arturber 08.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam,z góry przepraszam jeśli pytanie jest nie w tym miejscu ale jestem w trakcie remontu i potrzebuję pilnie pomocy kolegów. Kupiłem stary dom i zaczynam go remontować od dołu. Zerwałem stare płyty ze ścian i mur wygląda ogólnie chyba ok ale w kilku miejscech jest rodzaj białych ( prawie śnieżnobiałych ) wykwitów. Wygląda to jak talk jednak gdy rozetrze się to między palcami to palce są troszkę wilgotne i oleiste. Czy to jest grzyb ?!!!! Czy może coś czego nie należy się obawiać. występuje to na powierzchni dosłownie kilkunastu cmkwadratowych w kilku miejscach. Dom jest w dość wilgotnym miejscu ponieważ na wyspie gdzie często i sporo pada praktycznie cały rok. Jaka kolwiek pomoc w rozwiązaniu zagadki bardzo potrzebna. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162145-Likwidacja-grzyba-na-scianie-oraz-pieca-kaflowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts