MusiSieUdac 22.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (nie, zasłony nie są czarne, są mocno bordowe ) A juz chciałam napisac ze mamy taka sama sypialnie, tj czarna zaslona, materac i echo Co do pralni, piekna jest, noooo piekna jest. Mam taki syf w swojej, jest kompletnie nie skonczona, baa nawet nie zaczęta, totez zazdroszcze Ci tej Twojej wymuskanej jak nic Nawet kinkiet cholera masz, wez ludzi nie drażnij Aaa o Mruczątko będzie dumne ze swojego pokoju jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 24.01.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cronin ten kinkiet kupiłam właśnie do łazienki na dole tylko że przez gapiostwo od razu zbiły nam się oba klosze (jeszcze w pudełku), takie dwie mleczne tuby po bokach, niestety producent się na mnie wypiął i powiedział, że on kloszy na dokupkę nie ma i że mam sobie kupić nowy. Grr, no nie mając wyjścia musiałam kupić drugi i ten jest zamontowany w łazience na dole, musiał taki być bo on jest montowany znad szafki i musiał mieć takie ramię, które można regulować, żeby ominęło grubość szafki i skierowało światło nad lustro. Skomplikowane ale jak wyszperasz w dzienniku zdjęcie dolnej łazienki to powinno być widać no a ten drugi uszkodzony, czyli bez kloszy poszedł do pralni, wygląda całkiem rześko nie? MSU pralnia to moje królestwo normalnie, zębami walczyłam, żeby ją Mru w końcu pomalował i zamontował umywalkę, ufff, pewnie myszy się boi skoro w końcu ustąpił ciężarówce no i wiesz, walczę teraz, żeby wszystkie duperele były zrobione zanim się utopię w świecie pieluch i pierdoły typu kinkiet odejdą w dal na nie wiadomo ile lat. Poza tym jak widać na obrazku musiałam zrobić mega pranie dla młodego (dzięki niech będą wszystkim ciuchdarcom) a tak jakoś głupio w kurzu i pyle to też był mój argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 24.01.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 fajowsko u Ciebie, fajowsko a co do typów- stawiam na Szymka- gdyby mi się syn zamiast córki urodził, byłby Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mruczka, zaglądam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 To ładnie z tymi śmieciami a to i tak do czerwca tylko... chyba, że coś odkręcą w sejmie (coś mi się o uszy obiło, ale czy dobrze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 28.01.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 do czerwca to by góra niebieskich worków przesłoniła mi dom śmieciogenna jestem niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.01.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Najpierw się uśmiałam do łez:lol2:, bo w gruncie rzeczy dobrze i szczęśliwie wszystko się skończyło, a potem naszła mnie taka refleksja "na czasie", że w naszym pięknym kraju coś modne ostatnio zrobiło się odrzucanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.01.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Uśmiałabym sie z tych śmieci, gdyby nie to ze u nas umowa podpisana przed swietami, baa kubeł postawili (2:1 dla mnie Mruczka bo mam kubeł ) tylko zapomnieli mi go wywozić. Dwa upomnienia, Szanowny Misiek się pofatygował osobiscie do biura ( niestety nie mamy innej opcji, bo nie ma konkurencji), ale jakoś mu nie poszło,bo kubeł jak pełny tak pełny,( moze dlatego, ze Misiek nie brzuchaty). Najwidoczniej chca zeby MSU sie sama do nich pofatygowała, chyba nie wiedza czego sie moga spodziewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No proszę, nawet ze śmieciami trzeba walczyć podczas budowy Oby ten pojedynek okazał się wygrany. Jak się spisuje odkurzacz? Tylko się wciągnij niechcący największego kłaczka, tego szczekającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 30.01.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 a wiesz Dri, że ja czasem mam dziką ochotę tak go wciągnąć i żeby przestał w końcu chodzić za mną krok w krok? (pies odkąd jestem w ciąży pilnuje mnie jak miliona dolarów, sądzę że Obama nie ma takiej ochrony jak ja....) a odkurzacz póki co ok jutro drugie odkurzanie, śmiecę z premedytacją, oooo jeeeah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.01.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Czy podczas odkurzania też za Tobą chodzi? Moje futro jak tylko widzi lub słyszy, że ktoś otwiera szafę w której jest odkurzacz, staje na baczność. A jak zaczynasz wyciągać odkurzacz to jest panika w oczach, bieg na oślep przed siebie byle dalej. Jej by się nie dało wciągnąć do odkurzacza, jest za szybka A co do łażenia za mną to normalne Tylko ja mam dwa szwendaczki Córcię, która cokolwiek by nie robiła do wszystkiego mnie woła, oraz kotę, która tylko czeka na okazję aż usiądę, żeby wpakować się na kolanka i pomruczeć. Teraz też mi leży na kolanach, w związku z czym przepraszam za literówki, piszę jedną ręką Można podpytać czy macie jakiś specjalny schowek na dłuuuugą rurę od odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 01.02.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dri, mój pies jest wszędzie i wszędzie wtyka pysk, nieważne czy coś buczy czy skwierczy czy wystrzela, on zawsze sprawdza co to. Za odkurzaczem łazi i próbuje mi nadepnąć na szczotkę, jak wyjmuję suszarkę do włosów to ZAWSZE przyjdzie sprawdzić czy sobie włosów nie spalę, sam chce temperaturę sprawdzić i zatwierdzić. Wszelkie odgłosy są cool bo to znaczy że coś się dzieje. Czasem to aż irytuje, naprawdę, człek na palcach zaczyna chodzić. A jeśli chodzi o schowek na wąż póki co jest w szafie na przedpokoju ale coś ciężko się tam ładuje więc może wyląduje pod schodami... albo w kuferku w wiatrołapie... jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 W końcu to pasterski pies i do jego życiowych zadań należy pilnowanie stada - niedługo zmieni obiekt swych obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 02.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No tak, pies pilnuje swojego stada. A skoro chodzi cały czas za Tobą to znaczy, że traktuje Cię jako osobnika w stadzie Nie wiem czy mieliście do czynienia z kotami. Otóż ogólnie mówi się, że koty to samotniki, jednak ja widzę po Hance, że ona nas też traktuje jak swoje stado i nas pilnuje. Jest niezadowolona, kiedy "stado" jej się rozłazi. To znaczy każdy jest w innym pomieszczeniu. Wtedy raz na jakiś czas idzie sprawdzić i liczy czy wszyscy są jeśli tak to może uciąć sobie drzemkę. Jeśli jesteśmy w domu to średnio co godzinę lub dwie nas przelicza Co do pilnowania dziecka. To jak córcia była malutka i ją werandowałam to kota zazwyczaj siedziała obok wózka na parapecie balkonu. Jak tylko dziecko się budziło i zaczynało płakać, kot szybciutko biegł do mnie i przeraźliwie miauczał. A następnie biegł w stronę balkonu miaucząc dalej i oglądając się za siebie czy idę za nią. Taką miałam nianię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.02.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no ciekawa jestem bardzo czy mój pasterz zwiększy swoją przydatność w rodzinie, nie miałabym nic przeciwko takiej niańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaspio 05.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No to ja będę pierwsza - GRATULUJĘ oficjalnego zakończenia budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Koniec z budowaniem - gratulacje odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Graty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 07.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Gratulacje odbioru! Jeśli mogę polecić wygodny fotel to stanowczo Fatty. To jest taki worek wypełniony kuleczkami, które idealnie dopasowują się do kręgosłupa siedzącego. Fantastycznie się siedzi, tylko przy wstawaniu potrzebna pomoc Pozdawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 07.02.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dri! no właśnie, pomoc... i tu oczami wyobraźni widzę jak czekam do 16:00 zaklinowana w granulkach aż Mru wróci i mnie wyciągnie póki co to ja wymagam pomocy nawet przy wysiadaniu (wypchnięciu) z auta. Więc nie ma opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts