Maniek2010 10.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) WitamDostałem ofertę na izolacje, wylewkę i obróbkę blacharską (fartuszki) na 3 balkony - każdy ma dł około 5 m, razem mają około 20 m2. Jeden jest nad kuchnią więc trzeba położyć styrodur. Wylewki będzie około 8 cm, chybaPanowie fachowcy chcą za całość za materiałem 4500 pln, wydaje mi się sporo, chociaż zrobią wszytkoCzy orientujecie się czy to jest rozsądna cena - dodam, że lokalizacja Warszawa, ale chłopaki są gdzieś zza Siedlec Dzieki za wszelkie infoPozdrawiamPrzepraszam za błąd w tyutle Edytowane 10 Listopada 2010 przez Maniek2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek2010 19.11.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Tak informacyjnie dodam, że taka robota kosztowała mnie ostatecznie 5k - wyszło wiecej bo trzeba było parę rzeczy dodatkowo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Robilem ten temat miesiac temumam 2 balkony na dole link do galeriimetrow Ci nie podam niepamietam.ale styrodur w 2 grubosciach 900 zl mapei plastic tasmy mapeia 400 zł i brakło 1 opakowanie reasumujac materiały wylewka plus obrobka blacharska razem 4700robocizna 4200 zl mialem jeszcze kilka robot nie zwiazanych z wykuszami jak ocieplenie styropianem garazu i wykusza plus wykonanie odwodnienia przed garazem.drogo lecz chyba starannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts