gosja 10.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 śliczny ten pokoik Ci wyszedł Mruniu- sypialenka ciepła, romantyczna i gustowna bardzo mi się podoba słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mruczka, ja pierdziu:jawdrop: Tak ładnie macie i jeszcze się nie przeprowadziliście? Ja od maja koczuję na dmuchanym materacu bez kawałka choćby kuchni bo mnie do tej chałupy ciągnie a Wy w takich pałacach jeszcze nie mieszkacie. Heloł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 10.07.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Agalind, no właśnie mieszkamy, od wczoraj.... no i depresję poporodową tfu pobudowlaną mam.. więc mogę się wydawać niespełna rozumu troszkę... ja wiem, wiem, chimery, to minie.... minie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) No to gratuluję przeprowadzki!!!!! Niech sie Mruczkom i piesowi dobrze mieszka:) Męska decyzja podjęta, więc chyba depresja mija? Edytowane 10 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Noooo... na luksusy się Mruczki przeprowadziły:lol:. Gratuluję przeprowadzki:lol2:. Deprecha albo stan euforyczny... różnie to bywa;).Ważne co się śniło;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.07.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ekhm.... Jak już po głowie chadzają myśli o depresji poporodowej, to wiadomo, co się śniło Szkoda tylko, że ta przeprowadzka jeszcze nie na stałe... A może jednak się zdecydujecie zamieszkać na dobre po tych 3-ch tygodniach spędzonych na wsi? Tak czy siak - się przyłączam do gratulacji i najlepszego życzę w nowym domku I w każdym kątku po .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Nie na stałe? Ale i tak GRATULUJĘ - uwielbiam mieszkać w domu, nawet jak nie możemy się znaleźć już nie raz dzwoniliśmy do siebie Albo uwielbiam odpowiedź na pytanie gdzie jesteś - tu - co to znaczy tu I na spacery nie musisz chodzić lordowska mość sama się wyprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Ale śliczny pokoik Dla mnie jak już jest firanka to stan wyższego wtajemniczenia. A czy jego książęca wysokość ma swoje legowisko? Plus dla Mruczka ode mnie za stanowisko informatyczno-dowodzące. Co jak co, ale komputer być musi Tak trzymać! Edytowane 10 Lipca 2012 przez Drimeth literówki - palce mi się dziś plączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 10.07.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 agalind -> męska decyzja, męska, a z damską nikt się kurcze nie liczy depresja trwa, kto chce kupić dom? rasia-> spałam jak kawał kamyka, ale to i tak się nie liczy bo pierwsza noc była jeszcze na betonach martinezio-> no właśnie tak się tego obawiam, że małż mój nie wróci do mieszkanka i się wypnie i sobie koguta kupi i na wsi osiądzie jak na mieliznie, a z tym kątkiem to spokojnie nie mam tylu pokoi Gosiek33 - walczymy z pogłosem i z trudnościami w porozumiewaniu, jakaś dziwna akustyka tu jest albo oboje ogłuchliśmy a co do lordowskiej mości, niestety, nie "robi" na swoim, przy czym za swoje uważa również podwóreczko. Stoi jak skazaniec pod bramą a jak się mu otworzy to leci leci leci i kuca zawstydzony gdzieś w krzakach a potem wraca z podniesionym ogonem i triumfem na pysku. Więc spacery być muszą. Dri -> firanka od przypadkowego handlarza na targu za 25 złociszy, ździebko przykrótka. A Mru bez kompa się nie rusza, musi mieć kontakt ze światem (chociaż to mnie zdarza się zabrać laptopa do kibla - Gosja świadkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.07.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witaj Mruczko Czytałam Twój dziennik prawie od początku a dopiero teraz się ujawniam Depresja pobudowlana minie zobaczysz po prostu jesteś zmęczona budową i to normalne Macie piekny domek, sypialnia fajoska i mega zazdroszczę, że jesteście już u siebie A jak psiak się odnajduje w nowym miejscu? dalej rwie się do pomagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Mruczko, mój pies tez nigdy nie chciał brudzić na swoim , nawet jeśli to swoje było po dalekiej rodzinie Płot był traktowany jak ściany domu, za furtką dopiero luz To chyba cecha "miastowych" piesów A pogłos jest zawsze w nowych , nieumeblowanych i niezaszpargałowanych domach (mieszkaniach zresztą też) . Zaczniesz obrastać w pierdółki od razu zniknie Ps. Fajnie już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.07.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 msdracula -> no witam, witam jak miło, że wpada coraz więcej ludzi na Mruczkowe pola. Psiak zdezorientowany lekko, nie wie czemu jak zawsze nie wracamy wieczorem do mieszkania. Oczywiście wkłada swój wąski ryjek wszędzie tam gdzie może. Zdecydowanie jest mu jednak chłodniej niż w bloku, ma możliwość wybrania sobie najchłodniejszych kafli lub wytaplania się w kałuży na zewnątrz cronin -> ale byłoby fajnie już móc postawić pierdółki, póki co za ozdobę służą mi śrubokręty, taśmy malarskie i inne ustrojstwa niewiemdoczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 agalind -> męska decyzja, męska, a z damską nikt się kurcze nie liczy depresja trwa, kto chce kupić dom? Jak Ty masz depresję mając już takie cuda w domu jak ŁÓŻKO i FIRANKI, to ja powinnam sie już dawno pochlastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.07.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 agalind, nie chcemy trupów, proszę cię, ja mdleję na widok krwi! no ja wiem, wiem... ale taki charakter, pani, no co począć? Ale myślę że takie "tymczasowe" mieszkanie tam mnie w końcu oswoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.07.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ależ superowa ściana Macie szczęście z tymi psami, moje niestety zrobiły się już zupełnie podwórzowymi burkami... i walą gdzie popadnie, najgorzej, że ciągle gdzie indziej Od czasu pogryzienia jednej suczki absolutnie nie wychodzę z nimi za płot, tak bardzo się boję kolejnej, cichej, morderczej zjawy Pająki są pożyteczne bo muchy i komary łapią się w pajęczyny.... podobno Kupiłam sobie płytkę Expel http://www.globol.pl/produkt,55,pl.htm - i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.07.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ale pięknie się u Was robi Mruczuniu, wklej proszę ostateczną wersję ściany z kamienia. Bardzo mi się takie rozwiązanie podoba. Planuję coś takiego pomiędzy kuchnią a jadalnią (tak, na razie na papierze). A ściana w sypialni rewelacyjna. Taka pięknie romantyczna. Moje klimaty. Co do pająków, to może warto zainwestować w futro polujące? U mnie żadna mucha, żaden komar się nie uchowa I zabawa przednia podczas polowania, szczególnie o 2-giej nad ranem Kiedy w pogoni za zdobyczą można przegalopować po wszystkich śpiących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.07.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Drimeth gorzej jak to futerko przynosi co później ta zdobycz do łóżka i kładzie na poduszce Mruczko ślicznie, ten napis to naklejka? bardzo bym chciała zgrabnie wkomponować zdjęcia ślubne w sypialni (jedyne w życiu, jakie mam ładne, niestety) Pająków organicznie nie znoszę, , jeszcze długonóżki bez omdleń i wrzasków przechodzą, ale reszta brrr... No i wielkie wyrazy uznania dla Mruczysława, mój M mógłby siedzieć pół nocy ale przed komputerem jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Oj, Mruczka, zdolna bestia jesteś. Mruczek zresztą też. Dopalacza dostał i całą noc rabotał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Oj, Mruczka, zdolna bestia jesteś. Ja na pewno bym tą naklejkę krzywo przykleiła:sick: Mruczek zresztą też talenta ma. Dopalacza dostał i całą noc rabotał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.07.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Gosiek 33 - no co Ty? z psami nie wychodzisz? oprawco polecam spray pieprzowy na psy, kiedyś takowy kupił mi ex, mały, wsadzasz do kieszeni, w razie wu pryskasz po oczach.Płytkę wypróbuję, dzięki. Nienawidzę paskudztwa! Dri - wkleję, wkleję, tylko do chaty wrócę. Na kota nie bardzo mam chęć, zresztą co Ty piszesz? najpierw przegalopował po Tobie pająk a zaraz za nim kot? no to ja dziękuję za atrakcje Cronin - tak, to naklejka, zobacz na allegro, pełno tego a zdjęcia zawsze można zrobić nowe, mam przyjaciółkę fotografkę, mówi, że teraz nie tylko ślub jest okazją ale i ciąża, narzeczeństwo, albo sesja np z psem. Na pewno znajdziesz świetnego fotografa! tylko trza się odważyć Agalind - Mru właśnie mi powiedział, że rabotał do 4:30, ech, co ten człowiek na urlopie może zrobić no góry przenosi, kamienie przetacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts