cronin 11.01.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) oblukałam (schody znaczy się), technicznie mnie przerasta, niech się M głowi bo schodów z płytek nie chcę, przywiązana jestem do własnych zębów zlewki z beckersa ćwiczyłam w mieszkaniu, uważam że wychodzą lepsze niż te gotowe kolory a trzymają się tak samo dobrze a przynajmniej ma się unikat Bardzo fajnie to ciemne drewno wygląda, a rzeczywiście bardziej brud/kurz widać? Pokoik wg Gienia mniodzio Edytowane 11 Stycznia 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.01.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 technicznie jest prosto jak budowa cepa, to tylko tak strasznie na zdjęciach wygląda odsyłam na stronę Quick Stepa, tam jest filmik jak to się robi, buła z masłem, tylko trzeba mocno miarkę trzymać w ręce. A z tym brudem to jeszcze nie wiadomo, bo nie użytkujemy poddasza na maksa. Jestem dobrej myśli, ale prawdę powiem dopiero jak przeniesiemy sypialnię na górę. Poza tym pocieszają mnie, że ten kurz budowlany zewsząd kiedyś w końcu opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Super, że można schody panelami obłożyć, szkoda, że moje się do tego nie nadają Pokój misiowy piękny i niekonwencjonalny, za to bogaty kolorystycznie... dziecię chowane w fiolecie od razu mądre będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.01.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Obejrzę filmik, dzięki. Jeszcze się zastanawiam nad podstopnicami z płytek a góra z paneli, ale to pieśń przyszłości.Kurz pobudowlany podobno kiedyś się kończy. Przynajmniej tak mówią na mieście. Ale czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.01.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Myślisz Gosiek, że ten fiolet taki edukacyjny? zobaczymy. Heh, żebym to ja wiedziała na studiach będąc, to bym przemalowała swoje cztery kąty mam nadzieję że dziecię od pomarańczu kociokwiku nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ludzie różne rzeczy piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 no tak... ciekawe co na to lekarze: "Kolorem tym leczymy także płuca, wątrobę oraz nerki" i ciekawe w jaki kolor muszę się wgapiać, żeby mieć szybki poród? Jak moje dziecko stanie się jak "nierozważni, konfliktowi, dumni i aroganccy" to przemaluję na biało O pomarańczowym piszą, że "Jest bardzo skuteczny w uwalnianiu wiatrów i gazów z ciała." no to się będzie działo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Oooooooooo o pomarańczowym nie doczytałam... a będąc młodą miałam pokój pomarańczowy z elementami ciemnej zieleni i czarnego - bąków nie pamiętam Niemniej pamiętam od dawna, że fiolet to uduchowiony kolor Natomiast połączenie zgaszonego fioletu z pomarańczowo-żółtym to bardzo bogate połączenie, które bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.01.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Gosiek, toć zdjęcia były, nie zauważyłaś tej żarówy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Widziałam i właśnie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Mruczko, ale się pięknie u Was zrobiło. Schody marzenie, a pokoik małego Facecika bardzo przytulny. Przygotuj się na masę zabawek Zakup expedita z Ikei to świetny pomysł, później jeszcze dokupcie plastikowe pudełka aby nie układać co wieczór zabawek pod linijke Co do rolet to polecam ciemne kolory. Kiedy nasza córcia przeniosła się do swojego pokoju (od strony wschodniej) zaczęliśmy się zastanawiać, dlaczego tak wcześnie wstaje. Otóż któregoś słonecznego poranka okazało się, że słońce świeci bardzo mocno w jej pomarańczowe rolety, że w pokoju aż razi. Bardzo szybko zmieniliśmy rolety na granatowe Od tej pory sypia trochę dłużej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.01.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 O, to znaczy, że dobrze że rolety są fioletowe a nie pomarańczowe, jak myślałam na początku jakby co wspomożemy się roletami zewnętrznymi a pudełka mam w planie tylko szukam takich pod kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.01.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mruczka, Mruczka no to się urządziłaś Mnie się podoba, tzn jestem na tak, czemu ja sie nie pokusiłam na tego quick stepa i nie wywaliłam swoich debilnych stolarzy na zbity pysk, do tej pory jak patrze na swoje schody to mnie szlag trafia. Na Twoje az milo popaczeć. A kiedy masz zamiar się rozpakować kochana? Ps. I pamietaj, wszystki Gienki to fajne chłopaki A propo, jak mały Mruczek będzie miał na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 15.01.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mam zamiar rozpakować się na przelomie marca i stycznia, może młody nie będzie prostestował, póki co próbuje co rano wydostać się przez pępek, ot taki rytuał a imię dostanie jak się pojawi i spojrzymy mu w ślepia, mamy 4 opcje: Daniel Mruczkowski, Szymek Mały Mru, Olaf Mrukczysyn, Filip Mrukot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 O cholera Mruczka na przełomie stycznia i marca, no wez ile Ty chcesz rodzic Jeśli mogę to oddaję głos na Olafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A ja na Daniela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.01.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 o bosh...... zakręcona jak słoik... marca i kwietnia ale jaja, estrogen zalał mi mózg albo coś innego gdzieś uciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2013 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A ja na Filipa:). Cześć Mruczko z jajami i mózgiem zalanym... czy jakoś tam.... Schody - pełen podziw:yes:, pokój Mruczątka - rewelacja! Ale najlepiej to Ci w dwupaku wychodzą te zlewkowe kolory - miód z maliną! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.01.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 dzięki Rasia nie ma to jak umieć dobrze namieszać co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Mruczka w tym ukochanym pomieszczeniu (znaczy pralni ) masz kinkiecik taki jak ja planuję nad lustro łazienkowe - jak on Ci się sprawdza? dobrze świeci, można go sobie regulować? ps. tv jeszcze brakuje do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts