nowy1234 09.11.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) witajcie. peklo mi kilka kafelek,jak na zlosc nie ma zadnych pozostalosci. Czy ktos z was kojarzy co to za kafelki,chociaz producent? Na pewno nie sa z jakis drogich.Ja ich nie kladlem, dlatego nie znam nazwy. Edytowane 9 Listopada 2010 przez nowy1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.11.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 witajcie. peklo mi kilka kafelek,jak na zlosc nie ma zadnych pozostalosci. Czy ktos z was kojarzy co to za kafrelki,chociaz producent? Na pewno nie sa z jakis drogich.Ja ich nie kladlem, dlatego znam nazwy. no, prawie wszyscy kojarzą, przecież to forum dla wróżek jest a skoro jak piszesz znasz nazwy mimo , że ich nie kładłeś to czego oczekujesz? fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 według mnie szkliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 odkuj jedną płytkę czy też jej część, zmierz wymiar jeśli całęj nie będziesz mógł odzyskać i idź do jakiegoś składu, sklepu i tam wyszukaj takie same albo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts