Myometis 27.06.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 dziękować, dziękować Hehe dobrze, że nie jesteś zaskoczona, bo właściwie to do tej pory jak pokazywałam ludzikom moje "drugie dziecko" to wyglądało to mniej więcej tak: - oooo jaki piękniusi, milusi, śliczniusi, a jaka to rasa? - no ymmm hmm Amstaff - fuuujjj.. toż to pies morderca! Pozdrawiam i ściskam ciepluchno, również kudłatą część rodziny, a właściwie to chyba powinnam sprecyzować, że piesa bo Mruczkowski też pewnie kudłaty gdzie nie gdzie ;) a znam to znam, tylko nazwy się zmieniają: - o jaki piękny chomiczek - to nie chomiczek, to szczur - aaaaa, fuj, obrzydlistwo! a Mrukczy mało kudłaty, zaprzyjaźniony z golarką he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 27.06.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Bardzo fajnie tu u Ciebie. Tak bez zadęcia i epatowania kasą. Szybkiej przeprowadzki i dużo radości z domu życzę. Ania oj tak, w sumie trudno epatować czymś, czego się nie ma ale dzięki, dzięki, epatowanie jest bardzo nie w Mruczkowym stylu p.s. dziś rozmawiałam ze znajomym, przy którego budowie (z jego opowiadań, przesyconych kwotami w PLN i E) mój dom to ciasna drewutnia nie lubimy takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 27.06.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Powtórzę się, piękna łazienka i to lustro i to okno brakuje tylko fotki piesa do szczęścia Ty mnie, powiadam, nie kuś i nie drażnij, bo wstawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Łazienka fantastyczna:cool:, lustro gigant genialne:)! Pora na zasłużoną labę i plucie pestkami czereśni przed siebie, puki są. Kawka na tarasie poczeka do jesieni;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.07.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 pluję a właściwie pluje Mruczek, bo on wielki koneser czereśni jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.07.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Cronin - doigrałaś się wstawiam fotki z futrem taki rozrywkowy mini konkurs: co myśli pies na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.07.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Myśli: "ciekawe co on jadł pysznego, podzieli się? proooszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.07.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mruczka, Mruczka, MRUUUUUCZKAAAA - no wez Ty przestań. Jest bliżej niż dalej, no i ile Ci zostało- miesiąc, góra dwa, jak się stanęło na mecie, to trzeba dobiec do startu a nie oddać walkowerem. Nie bądź marudą, weź psa, Mruczysława, jedźcie na wekend nad jezioro, do lasu na spacer, naładuj się i wracaj naładowana, bo trzeba skończyć to co zaczęłaś. Kawa, nie zając- nie ucieknie, będzie na tarasie we wrześniu, wtedy też jest piękna pogoda. A poza tym kawa wypłukuje magnez i jest nie zdrowa Za to wysiłek fizyczny jest zdrowy PS Podłoga w mieszkaniu prosi o umycie, pranie prosi o żelazko, lodówka już nie prosi o żarcie, już sobie je sama hoduje. Szczury zaczęły polować na przygodne insekty a na kurzu można pisać palcem. - podłoga niech się prosi - na gosci nie masz czasu, a Ty się juz do niej przyzwyczailas, - ubrania się prasuje tuz przed nałozeniem- reszta moze lezec nie wyprasowana - w lodówce najważniejsze jest światło, nie żarcie - przynajmiej nie masz insektów, - na kurzu mozesz napisac wyznanie miłosne Mruczysławowi Głowa do góry - pomyśl, że inni mają ten sam los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 E tam Mruczka Ty lepiej pomyśl że są tacy co nie mają jeszcze co wykańczać a bałagan w mieszkaniu mają dokładnie taki sam, dobrze że na jasnych meblach i podłogach tak kurzu nie widać o ciuchach wpychanych kolanem do szafy już nie wspominając No chyba że chodzi o to że na brudnej podłodze futro ci się brudzi - no to rozumiem ból:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Cronin - doigrałaś się wstawiam fotki z futrem taki rozrywkowy mini konkurs: co myśli pies na zdjęciu? Hej Koleś! Daj polizać chrapkę. Cudne masz Futra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mruczka, każdy z nas to przeżył... kryzys budowlany nic wielkiego... Już masz bliziutko do tej kawki... TRZYM SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 05.07.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Cudne masz Futra!!! Jedno teściowej (to czarne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 05.07.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 MSU - już się nieco naładowałam, wzięłam dzień wolny od budowy, wyszorowałam podłogę, futra, lodówkę, zakupiłam środki żywności, wypucowałam łazienkę i zasiadłam z laptopem z poczuciem dzikiej satysfakcji perfekcyjnej pani domu Co też opary Domestosa robią z głową no.. Jeszcze zaplanuję jakiś weekend poza budową i całkiem naładuję akumulatorek Póki co zbieram siły i wenę i inspiracje. Niedługo przedstawię Wam mały pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 05.07.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 cronin - no wszak ja mam psa od spodu białego nie godzi się mu kłaść na brudnej podłodze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 05.07.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Moose - oddam moje pole za kawałek Twojego lasu, tam pewnikiem chłodniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Moose - oddam moje pole za kawałek Twojego lasu, tam pewnikiem chłodniej... 23 w nocy po deszczu... w dzień 35 w cieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.07.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 To może jeszcze ja. Mruczuniu, ja bym już bardzo chciała być w tym momencie, w którym Wy jesteście. Dom już stoi, wykończeniówka się robi. Teraz już ostatnia prosta do mety. Trzymam kciuki za naładowanie baterii i ostatni finisz. PS. ja się dziś naładowałam na konikach Nawet skakaliśmy coś malutkiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 08.07.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ooo ja na razie nie mam czasu wrócić... nie mam czasu nawet psa z końmi oswoić trzeba się w końcu zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ooo ja na razie nie mam czasu wrócić... nie mam czasu nawet psa z końmi oswoić trzeba się w końcu zebrać Mruczka oswajam padalca ze wszystkim co mi się nawinie ( samochody, motocyklisci, rowerzyści, nawet żule na osiedu mym byłym).... jeszcze kota i konia mam w zamyśle:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 09.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Spokojnie Mruczuniu, najpierw dokończcie domek, potem będzie czas na koniki. Ja na razie korzystam, póki nie zaczęliśmy budowy. Pewnie jak zaczniemy to sobie zrobię przerwę w jazdach. Moose, ja bym się bała, że Twój Wielki Pies połknie moją malunią kiciunię na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts