kupiecjudex 20.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 "nokach" ?? nie znam tego określenia, jak byś mogł opisowo. Spytam cieślę i dekarza w jednym, czy wie o co chodzi.Na bokach z tego co mi wiadomo będą chyba jakieś dachówki skrajne a potem łupek, karpiówka b ędzie antracytowa angoba wiec powinno pasować. Ufam majstrowi dobry jest i się zna, powiedział że będzie dobrze wyglądać - to mu wierzę. Ale może można lepiej. Być może o to chodzi z tym "na nokach" .Ja nie Ty Andrzeju, to majster mi to pewnie wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Są to ukryte obróbki nie wymagające żadnych innych uszczelek typu jakieś gąbki ani żadnych taśm uszczelniających. Twój dekarz z pewnością zna te rozwiązania.Pisząc ściany boczne miałem na myśli np. boki lukarenek (facjatek). Oczywiście szczyty czy okapy wykończone łupkiem czy płytką włókno cementową to bardzo estetyczne i eleganckie wykończenie. Tym bardziej cena wykonania Twojego dachu staje się bardzo przystępna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 20.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tak cena atrakcyjna. Na noki w pionie nakładka wcięta w ścianę. Ja noki podklejam do dachówki , żeby pod spodem nie było wilgoci. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 21.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Pokrzepiające są Wasze słowa Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts