cerusyt 10.11.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam, słyszał może ktoś o wylewce andrychydowej, nie mogę nic znaleźć na jej temat a wykonawca mi zaproponował zamiast cementowej, proszę o pomoc.Pozdrawiam Cerusyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppred 10.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 anhydrytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 10.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 anhydrytowej Więc nie dziwne, że nie znalazł Wpisz w google "wylewka anhydrytowa", wyskoczy Ci od groma linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.11.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Tu o niej dyskutowali: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?154665-Wylewka-anhydrytowa-dlaczego-NIE http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158518-Posadzki-anhydrytowe-czy-warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerusyt 11.11.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 anhydrytowej no właśnie, dlatego nie mogłem nic znaleźć, pomyliłem nazwę teraz znalazłem, dzięki BARDZO za szybką pomoc!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thor82 16.11.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja wlasnie wylalem taka wylewke - 5 az 6 cm na 10cm styropianu. Szybko wylali, szybko wyschlo... Jedyny problem to ten, ze ta wylewka baaardzo nie lubi wody - potrzebna dokladna izolacja przeciwwodna w lazience i w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wpo 09.07.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ja wlasnie wylalem taka wylewke - 5 az 6 cm na 10cm styropianu. Szybko wylali, szybko wyschlo... Jedyny problem to ten, ze ta wylewka baaardzo nie lubi wody - potrzebna dokladna izolacja przeciwwodna w lazience i w kuchni. jastrych anhydrytowy nie lubi wody... ale co to oznacza czytam wszędzie informację że nie lubi ale nikt nie wie co się dzieje jak się zaleje anhydryt wodą. Sam sprawdzalem na pryzmach wylanych ( nawet różnych klasach wytrzymałości ) co sie dzieje z anhydrytem pod wpływem wody. I moge spokojnie powiedzieć że jak wam rura pęknie zaleje cały pokój a wy jesteście na 14 dniowym urlopie to nic się nie stanie z anhydrytem. Jeżeli natomiast zostawicie to na miesiąc poczekacie aż jastrych spuchnie ( podobnie jak gips na ścianach od wilgoci ) to wtedy macie skruszały jastrych i problem. Jastrych anhydrytowy powinno się izolować w mokrych pomieszczeniach. Łazienka - jeszcze rozumiem ale kuchnia ??? Nie jest pomieszczeniem mokrym chyba że myjecie na płytkach talerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts