naberia 10.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Komentarze do Dziennika budowy Naberii i Kristofera. Wszelkie wskazówki mile widziane. Nad linkiem do dziennika budowy jeszcze pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 hej, gdzie Ty masz te komentarze gdzieś już pisałam i wydaje mi się że tu, a nie ma a co tam znów napiszę bardzo ładnie się zapowiada Wasz domek, wnętrza bardzo w moim guście, a już kominek boski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.11.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 no właśnie nie wiem gdzie one są ... A może nikt nie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.11.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Co do domku to właśnie nie wiem, czy się ładnie zapowiada.... Podobno salon nie tego Może któś mi poradzi co z nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.11.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Naberia a czemu salon nie tego? jakie masz wątpliwości? + jest kąt do wypoczynku z którego nie będzie się zaglądać do kuchni, + jest wydzielona strefa jadalni, + kominek widoczny z kanapy i foteli ale oddalony od nich bezpiecznie, przynajmniej da się wysiedzieć na wypoczynku paląc w kominku + barek pomiędzy salonem i kuchnią, na szybkie śniadanko czy dla dzieciaków ewentualnie na jedzenie i oglądanie telewizji równocześnie, bez ciapania w salonie (bo niech mi nikt nie wmawia, że tek dziecki nie robią ) + niezakłócony ciąg komunikacyjny pomiędzy kuchnią a tarasem + jest kawałek ściany na postawienie jakiejś szafki i TV, większego kwiatka + gotując będziesz mogła podglądać TV a czasem się przydaje ta opcja mnie się podoba (zdecydowanie bardziej niż mój) i nie bardzo znajduję do czego by się przyczepić ps. komentarze to widzę u Ciebie wszyscy piszą na blogu, tylko ja jestem tradycjonalistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dziękuję KamaG Właśnie taki dokładnie był zamiar, jak napisałaś. Ale troszkę się zmartwiłam, jak przeczytałam uwagi na "pokażcie swoje salony": http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126220-pokaĹĽcie-swoje-salony&p=4393950#post4393950 P.S. Właśnie nie wiem czemu jak ktoś pisze to w blogu a nie w tych komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Naberia, czytałam te uwagi i przecież nikt tam nie pisał, że jest źle, dziewczyny proponowały niewielkie zmiany kosmetyczne w sensie ustawienia mebli, a co do siedzenia przodem do kominka to zawsze można fotel przestawić, jak jest "wizyta kominkowa" fotel między ławę a telewizor, a jak jest czas oglądania TV - fotel wraca na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.11.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 dzięki Kama Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że coś jest z tym salonem nie tak... Wizualnie, to przejście do salonu - 145cm od stołu, wydaje się być bardzo wąskie. ścianki już są, więc lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 naberia, na tym etapie możesz bez bólu tą ściankę jeszcze skrócić, jeśli wydaje Ci się ciasno. Weź może jakiś stolik nawet ogrodowy i przymierz, to daje najlepsze efekty. Lepiej teraz dobrze sprawdzić niż później się wściekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.12.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kobra, to chyba nie do mnie było, co? Bo nasze drzwi wejściowe zbite z palet chyba nie bardzo przypominają Urzędowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.12.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Nie szkodzi Miło, że ktoś odwiedził moje komentarze, mimo że tylko przypadkowo Dziękuję i również ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.12.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 kobraa, a to czemu się nie otwiera? Właściwie to się zastanawiam, dlaczego moj dziennik tak dziwnie wygląda? Wiesz może jak się zmienia ustawienia, żeby były posty całe jeden pod drugim jak u innych??? a nie takie pociachane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.12.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Dziękuję i cieszę się, że Ci już wszystko działa Jeszcze raz życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.12.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/szczesliwego_nowego_roku_2041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts