Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja się też zapisuje i przy okazji podziękuje :) ZA polecenie NAJLEPSZEJ MASZYNY NA ŚWIECIE :)

Dziś moje dzieci nie jadły, nie piły bo szylam do teraz i się nadziwić nie mogłam że taka maszyna z Lidla szyje o niebo lepiej niż nowy Łucznik :)

13. Mugatka (mam nadzieję że mi pecha nie przyniesie ta 13) :)

Edytowane przez mugatka

Ale Was dużo :) cieszę się ogromnie, że tyle osób do mnie zagląda :wiggle:

Witam serdecznie katkę i maję :) dziękuję Wam dziewczyny za tak miłe słowa :)

mugatka cieszę się, że maszyna spełniła Twoje oczekiwania :) czekam na fotki tego co uszyłaś :)

ida2 ja wysłałam do Ciebie pw a Ty coś do mnie teraz pisałaś, bo niczego nie dostałam ?

słońce2 niestety nic do mnie nie dotarło....dzisiaj byłam na poczcie i pytałam czy czegoś nie przetrzymują :( jeśli wysłałaś to zwykłym listem nie poleconym, to może byc problem :(

Kasiu, dziękuję za miłe powitanie. Natchnęłaś również i mnie do zakupu maszyny do szycia. Może w przyszłym roku... Mam nadzieję, że zapał mi nie minie i sama coś uszyję do nowego domku. Jak byłam młodsza to bardzo lubiłam szyć (nawet ręcznie). Jak patrzę na te cudeńka, które stworzyłaś to już bym chciała biec po igłę i nici ;-). Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam :-)

Kasiu ciesze sie, ze jestem nr 1 na Twej fantowej liscie...:lol2:

co do przesylek fantow to w poprzedniej aukcji mialam takie niemile doswiadczenie - wyslalam do Monah wylicytowanego fanta zwyklym listem i zaginal...przykro mi bylo jak diabli, ze Monia fanta nie dostala a nie chciala nic zastepczego bo wiadomo nie o rzeczy w tym wszystkim chodzilo...po tym fakcie wysylam tylko polecone...

Anetko ja zawsze wysyłam polecone lub paczkę zeby miec potwierdzenie, ale nawet takie przesyłki giną :(

mam nadzieję, że Twoja cierpliwość się nie kończy w temacie stopera ?:oops: ten tydzień miałam straszny a dzisiaj wyjeżdzam...obiecuję w tym tygodniu się nim zająć :)