Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Faust szuka domu

mokka

Recommended Posts

Raz, dwa , trzy, próba mikrofonu. Dawno nie przemawiałam to i z wprawy wyszłam:bash:

Panie i Panowie, wielka premiera na forum muratora, dzisiaj przedstawię Fausta.

Faust to „ mały biały pies bez łat”, który trafił do schronu:(.

Dona czyli obecna opiekunka, pojechała po Malucha do w/w schronu i przywiozła do siebie . Tak Faust zamieszkał w Świdniku, niedaleko Lublina, niedaleko w sumie Warszawy.

Dom tymczasowy który zaoferowała Dona jest w najlepszym domem tymczasowym jaki można sobie wyobrazić.

Faust szuka domu swojego docelowego od dłuższego czasu, niestety pech…….. Cisza, albo osoby zupełnie od czapy, jak to się mówi .

Ogłaszany był już na większości portali i dalej nic.

Obecnie Amfetka jest dość poważnie chora , w normalnych warunkach to sytuacja na ostrzu noża, a jeszcze w tym wszystkim jest Faust. Dona staje na głowie, aby ogarnąć sytuację. Faust miał przebywać u Dony dosłownie chwilę, bo taki fajny, piękny, zabawny , a pomieszkuje do dzisiaj.

Wszystko co dotyczy Fausta jest opisane w tym linku :

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4727&start=0

Fauścika można obejrzeć na youtube (filmy użytkownika amfecik).

Gdyby ktoś chciał białego psa Fausta, bądź inni może by chcieli to podaję kontakt .

[email protected] do samej Dony,

i do osoby pomagającej w sprawie adopcji 661-665-695

Faust ma coś w sobie takiego staffikowego, nie wiem dokładnie co, ale to coś w oczach. Jak na Bladego patrzę to widzę mojego Trolka, dlatego tak mi ten Blady siadł na głowę.

Te zmary jak myśli, ten ryj jak się cieczy, ten dziki taniec, ten ogon jak u bobra, no to jest bardzo wspólne .

Faust siedząc na parapecie, oblicza czy da się wskoczyć na szafkę i to obliczanie normalnie widać, potem gapi się na żyrandol czy doskoczy i ten proces myślowy też ma namalowany na pysku. Cudak taki :).

Wyszukać kogoś ze zdrową głową i odpowiedzialnego, łatwo nie jest. Wiecie o kogo chodzi i jakiego domu szukamy, dlatego do Was piszę, jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że potencjalny dom dla Fausta jest na tym forum.

Edytowane przez mokka