Magdalena P 03.09.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Kasiu napisz czy masz już haki - wygląda na to że są dostępne w Gdańsku - będę w sklepie w najbliższych dniach - mogę Ci kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.09.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Madziu nie mam haków jak będą kup dla mnie z 10 opakowań będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 03.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Jak tylko będę to kupię i dam ci znać. Białe czy surowe? Możesz podać mi na pw swój telefon - w razie wątpliwości zadzwonię ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.09.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ale mi chodzi o same haki nie całe wieszaki, bo wieszaki są w mojej Ikei....wieszaki pokazałam tylko dla tych haków, które są na przymocowane do białej lub drewnianej deseczki Same haki były pakowane po 2 szt i kosztowały około 15 zł za 2 szt. Jak właśnie takie będą to kup...całych wieszaków nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 03.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Rozumiem, jak tylko będą kupię na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Cześć Kasieńko! Buziaki zostawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 04.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Kasiu, wyjazd mi się przesunął na jeszcze nieznany mi termin, więc na razie haków nie mam. Ale, tak jak MagdalenaP, też wybieram się do Gdańska. Gdyby udało się załatwić je wcześniej, to daj znać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.09.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Witam Dużo o Tobie słyszałam i o tym co potrafisz wyczarować ze zwyczajnych rzeczy, a jakoś nie mogłam do Ciebie trafić Dziś się udało Idę poczytać i pooglądać Ps. Po krótkiej wizycie na blogu mogę tylko powiedzieć WOW... brak słów...zapiera dech w piersiach...popadnę w kompleksy... Edytowane 8 Września 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 a ja wpadłam po krótkiej przerwie i pozdrowienia zostawiam dla naszej blogowiczki (ale i tak wolałam jak tutaj więcej byłaś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.09.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 yokasta kochana myślałam ostatnio o Tobie skrobnij do mnie kilka słów, ja się odezwę po urlopie Magduśka nie ma sprawy dziękuję za pamięć Rocia witaj dziękuję za ciepłe słowa zaglądaj do mnie kiedy tylko chcesz na forum bywam sporadycznie, bo w mieszkaniu niewiele się dzieje a to jednak forum "budowlane" na blogu mogę więcej Mugatko dziękuję i równie gorąco Cię pozdrawiam Jak będę coś zmieniać w mieszkaniu z pewnością tu wrócę a z drobnostkami jednak więcej mnie będzie na blogu Z niecierpliwością czekam na Twoje metamorfozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.09.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Skoro tu jesteś Kasiu to i ja Cię serdecznie pozdrawiam przy poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 10.09.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Kasiu, udanych wakacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Proszę bardzo! Skrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureczek 14.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Bardzo klimatyczne. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Kasiu wracaj i pokaż coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 14.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Niestety haków nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.09.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kasiu - w naszej Ikei powiedzieli, że one wycofane są i już nie będzie Te haki rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 19.09.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kasiu, byłam w weekend i niestety też nie dostałam . Na stanie nie było, a na pytanie, czy jeszcze będą, miły pan powiedział, że nie liczyłby na to . Ale... tak sobie myślę, że jak będzie trzeba, to na pewno jakieś inne fajne wynajdziesz . Aaa, mam jeszcze pytanie Kasiu, pamiętam, że miałaś kiedyś poszewkę na poduszkę taką beżową w białe kropeczki i bardzo podobał mi się materiał. Kupowałaś go gdzieś stacjonarnie, czy może w necie? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.09.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dziewczynki dziękuję, ze pamiętałyście o hakach szkoda, ze je wycofali bo fajne były. Magduśka nie wiem czy o ten len Ci chodzi ale jeśli tak to kupiłam go tu http://allegro.pl/tkanina-len-100-dekoracyjna-lniana-groszki-i2630425870.html Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.09.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kasiu i ja chciałam te haki do siebie do wieszaka przedpokojowego, więc podwójne rozczarowanie - za mnie i za Ciebie trudno się mówi. A na ekspozycji wisza ciągle, wrrr... tkaniny tego sprzedawcy super ! zapisałam sobie. ta jest śliczna. Na letnie zwiewne zasłony do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts