Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mruczkowa Chata - komentarzowe wsparcie budowlane

Recommended Posts

oblukałam (schody znaczy się), technicznie mnie przerasta, niech się M głowi bo schodów z płytek nie chcę, przywiązana jestem do własnych zębów ;)

zlewki z beckersa ćwiczyłam w mieszkaniu, uważam że wychodzą lepsze niż te gotowe kolory a trzymają się tak samo dobrze :) a przynajmniej ma się unikat

Bardzo fajnie to ciemne drewno wygląda, a rzeczywiście bardziej brud/kurz widać?

Pokoik wg Gienia mniodzio :)

Edytowane przez cronin

• Odpowiedzi 658
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

technicznie jest prosto jak budowa cepa, to tylko tak strasznie na zdjęciach wygląda :) odsyłam na stronę Quick Stepa, tam jest filmik jak to się robi, buła z masłem, tylko trzeba mocno miarkę trzymać w ręce. A z tym brudem to jeszcze nie wiadomo, bo nie użytkujemy poddasza na maksa. Jestem dobrej myśli, ale prawdę powiem dopiero jak przeniesiemy sypialnię na górę.

Poza tym pocieszają mnie, że ten kurz budowlany zewsząd kiedyś w końcu opadnie :D

no tak... ciekawe co na to lekarze: "Kolorem tym leczymy także płuca, wątrobę oraz nerki" :)

i ciekawe w jaki kolor muszę się wgapiać, żeby mieć szybki poród? :D Jak moje dziecko stanie się jak "nierozważni, konfliktowi, dumni i aroganccy" to przemaluję na biało :p O pomarańczowym piszą, że "Jest bardzo skuteczny w uwalnianiu wiatrów i gazów z ciała." no to się będzie działo..... :D

Oooooooooo o pomarańczowym nie doczytałam... a będąc młodą miałam pokój pomarańczowy z elementami ciemnej zieleni i czarnego - bąków nie pamiętam :no:

Niemniej pamiętam od dawna, że fiolet to uduchowiony kolor ;)

Natomiast połączenie zgaszonego fioletu z pomarańczowo-żółtym to bardzo bogate połączenie, które bardzo lubię :yes:

Mruczko, ale się pięknie u Was zrobiło. Schody marzenie, a pokoik małego Facecika bardzo przytulny. Przygotuj się na masę zabawek ;) Zakup expedita z Ikei to świetny pomysł, później jeszcze dokupcie plastikowe pudełka aby nie układać co wieczór zabawek pod linijke ;)

Co do rolet to polecam ciemne kolory. Kiedy nasza córcia przeniosła się do swojego pokoju (od strony wschodniej) zaczęliśmy się zastanawiać, dlaczego tak wcześnie wstaje. Otóż któregoś słonecznego poranka okazało się, że słońce świeci bardzo mocno w jej pomarańczowe rolety, że w pokoju aż razi.

Bardzo szybko zmieniliśmy rolety na granatowe ;) Od tej pory sypia trochę dłużej.

Pozdrawiam.

Mruczka, Mruczka no to się urządziłaś :lol:

Mnie się podoba, tzn jestem na tak, czemu ja sie nie pokusiłam na tego quick stepa i nie wywaliłam swoich debilnych stolarzy na zbity pysk, do tej pory jak patrze na swoje schody to mnie szlag trafia. Na Twoje az milo popaczeć. :)

A kiedy masz zamiar się rozpakować kochana?

Ps. I pamietaj, wszystki Gienki to fajne chłopaki ;) A propo, jak mały Mruczek będzie miał na imię?

Mam zamiar rozpakować się na przelomie marca i stycznia, może młody nie będzie prostestował, póki co próbuje co rano wydostać się przez pępek, ot taki rytuał :p

a imię dostanie jak się pojawi i spojrzymy mu w ślepia, mamy 4 opcje:

Daniel Mruczkowski, Szymek Mały Mru, Olaf Mrukczysyn, Filip Mrukot :)