Gosiek33 12.07.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Niestety jestem oprawcą... na wsi Żaden pieprz nie pomógłby - to był atak z zaskoczenia, cichcem, gdy się wszystkie (ja i dwie moje suczki) zorientowałyśmy już jedna była w paszczy napastniczki nie było czasu na nic poza wyrywaniem zwierza z pyska drugiego zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.07.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Mruczka, nie nie, pająki po mnie nie galopują (przynajmniej taką mam nadzieję), galopuje tylko kota cronin, Hanka na szczęście nie przynosi mi swych zdobyczy na poduszkę. Ponieważ na razie mieszkamy w bloku więc nic większego niż chrabąszcz, do tej pory, nie przyniosła. A i wtedy kot preferuje zabawę zdobyczą niż dzielenie się nią. Tylko czasem znajduję jakieś małe musze zwłoki na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Moose, ja bym się bała, że Twój Wielki Pies połknie moją malunią kiciunię na śniadanko Grey, jeszcze do czynienia z kotem nie miał ale sądzę, iż jakby miał swojego, to by go lubił, bo on wszystkich lubi... Agalind, no właśnie mieszkamy, od wczoraj.... no i depresję poporodową tfu pobudowlaną mam.. więc mogę się wydawać niespełna rozumu troszkę... ja wiem, wiem, chimery, to minie.... minie nie? Mruczka, ty chimeryczna babo Ja wieśniakiem chyba byłam zawsze tylko o tym nie wiedziałam... za nic nie chciałabym wrócić do bloku, tu jest mi miło, przestronnie, zielono za oknem, ptaszki śpiewają... lubię mój domek i lubię w nim przebywać na tyle, że nigdzie mi się nie chce stąd ruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zaje..ste dwa ostatnie posty, domowo, wiejsko i sielsko. Mruczysławowi pogratulować wykonananej pracy i zaparcia do niej, masz robotnego męza - doceniaj! Napis nad łóżkiem super, super, super - stokrotki wygrały:) W ogóle ten dom jest na luzie, taki normalny, bez nadęcia i napuszenia. Podoba mi się bardzo......no i głowa do góry "wieśniaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.07.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 MSU no ba.. bo oba Mruczki są na luzie i bez nadęcia... tylko nie wiem czy normalne a dom jest baaaardzo normalny, bardzo normalnie brudny i zakurzony połowę tego kurzu noszę codziennie do pracy Wieśniakujemy dalej, już mi się jakoś tak lepiej tam obraca z kąta w kąt, wciąż niczego nie mogę znaleźć, ale efektywność szukania wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Mruczka,mam pytanie. To Twoje lustro w lazience trzyma sie tylko na kleju, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 15.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 MSU tak, to specjalny klej do luster jest, ale naciapali go konkretnie, zrobili mu kropki jak u biedronki i przyłożyli i trzyma, wyglądał jak silikon, ale to na pewno silikon nie był bo facio mówił że silikon wyżera sreberko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.07.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dokładnie tak, jak majster mówił. Klej do luster jest specjalnie opisany. I dokładnie chodzi o jego właściwości korozyjne względem powłoki lustrzanej Ja u siebie też kleiłem klejem do luster. Trzyma jak cholera, a na moje lustro 0,8m x 2m zużyłem chyba cały kartusz Albo więcej... Nie pamiętam już dokładnie. Faktem, że trzeba go tam dość konkretnie naciapać i to w miarę sprawnie, żeby nie zdążył zaschnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dzieki za odpowiedzi Tez mam lustro 80cmx200cm i zastanawialam sie, czy to sie na samym kleju utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Az sie nie chce wierzyc, ze to juz:) Normalnie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Az sie nie chce wierzyc, ze to juz:) Normalnie mieszkacie Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami:D Zawłaszcza pod słowem "normalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.07.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 MSU: nie bojaj, utrzyma i to jeszcze jak. Nawet na świeżym kleju nie oderwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 O mamusiu.... to już cała francja elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.07.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 oui, a dziś będzie naro-żnik, z wisięką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Czekamy na foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 17.07.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ale pięknie się zrobiło Ściana wyszła rewelacyjnie. I stół tak Wam się ładnie wkomponował. Naro-żnik w wisięką chętnie obejrzymy. A teraz pytanie techniczne: czy jak usiądziesz na Mruczku to łatwiej mu będzie zawiesić zegar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 17.07.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Witajcie Mruszysławy.Mam dla was ciekawą propozycję na sufity wielopoziomowe.Brat zrobił parę miesięcy temu remont pokoju i zamontował sobie taśmę LED (razem 3 szt po 5mb). Taśma jest trójkolorowa RGB i po podłączeniu do sterownika (na pilota) można dowolnie zmieniać kolory i natężenie swiatła. Zasilacz do tego podobny jak w laptopach - 100-200W. Efekt wizulalny jest super.Na pewno w łazience pasowałoby np w okolicy wielkiej wanny obudowanej luksferami albo w sypialni.Klimat dowolnie można zmieniać kolorem i jasnością. Polecam to wszystkim i na pewno też bedziemy to sobie u nas montować.Czy macie juz pocignięty piorunochron na dachu i na (w) elewacji?? Jakie macie zejście do ziemi?? możesz wrzucić perę fotosów??PozdrawiamRadzisław Edytowane 17 Lipca 2012 przez rkowal79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.07.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 hmm, na takie sufity to już u nas ździebko za późno, kiedy my już meble wstawiamy. Zresztą nie chcemy mnożyć kosztów i udziwniać. Co do piorunochronu - nie ma go jeszcze, jak tylko będzie skończony - obfocę i udostępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Uuuuuulala:) Francja elegancja A to Twoje futro, tzn. spanko w trzeciej odsłonie jest boskie:yes: PS. W sumie to myślałam, ze na tej sciance tv zawisnie, ale tyż piknie No i kłania sie czytanie ze zrozumieniem, bo było coś o wisience i myślałam, że naroznik ciemnoczerwony bedzie Chyba zwarcie jakięs mam, czy co??? Edytowane 18 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 18.07.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wow. Jak tu pięknie. Super. Bardzo mi się podoba pomysł ze ścianą w sypialni... Jak to napisałaś?Szablon?Naklejka? Co to za płytki na podłodze?? PS. Wasze "futro" jest nie do podrobienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts