pepejeans 12.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 kicikici witam:) uwierz mi ze bardzo się cieszę ze trafiłam na forum odpowiednio wczesnie i mam kupę czasu na ogarniecie;) moich wizji mieszkania podglądam Wasze rozwiązania, znajduje tu wiele inspiracji i wiem ze można na Was liczyć zostałam tu ciepło przyjęta i mam zamiar tu osiąść na stałe dlatego tez zapraszam śmiało do pogawędek na temat mego zakątka na ziemi liczę na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Pepe... poproś dziewczyny o głos o aneks kuchenny.... Martwię się o to głosowanie.... Dziewczyny kliknijcie w stopce Pepe o aneks kuchenny i zagłosujcie na Nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.11.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Arnika na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.11.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Oddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.11.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 (edytowane) Neli Sza dzięki serdeczne pamiętaj o mnie codziennie jak możesz głosowanie trwa do 25 listopada do godz. 15 trzeba przepisać kod z obrazka i kliknąć ze sie podoba głosować można codziennie z jednego numeru IP można wiec glosować z różnych komputerów w pracy, z domu itp. Musi tylko minąć 24 godz od poprzedniego oddania głosu wiec najlepiej głosować mniej więcej o tej samej porze wszystkim klikającym tym jawnym i niejawnym serdecznie bardzo dziękuję Edytowane 16 Listopada 2010 przez pepejeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.11.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Głos oddałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.11.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Joladzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.11.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 a to jeszcze trzeba hasło a ja zakochana klikałam ale nie patrzyłam co dalej ale gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.11.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dziewczyny i chłopaki Bardzo proszę o pełną mobilizację przez najbliższe półtora tygodnia tj. do 25 listopada Jestem na 49 miejscu i moja a właściwa nasza przewaga topnieje niestety w oczach i gary mogą przejść koło nosa Proszę więc o dalsze codzienne klikanie aby te przewagę zwiększyć i utrzymać się w pierwszej 50-stce Razem damy radę Dziękuje bardzo wszystkim kibicującym i klikającym za codzienne klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.11.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 a to jeszcze trzeba hasło a ja zakochana klikałam ale nie patrzyłam co dalej ale gapa zakochanie fajna sprawa ale przepisuj proszę kod z obrazka i klikaj ze CI sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Już kliknęłam.... Jak codziennie zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 16.11.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Toż samo Ale fakt, cos się słabo koleżanki staramy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 16.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ja również oddałam dzisiaj swój głos na Twoją kuchnię swoją drogą to ciekawa jestem jak ta pierwsza kuchnia zdobyła ponad 5000 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 16.11.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 pewnie kilka forów sie aktywowało (zaznaczam, ze ja z tych z natury naiwnych...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.11.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 wiem ze dziewczyny klikacie i klikac bedziecie i chwała Wam za to dzieki ja również oddałam dzisiaj swój głos na Twoją kuchnię swoją drogą to ciekawa jestem jak ta pierwsza kuchnia zdobyła ponad 5000 głosów lider który miał ponad 8 tys. głosów juz wypadł z konkursu a taka nakręcona liczba głosów to może być tez wynik zmieniania numerów IP, jakaś kombinacja z proxy informatycy juz pewnie wiedzą o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 16.11.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witaj! Jaki ten swiat maly, hihi. Kliknelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hej Havena:) No mały mały;) Klikaj codziennie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja klikam codzinnie Pepe powiedz czy masz już jakieś konkretne wizje odnośnie salonu i kuchni. Chodzi mi głównie o rozmieszczenie mebli, a konkretnie jakiego typu. No wiesz sofa, stół czy tylko barek Odnośnie rzytu dołu, nie wiem czemu ale drażni mnie to wejście odrazu na salon. Jaka jest odległość kibelka od drzwi wejściowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.11.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 rere79 Dzięki Mam wizje oczywiście w głowie co do ustawień i kolorystyki I zaczęłam nawet nanosic wymiary w 3D Postaram się je jak najszybciej tu wrzucić Jeszcze chwilka i rozkręcę wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 kliknęłam w gary, a tu ERROR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts