Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika budowy Naberii i Kristofera

naberia

Recommended Posts

Naberia a czemu salon nie tego? jakie masz wątpliwości?

+ jest kąt do wypoczynku z którego nie będzie się zaglądać do kuchni,

+ jest wydzielona strefa jadalni,

+ kominek widoczny z kanapy i foteli ale oddalony od nich bezpiecznie, przynajmniej da się wysiedzieć na wypoczynku paląc w kominku

+ barek pomiędzy salonem i kuchnią, na szybkie śniadanko czy dla dzieciaków ewentualnie na jedzenie i oglądanie telewizji równocześnie, bez ciapania w salonie (bo niech mi nikt nie wmawia, że tek dziecki nie robią ;) )

+ niezakłócony ciąg komunikacyjny pomiędzy kuchnią a tarasem

+ jest kawałek ściany na postawienie jakiejś szafki i TV, większego kwiatka

+ gotując będziesz mogła podglądać TV a czasem się przydaje ta opcja

mnie się podoba (zdecydowanie bardziej niż mój) i nie bardzo znajduję do czego by się przyczepić :)

ps. komentarze to widzę u Ciebie wszyscy piszą na blogu, tylko ja jestem tradycjonalistka ;)

Dziękuję KamaG :) Właśnie taki dokładnie był zamiar, jak napisałaś. Ale troszkę się zmartwiłam, jak przeczytałam uwagi na "pokażcie swoje salony":

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126220-pokaĹĽcie-swoje-salony&p=4393950#post4393950

P.S.

Właśnie nie wiem czemu jak ktoś pisze to w blogu a nie w tych komentarzach... :(

Naberia, czytałam te uwagi i przecież nikt tam nie pisał, że jest źle, dziewczyny proponowały niewielkie zmiany kosmetyczne w sensie ustawienia mebli, a co do siedzenia przodem do kominka to zawsze można fotel przestawić, jak jest "wizyta kominkowa" fotel między ławę a telewizor, a jak jest czas oglądania TV - fotel wraca na miejsce

• 5 weeks później...