OLIVA 08.11.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Bardzo mi się podoba ten projekt,proszę o jakieś wskazówki. Edytowane 8 Listopada 2010 przez OLIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVA 08.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Proszę o kontakt na ten temat. Edytowane 8 Listopada 2010 przez OLIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVA 08.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 JESTEM ZAINTERESOWANA KUPNEM PROJEKTU domowe zacisze,PROSZĘ O KONTAKT BO TAK TO WYGLĄDA ŻE NIE JEST TEN PROJEKT DOŚĆ ZAUWAŻALNY PRZEZ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW.PROSZĘ O JAKIE KOL WIEK WSKAZÓWKI.DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVA 10.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) jakie kol wiek propozycje na temat tego projektu Edytowane 11 Listopada 2010 przez OLIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVA 11.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Bardzo mi się podoba projekt który wybrałam tylko chciałabym wiedzieć co można w nim po przerabiać aby było jeszcze lepiej i wygodniej, Edytowane 15 Listopada 2010 przez OLIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVA 12.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 (edytowane) Od kilku dni próbuję się skontaktować z ludźmi budującymi nasz projekt i nie mam w ogóle wiadomości na ten temat.proszę o kontakt. Edytowane 15 Listopada 2010 przez OLIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuchar1 05.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam serdecznie, ja właśnie buduje ten dom , podaj jakiś namiar na siebie to się skontaktuje i może coś będę mógł podpowiedzieć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVA 02.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam serdecznie.już myślałam że nikt się nie odezwie.Proszę o jakie kol wiek wskazówki na temat budowy-myśleliśmy o podniesieniu budynku o jeden pustak i nie jesteśmy pewni czy powiększyć salon kosztem pokoju.a jakie pan zmiany wprowadził.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuchar1 03.05.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam serdecznie, możecie Państwo podjechać do nas i zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości, uważam że to jest najlepsza metoda aby wprowadzać u siebie zmiany buduje go w miejscowości k/Wielunia mój e-mail ; [email protected] , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioMF 09.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witam, Również jestem zainteresowany tym projektem i mam pytanie czy koszt podany na stronie muratora 272 000PLN jest realny czy należy doliczyć 100 000-150 000PLN?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_01 25.09.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zbudowaliśmy dom. Stan zamknięty. Jest część instalacji rozprowadzona. Tynki, wylewki.. I ogólnie brak mi tu jednego. Bardzo ważnego, garderoby przy sypialni. Sypialnia jest na dole, na górze dwie sypialnie i garderoba, a w zasadzie jak ja to nazywam grajdołek. I się miotam.. wiadomo jak wygląda życie codzienne, w biegu wpadamy, w biegu wypadamy, ciuchy na zmianę fruuu, w sypialni na dole nie ma miejsca żeby wydzielić miejsce na garderobę, jest troszkę miejsca na szafę szer. max 1 metr, powstała wnęka bo przesuwaliśmy korytarz, w ogóle dokonaliśmy korekty projektu, m.in. wywaliliśmy garaż i jest tam teraz pokój dla synka. Mąż sypialni na górę nie chce przenosić, ale ja wiem że brak garderoby spowoduje wszechobecny bałagan. Proszę o wsparcie !! Może jakie Wy zastosowaliście rozwiązania, itp.. Bardzo biedny jest wątek budowy tego domu... więc czekam na jakąkolwiek inf. w tej sprawie!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts