Moose 25.09.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 OŚ, myślisz, że mu ZASŁONIĘ WIDOK? No tak mnie się jakosik nasunęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.09.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Heh, chłop z domu baba do roboty:p.....skąd ja to znam...A przecież dom ekipa buduje, to co to za robota. A no najgorsza, bo ktoś musi decyzje podjąć(czyt.być potem pociąganym za odpowiedzialność jakby co:sick:). U mnie w domu jeszcze marudzą, że kto to widział, żeby baba się budową zajmowała. A no ten widział, co to wymyślił mojemu chłopu robotę wyjazdową. Z tym, że ja wykorzystuję telefonię komórkową, aby ewentualne późniejsze pociąganie za odpowiedzialność, podzielić na 2 osoby:D. No ale musiałam zgłębić wiedzę na temat foli paroprzepuszczalnych/wiatroszczelnych i czym się różni okno FTP od FTU:rolleyes: a małż tylko głową pokiwał. Myometis wszelkie trudy za pewne rekompensuje widok postępujących prac budowlano-dekarskich:). Pozdrawiam gorąco:) święte słowa janiseya! widzę, że nie tylko ja się doktoryzuję w kwestiach budowlano- różnych rozumiem coraz więcej słów, zwrotów, określeń, haseł, a jak czegoś nie kumam- wysłucham z uwagą, pokiwam głową by za chwilę uprzejmie poprosić o tłumaczenie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Mruczka: Aaa, wiesz Mruczysławie, widziałam na naszej drodze wczoraj geodetę ze sprzętem, ciekawe co robił? Mruczek: jak to co? geodecił. W kwestii słowotworstwa, gram z kolega w "Panstwa i Miasta" ( chyba kazdy zna tę grę). Zawód na A????? - autobusiarz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 05.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Łoo matko! Wpadłam tu przypadkiem i jestem zmuszona wypowiedzieć się, iż jest to najlepszy dziennik budowy jaki czytałam! Wertowałam go z nieukrywaną przyjemnością i uśmiechem na ustach. Pozdrawiam serdecznie i powodzonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 06.10.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dziękuję, kłaniam się i zapraszam przyprowadź kumpli hihih. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mruczka, tyż mam malutkie marzonka odnośnie trawki i inszych takich... ale nie ma letko, trza siem zadowolić rzeczywistością Ps całe szczęście, że mu oczysków nie zasłoniłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mruczka uwielbiam ten Twoj ciety język, wrrroc pióro:) Co do słow St. Jobsa - Swieta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.10.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mruczka, to mnie zarekrelaremowałaś Co do myszy, to ja miałam jaszczura- no Kochana, nie ma letko, Tobie tez sie jakis przydzial musiał trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mruczka, gdzieś przepadła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 18.10.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mruczka ostro działa w ukryciu- zobaczycie wkrótce co wykombinuje! a że wykombinuje to pewne jak słońce! a propos przesyłam dobre wieści pogodowe, kasy niestety nie mogę, ale życzę Ci szybkiego przypływu gotówki wszelakiej tak mocno jak sobie samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.10.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 gosja: dobre, dobre szczerze mówiąc nieco zdziwiłabym się jakbyś podesłała parę złociszy, no aaaaale zawsze mogę podesłać nr konta na hydraulikę... u nas też dobra pogoda, lejemy słupki do ogrodzenia, niedługo zapodam fotorelację. Oś: jestem, jestem, ciągle siedzę na elektryku, więc nie mam jak pisać ale już niedługo wypuszczę go z bloków startowych w kierunku mojego przyłącza, mam nadzieję że ma dość mojej... eee mojego rozległego nacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 22.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Oś: jestem, jestem, ciągle siedzę na elektryku, więc nie mam jak pisać ale już niedługo wypuszczę go z bloków startowych w kierunku mojego przyłącza, mam nadzieję że ma dość mojej... eee mojego rozległego nacisku W czym Ci pomóc kolezanko? ps nie naciskaj za mocno bo klops będzie hahahah :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Oś: jestem, jestem, ciągle siedzę na elektryku, więc nie mam jak pisać Niewygodnie Ci ???:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 29.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Mruczko droga, a co się stało z Twoimi zdjęciami z dziennika????? Co za wielka strata!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Mruczka co jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 01.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Już już, melduję naprawę systemu chciałam się troszkę ukryć, ale jednak tak się nie da. Mam nadzieję że wszystko wróciło do normy, lecimy dalej z koksem moi kochani, już niebawem kolejne etapy Mruczkowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No widzę, że Ci elektryk dojechał.... Ja walczyłam z hydraulikiem i też już miałam dosyć... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.11.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 kurcze zazdroszczę Ci zakończenia etapu SSZ u mnie wszystko nadal w wielkim praniu- łącznie z kasą- trza cuś wyprać by mieć czym zapłacić albo jak kto woli- dodrukować parę złociszy fajowe masz te okienka, ziemię ładnie rozrzuconą na działce, drzeweczka, no ślicznie, ślicznie na pocieszenie (swoje własne)- u mnie z pobojowiska robi się łysa pustynia- i dobrze, porządki maksymalne, przesuwanie, czyszczenie, rozrzucanie- kamieni- uuuaaaa i tu nastała awaria systemu poruszania aparatem szyjnym- poruszało się, zgrzało, zawiało i się zepsuło...stosuję smarowanie, wygrzewanie a i tak szyja nie porusza się jak dawniej i booooli masakrycznie- no cóż, taki urok ciężkiej pracy na świeżym powietrzu, bez przygotowania, zahartowania, ot dorwał się łysy do grzebienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 17.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Szanowna Pani Mruczkowa-Mruczkowska, zainteresował mnie pomysł na wychodek dla czteronoga (sama się w niego zaopatrzę już na wiosnę tzn w psa oczywiście), czy mogłabyś skrobnąć kilka słów o tym ustrojstwie, skąd ten pomysł i jak się montuję ową saharę? czy to taka piaskownica jakby? Fajny pomysł, bo zbieranie kupki z trawy nie wygląda bynajmniej jak na reklamie pedigree i jak takiego nieposkromionego źwierza przyuczyć do takiej toalety.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.11.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Droga ColourS oto odpowiedź: "psia toaleta: aby pupil nie znaczył każdej rośliny w ogrodzie dobrze jest przewidzieć niewielki placyk ogrodzić go płotem wypełnić piaskiem lub żwirem na głębokość 15cm oraz zamontować metalowy, kamienny lub drewniany słupek dla psa. W celu przyzwyczajenia psa do załatwiania potrzeb w psiej toalecie należy w piasku umieścić szmatę z zapachem innego psa lub nawet piasek z toalety innego psa, tak przygotowana toaleta powinna zniechęcić psa do sikania w ogrodzie" wzięte i podpatrzone o tu: http://www.studiokrajobraz.pl/home/50-pies-w-ogrodzie.html zamierzam przyuczać od szczeniaka, wynosić tam, zamiast na trawę. A jaką rasę planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts