Arnika 18.11.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Mam ten rondelek i tą samą patelkę.. Musiałam takie "cóś " kupić, bo moja super hiper patelnia... nie chodziła na indukcji Kupiłam też 10 litrowy garnek... tak na bigos i może fasolkę po bretońsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 18.11.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 rożne sa właśnie opinie na temat tych ikeowskich garów zobaczymy, ocenimy mam nadzieję jak je wygram z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wiesz co.... one są takie zwykłe, normalne... Nie jakieś wypaśne super hiper... ale takie normalne do gotowania..... Nooo i jak potrafisz gotować to i w takich normalnych ugotujesz.... Z drugiej strony to co muszą miec w sobie garnki, żeby ugotować obiad? Ja mam zestaw wypaśny z grubym dnem, że jak zagotuję to mogę na świeczce gotować.... Ale niestety nie kosztowały 150.... Ale mam je już jakieś 14 lat... wyglądają dobrze, nieraz spaliłam w nich coś na węgiel... Uszy popaliłam na gazie, ale się je wymienia , więc OK, i są dalej dobre.... Więc po czasie uważam , że było warto wydać na nie kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 pepe witam się i ja i melduję, że głosuję Tylko czasem ciężko kod odgadnąć, ale staram się Bardzo fajnie prezentuje się Twój blok na wizualce i fajnie, że to mieszkanko piętrowe w nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 19.11.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 pysiaczekwitam i dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.11.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Na nic nie mam czasu Dość ze mi się jakieś przeziębienie przyyplatalo To jeszcze siedzę nad wykonczeniem tortu urodzinowego dla mojego Arka Jutro mnie czeka najazd dzieciaków na urodzinowj imprezie syna Ciekawe czy to przeżyje Jak przeżyje to może w końcu siądę do moich wizualek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 21.11.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Impreza urodzinowa mojego Arka się udała Próbuje ogarnąć teraz mieszkanie Dzieciaki zadowolone, tort po przejściach ale Arka zachwycił Oby do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 te nowe kody to faktycznie masakra jakaś, ale "co nas nie zabije to nas wzmocni" jak to mówią, więc ćwicząc cierpliwość kliknęłam a gary mnie się podobają, nawiasem, wczoraj nabyłam z dodatkowym 10l, żeby i pokrywkę na patelnię wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 te nowe kody to faktycznie masakra jakaś, ale "co nas nie zabije to nas wzmocni" jak to mówią, więc ćwicząc cierpliwość kliknęłam a gary mnie się podobają, nawiasem, wczoraj nabyłam z dodatkowym 10l, żeby i pokrywkę na patelnię wykorzystać super, ćwicz proszę cierpliwość jeszcze przez 4 dni do czwartku i mówisz że te gary ok? to fajnie obym sie tez dama przekonała wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 moje na razie w pudełku... czytałam tu na forum w wątkach o indukcji, że są fajne, sporo dziewczyn poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) taki tort urodzinowy machnęłam mojemu Arkowi miał byc karabin albo pistolet żeby złagodzić zapedy mojego dziecka do broni jest pingwin z karabinem http://img14.imageshack.us/img14/9634/tortfugurakarabin.jpg http://img197.imageshack.us/img197/1340/tortzarkiemprzekrj.jpg Edytowane 6 Grudnia 2010 przez pepejeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 pepe piękny tort! A ta lukrowana (?) góra i gwiazdeczki na niej to już w ogóle Pingwin uroczy - sama go lepiłaś? Czy można prosić przepis na ten cudny wypiek? PS. Głos oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 23.11.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 pepe piękny tort! A ta lukrowana (?) góra i gwiazdeczki na niej to już w ogóle Pingwin uroczy - sama go lepiłaś? Czy można prosić przepis na ten cudny wypiek? PS. Głos oddany własnoręcznie wszystko zrobione i wszytko jadalne pingwina ulepił mój P oto przepis: Biszkopt: 3/4 szklanki maki tortowej 3/4 szklanki maki ziemniaczanej 1 i 1/3 szklanki cukru pudru 6 jajek 2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli Białka ubić z odrobiną soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania dodawać cukier puder cały czas ubijjąc. Powoli dodawać zółtka, przesianą mąkę z proszkiem i mieszać łyżką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 15 minut, po czy zwiększyć temperaturę do 180 stopni i piec 20 minut. kopt Przełożony ubitą kremówką (500 ml) i mascarpone (250 ml), dołożone galaretki Obłożony masa maślaną (masło ubite z cukrem i ekstraktem waniliowym) Na wierzchu masa cukrowa, pingwin i gwiazdki również z masy cukrowej przepis dorotus ok. 80 dag cukru pudru 10 dag glukozy ( w proszku) 3 łyżeczki żelatyny 70 ml zimnej wody 2 łyzeczki margaryny Planta zalać żelatynę zimną wodą, odstawić na ok 5 minut postawić żelatynę nad parą wodną, mieszać aż się ,,rozluźni,, wsypać glukozę, dodać Plantę i zdjąć miskę z ognia zanim tłuszcz całkowicie się roztopi. lekko ostudzić mieszankę, wlać olejek migdałowy (ja mam akurat swój ekstrakt waniliowy) dodaje też sok z cytryny żeby masa nie była tak słodka połączyć papkę z cukrem pudrem, wyrabiać aż masa będzie plastyczna . Gotową masę cukrową możesz wałkować na blacie posypanym mąka ziemniaczaną . Możesz też posmarować blat i wałek cienką warstwą planty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dziękuję zaraz sobie zapiszę i postaram się kiedyś zrobić taki tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.11.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Pepe gary chyba już Twoje Tort fajny. Przepis na lukier zapisuję. Kiedyś robiłam z przepisu ściągniętego z neta, ale porażka. Lukier się rozwalał i musiałam go zastąpić masą. Ale chyba tortowi to na dobre wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 melduję że głosy oddaję podwójne ...więc się kiedyś na zupę się wproszę a za przepis na tort też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.11.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No faktycznie gary chyba bedą I oczywiście zapraszam na te zupę i nie tylko zupę Dzięki serdeczne za klikanie I obiecuje w tym tygodniu w końcu zrobić to moje mieszkanie w 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 24.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 głoś oddany szczególna zasługa pingwina - rozzbroił mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.11.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) wszystkim klikającym na mój aneks kuchenny w ikeowskim konkursie SERDECZNE DZIĘKUJE Dzieki WAM będę mieć gary 27 miejsce:yes: http://promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/galeria/3.html http://img542.imageshack.us/img542/3684/beztytuu2.jpg http://img833.imageshack.us/img833/612/beztytuutd.jpg Edytowane 25 Listopada 2010 przez pepejeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Gratuluję i smacznych potraw ugotowanych w tych grnkach życzę. Ofkors na papu też się wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.