Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mruczkowa Chata - komentarzowe wsparcie budowlane

Recommended Posts

Niestety jestem oprawcą... na wsi :lol2: Żaden pieprz nie pomógłby - to był atak z zaskoczenia, cichcem, gdy się wszystkie (ja i dwie moje suczki) zorientowałyśmy już jedna była w paszczy napastniczki :sick: nie było czasu na nic poza wyrywaniem zwierza z pyska drugiego zwierza :mad:

• Odpowiedzi 658
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mruczka, nie nie, pająki po mnie nie galopują (przynajmniej taką mam nadzieję), galopuje tylko kota :)

cronin, Hanka na szczęście nie przynosi mi swych zdobyczy na poduszkę. Ponieważ na razie mieszkamy w bloku więc nic większego niż chrabąszcz, do tej pory, nie przyniosła. A i wtedy kot preferuje zabawę zdobyczą niż dzielenie się nią. Tylko czasem znajduję jakieś małe musze zwłoki na podłodze...

Moose, ja bym się bała, że Twój Wielki Pies połknie moją malunią kiciunię na śniadanko ;)

Grey, jeszcze do czynienia z kotem nie miał ale sądzę, iż jakby miał swojego, to by go lubił, bo on wszystkich lubi...:yes:

Agalind, no właśnie mieszkamy, od wczoraj.... :) no i depresję poporodową tfu pobudowlaną mam.. więc mogę się wydawać niespełna rozumu troszkę...

ja wiem, wiem, chimery, to minie.... minie nie?

Mruczka, ty chimeryczna babo ;)

Ja wieśniakiem chyba byłam zawsze tylko o tym nie wiedziałam... za nic nie chciałabym wrócić do bloku, tu jest mi miło, przestronnie, zielono za oknem, ptaszki śpiewają... lubię mój domek i lubię w nim przebywać na tyle, że nigdzie mi się nie chce stąd ruszać...:yes:

Zaje..ste dwa ostatnie posty, domowo, wiejsko i sielsko. Mruczysławowi pogratulować wykonananej pracy i zaparcia do niej, masz robotnego męza - doceniaj! Napis nad łóżkiem super, super, super - stokrotki wygrały:) W ogóle ten dom jest na luzie, taki normalny, bez nadęcia i napuszenia. Podoba mi się bardzo......no i głowa do góry "wieśniaki" :lol:

MSU no ba.. bo oba Mruczki są na luzie i bez nadęcia... tylko nie wiem czy normalne :)

a dom jest baaaardzo normalny, bardzo normalnie brudny i zakurzony :) połowę tego kurzu noszę codziennie do pracy :) Wieśniakujemy dalej, już mi się jakoś tak lepiej tam obraca z kąta w kąt, wciąż niczego nie mogę znaleźć, ale efektywność szukania wzrosła :)

Dokładnie tak, jak majster mówił. Klej do luster jest specjalnie opisany. I dokładnie chodzi o jego właściwości korozyjne względem powłoki lustrzanej :)

Ja u siebie też kleiłem klejem do luster. Trzyma jak cholera, a na moje lustro 0,8m x 2m zużyłem chyba cały kartusz ;) Albo więcej... Nie pamiętam już dokładnie. Faktem, że trzeba go tam dość konkretnie naciapać i to w miarę sprawnie, żeby nie zdążył zaschnąć :)

Witajcie Mruszysławy.

Mam dla was ciekawą propozycję na sufity wielopoziomowe.

Brat zrobił parę miesięcy temu remont pokoju i zamontował sobie taśmę LED (razem 3 szt po 5mb). Taśma jest trójkolorowa RGB i po podłączeniu do sterownika (na pilota) można dowolnie zmieniać kolory i natężenie swiatła. Zasilacz do tego podobny jak w laptopach - 100-200W. Efekt wizulalny jest super.

Na pewno w łazience pasowałoby np w okolicy wielkiej wanny obudowanej luksferami albo w sypialni.

Klimat dowolnie można zmieniać kolorem i jasnością. Polecam to wszystkim i na pewno też bedziemy to sobie u nas montować.

Czy macie juz pocignięty piorunochron na dachu i na (w) elewacji?? Jakie macie zejście do ziemi?? możesz wrzucić perę fotosów??

Pozdrawiam

Radzisław

Edytowane przez rkowal79

Uuuuuulala:) Francja elegancja :D

A to Twoje futro, tzn. spanko w trzeciej odsłonie jest boskie:yes:

PS. W sumie to myślałam, ze na tej sciance tv zawisnie, ale tyż piknie:) No i kłania sie czytanie ze zrozumieniem, bo było coś o wisience i myślałam, że naroznik ciemnoczerwony bedzie :cool: Chyba zwarcie jakięs mam, czy co???

Edytowane przez agalind