiedliwiona co? A jakże... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 24.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 colours, czemu zaskoczona? że Amstaff? no ale przecież one są piękne! gratuluję wyboru najpiękniejszego szczeniaka życzę żeby czytał Ci w myślach, zjadł tylko jedną parę kapci, nie gryzł, nie drapał, sikał do WC i wykonywał wszystkie komendy z dziką przyjemnością p.s. oczywiście mile widziane fotki jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 życzę żeby czytał Ci w myślach, zjadł tylko jedną parę kapci, nie gryzł, nie drapał, sikał do WC i wykonywał wszystkie komendy z dziką przyjemnością p.s. oczywiście mile widziane fotki jak rośnie O rany... to są takie psy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.06.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ośka ośka... to życzenia były jak Ci ktoś życzy, żebyś pod łóżkiem znalazła kufereczek stóweczek to lecisz zaraz do sypialni? o rany jak ja bym chciała mieć taką moc sprawczą! sobie też bym takiego psa życzyła , chociaż tfu, narzekać nie mogę. Wyrazy uprzejmości śle "Lassie" ku Don Earl Grey'owi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.06.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moje butów nie gryzą i tylko jedna używa WC... ale swojego druga leje gdzie popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 sobie też bym takiego psa życzyła , chociaż tfu, narzekać nie mogę. Wyrazy uprzejmości śle "Lassie" ku Don Earl Grey'owi Ja też nie narzekam, bo nie niszczy i nie leje i w ogóle fajne z niego pzytulaśne psisko, jeszcze żeby troszkę zmądrzal Wzajemne uprzejmości for Lassie and You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 26.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 dziękować, dziękować Hehe dobrze, że nie jesteś zaskoczona, bo właściwie to do tej pory jak pokazywałam ludzikom moje "drugie dziecko" to wyglądało to mniej więcej tak: - oooo jaki piękniusi, milusi, śliczniusi, a jaka to rasa? - no ymmm hmm Amstaff - fuuujjj.. toż to pies morderca! Pozdrawiam i ściskam ciepluchno, również kudłatą część rodziny, a właściwie to chyba powinnam sprecyzować, że piesa bo Mruczkowski też pewnie kudłaty gdzie nie gdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anape9 27.06.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Bardzo fajnie tu u Ciebie. Tak bez zadęcia i epatowania kasą. Szybkiej przeprowadzki i dużo radości z domu życzę. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.06.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Pani, wyszło Ci pieknie. Naprawde pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 To dopiero łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.06.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Powtórzę się, piękna łazienka i to lustro i to okno brakuje tylko fotki piesa do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ładnie i elegancko. Brawo! Tylko się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mruczka, podpisuję się pod przedmówcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts