Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mi chodzi o same haki nie całe wieszaki, bo wieszaki są w mojej Ikei....wieszaki pokazałam tylko dla tych haków, które są na przymocowane do białej lub drewnianej deseczki :)

Same haki były pakowane po 2 szt i kosztowały około 15 zł za 2 szt.

Jak właśnie takie będą to kup...całych wieszaków nie chcę :)

Witam :)

Dużo o Tobie słyszałam i o tym co potrafisz wyczarować ze zwyczajnych rzeczy, a jakoś nie mogłam do Ciebie trafić ;) Dziś się udało :) Idę poczytać i pooglądać :)

Ps. Po krótkiej wizycie na blogu mogę tylko powiedzieć WOW... brak słów...zapiera dech w piersiach...popadnę w kompleksy...:) :D

Edytowane przez Rocia

yokasta kochana myślałam ostatnio o Tobie :hug: skrobnij do mnie kilka słów, ja się odezwę po urlopie ;)

Magduśka nie ma sprawy :) dziękuję za pamięć :hug:

Rocia witaj :) dziękuję za ciepłe słowa :) zaglądaj do mnie kiedy tylko chcesz ;) na forum bywam sporadycznie, bo w mieszkaniu niewiele się dzieje a to jednak forum "budowlane" :D na blogu mogę więcej ;)

Mugatko dziękuję i równie gorąco Cię pozdrawiam :hug:

Jak będę coś zmieniać w mieszkaniu z pewnością tu wrócę ;) a z drobnostkami jednak więcej mnie będzie na blogu ;)

Z niecierpliwością czekam na Twoje metamorfozy :D

Kasiu, byłam w weekend i niestety też nie dostałam :(. Na stanie nie było, a na pytanie, czy jeszcze będą, miły pan powiedział, że nie liczyłby na to :roll:.

Ale... tak sobie myślę, że jak będzie trzeba, to na pewno jakieś inne fajne wynajdziesz :).

Aaa, mam jeszcze pytanie Kasiu, pamiętam, że miałaś kiedyś poszewkę na poduszkę taką beżową w białe kropeczki i bardzo podobał mi się materiał. Kupowałaś go gdzieś stacjonarnie, czy może w necie?

Buziaki :hug:

Dziewczynki dziękuję, ze pamiętałyście o hakach :) szkoda, ze je wycofali bo fajne były.

Magduśka nie wiem czy o ten len Ci chodzi ale jeśli tak to kupiłam go tu http://allegro.pl/tkanina-len-100-dekoracyjna-lniana-groszki-i2630425870.html

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Kasiu i ja chciałam te haki do siebie do wieszaka przedpokojowego, więc podwójne rozczarowanie - za mnie i za Ciebie :( trudno się mówi. A na ekspozycji wisza ciągle, wrrr...

tkaniny tego sprzedawcy super ! zapisałam sobie. ta jest śliczna. Na letnie zwiewne zasłony do salonu :)