agnieszkakusi 23.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 właśnie przed chwilą powiedziałam mężowi, że chyba mamy początek III wojny światowej i zajrzałam teraz na forum...chyba nie tylko ja tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 właśnie przed chwilą powiedziałam mężowi, że chyba mamy początek III wojny światowej ... ...a co? wrócił nad ranem z libacji..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.11.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witaj, Kapitanie!Znamy się, znamy, niech Cię nie zmyli mój nick. Jestem tu inkoguto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.11.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 albo...3 domy dalej za Marzenką, albo...no niee...nie - muszę się zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.11.2010 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 cuś ze starego żarcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.11.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Cpt, z pracy kochany, z pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ktoś się chce trochę pobać?To zapraszam do przeczytania:http://strefatajemnic.onet.pl/przepowiednie/baba-wanga-miala-racje-trzecia-wojna-swiatowa-w-wi,1,3794291,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Czytałam to zastanawiając się*usilnie, dlaczego mnie tak wciągnęło i w końcu wiem! To niesamowicie upraszcza sprawy! O ileż życie byłoby ławiejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.11.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 cuś ze starego żarcia... ano właśnie - to ten mój drugi typ siema rf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 24.11.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) przepowiednie przepowiedniami, ale to nie jest normalna sytuacja Stany Zjednoczone poinformowały, że w niedzielę rozpoczną wspólne ćwiczenia wojskowe na Morzu Żółtym, prowadzone wraz z Koreą Południową. - Ćwiczenia te z natury są ćwiczeniami obronnymi. Choć zostały zaplanowane przed wczorajszym, niczym nie sprowokowanym atakiem artyleryjskim, pokazują siłę sojuszu Korei Południowej i USA oraz nasze zaangażowanie w stabilizację regionu poprzez odstraszanie – podali przedstawiciele amerykańskich sił stacjonujących w Korei. - Okręt USS George Washington dołączy do sił marynarki wojennej Republiki Korei na wodach znajdujących się na zachód od Półwyspu Koreańskiego na okres od 28 listopada do 1 grudnia, aby wziąć udział w następnych ćwiczeniach z całej serii ogłoszonej podczas spotkania 2+2 w lipcu. Stany Zjednoczone mają około 28 500 żołnierzy w Korei Południowej. Przedstawiciel amerykańskiego departamentu obrony powiedział, że w rejonie tym znajduje się też ponad 50 jednostek amerykańskiej marynarki, łącznie z grupą uderzeniową, na której czele stoi USS George Washington. Tam gdzie się w sprawę wmieszało USA tam sa kłopoty. A Chiny które są potęgą nie pozwolą na straszenie swojego sojusznika Korei Północnej. Ja mam tylko nadzieje, że się opamiętają. Brakuje tylko żeby stary Kim kopnął w kalendarz, młody się będzie chciał wykazać to kłopoty murowane. A przypominam że stary Kim mocno schorowany. A USA w dobie kryzysu też na tym zależy szukają tylko dobrego pretekstu bo marny preteks po wydarzeniach w Iraku nie przejdzie. Jeśli Korea zaatakuje bezpośrednio USA ( a mają mozliwości, dosięgną np Alaskę) to wojna gwarantowana. USA będzie robiło wszystko żeby sprowokować Koree a wiedzą że przywódcy tam sa nieprzewidywalni. Tu jest ciekawy artykuł z maja tego roku http://www.monitor-ekonomiczny.pl/s17/Artyku%C5%82y/a105/III_Wojna_%C5%9Awiatowa_.html Finansjera z USA zrobi wszystko żeby się odbić po stratach. Ta wojna naprawdę wisi w powietrzu. Edytowane 24 Listopada 2010 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.11.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ano właśnie - to ten mój drugi typ siema rf Bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Bingo! ... niooo ... nic jednak nie rozkręcają (nawet "inkoguto" pod stołem nic wiecej się nie dzieje - chiba, że jakiś bal ... padam na pysk ... idę zalegnąć na chwilkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ... niooo ... nic jednak nie rozkręcają (nawet "inkoguto" pod stołem nic wiecej się nie dzieje - chiba, że jakiś bal ... padam na pysk ... idę zalegnąć na chwilkę) Też niedługo będziemy się kierować w stronę miejsca zalegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) ... niooo ... nic jednak nie rozkręcają (nawet "inkoguto" pod stołem nic wiecej się nie dzieje - chiba, że jakiś bal ... padam na pysk ... idę zalegnąć na chwilkę) Witaj, Pawełku, witaj! Bal zrobimy później... Edytowane 24 Listopada 2010 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Namawiałam dziś męża, aby sprzedać wszystko i przepuścić, ale jakoś nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Namawiałam dziś męża, aby sprzedać wszystko i przepuścić, ale jakoś nie chce. Ciekawe dlaczego odrzuca taką propozycję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.11.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ciekawe dlaczego odrzuca taką propozycję :lol2: Też mu się dziwię i nie rozumiem. Koniec świata blisko, a ten ciuła na następny remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 28.11.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wy tu śmichy chichy a ten tydzień będzie decydujący o losach świata. Dzisiaj USA rozpoczeła manewry na morzu żółtymhttp://konflikty.wp.pl/kat,1356,title,Rozpoczely-sie-manewry-wojsk-Korei-Pld.-i-USA-Korea-Pln.-przygotowala-rakiety,wid,12893914,wiadomosc.htmlA jak się wczytać w komentarze z gazet Stanów Zjednoczonych to gołym okiem widać że przygotowują ( nastawiają) mieszkańców USA do "potrzeby" obrony pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała Bo gdy Titanic tonął to też był pełny szpan, Dowódca miał do końca koszulę śnieżno - białą A para szła za parą w tan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 29.11.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A jak się wczytać w komentarze z gazet Stanów Zjednoczonych to gołym okiem widać że przygotowują ( nastawiają) mieszkańców USA do "potrzeby" obrony pokoju. Głupio siebie cytowac ale w obliczu takich rewelacji to chyba warto. http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tajne-dokumenty-scenariusz-usa-i-korei-pld-ws-kore,1,4000278,wiadomosc.html Oni wręcz palą się do tej wojenki. Mam nadziejeż ze ujawnienie tych danych przez portal Wikileaks ich jednak trochę powstrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts