Drimeth 06.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 I koniecznie, ku uciesze gawiedzi, na forum zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 07.11.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 tak! tak! z biednej ciężarówki się śmiać! co to się na wdechu dopina póki co ukradłam kurtkę Mru, więc widmo plandeki odeszło w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 tak! tak! z biednej ciężarówki się śmiać! co to się na wdechu dopina póki co ukradłam kurtkę Mru, więc widmo plandeki odeszło w siną dal Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ależ, gdzież by od razu naigrywać się z cieżarówki eee znaczy dwupaka eee znaczy kobiety przy nadziei. Jesteśmy jeno ciekawe nowej, plandekowej kolekcji odzieżowej. To mi się rymnęło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Mru, jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Mru, jak tam zdrówko? Ani chybi szuka plandeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 20.11.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 :) Muuuus, jak ja Ciem uwielbiam no plandekę zakupiła mi teściowa w jakimś lumpie, niezbyt ładne, ale ciepłe, pikowane i z kapturem, da się przeżyć także doopsko Mruczki póki co chronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Mruczuniu, chroń doopsko chociaż tera to i tak po herbacie...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 21.11.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 gdzieś Ty była 5 miechów temu hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.11.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ochroną własnego doopska zajęta była - płot stawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 gdzieś Ty była 5 miechów temu hę? Ochroną własnego doopska zajęta była - płot stawiała Jakbyś zgadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Mru, to ja czekam na pokoj pierworodnego, bo jak widze gniazdo wijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 26.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja też już tupię nóżkami za zdjęciami pokoi w nowych kolorach. Co do cen mebli dla dzieci to jeszcze nie jest problem, bo kupuje jedne a potem dopiero za kilka lat wymieniasz np łóżeczko na większe. Zerknij sobie proszę na cen ubrań dla dzieci To jest dopiero ździerstwo, a niestety ubrania dziecięce wymieniasz częście, bo średnio raz 2-3 razy na rok. Przykładowo: zimowe ubrania masz na jeden sezon, bo za rok dziecko już urosło, to samo z letnimi. Jedyne co możesz wykorzystać to wiosenne/jesienne. I tak do 18-stki... Pozdrawiam przyszłą Mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 26.11.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 kochana Dri, a od czego są dobre lumpy i allegro? dziś właśnie dostałam mega paczkę - śliczne ubranka, prawie nóóófki i za bezcen żeby tak meble można było tak kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Mruczka: są "lumpexy" meblowe, ale fakt - mało ich i ciężko znaleźć ciekawy asortyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 27.11.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 niestety w takich lumpach tylko antyki przynajmniej takie mam wyobrażenie. A gdzie mi tu antyki z których korniki trza wyganiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Korniki też mają swój urok Jak jest cisza w domu, to tak usypiająco tykają sobie - prawie jak zegar stojący. Tylko wnętrze musiało by być nieco rustykalne... Do nowoczesnych to takie "późne rokokoko" faktycznie nie bardzo może pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 kochana Dri, a od czego są dobre lumpy i allegro? dziś właśnie dostałam mega paczkę - śliczne ubranka, prawie nóóófki i za bezcen żeby tak meble można było tak kupować Zgadza się allegro dobra rzecz. Czasem ludzie sprzedają wielkie paczki z ciuchami za niską cenę i wszystko w jednym rozmiarze. Takie maluch nie zdążą zniszczyć zanim wyrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 30.11.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Marti - to ja już wolę cykady niż korniki spałam kiedyś w takim domu z kornikami, niesamowite wrażenie jak coś ci chrupie nad uchem, brr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Jak chrupie, to nie korniki, tylko myszy Korniki tykają, jak zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts