mojanio 11.10.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kasiu, wysłalam ponownie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.10.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 yokasta przepraszam, już piszę martaibartek mój zielnik był w promocji, bo był trochę uszkodzony (odpryśnięta farba 1cm) i kosztowała 49 zł Kobietki z szyciem to jest tak, że brakuje mi czasu na nowe projekty i będę szyła świąteczne wianki, worki na prezenty i mam fajny pomysł na bombki. Widziałam na jakimś blogu i teraz nie pamiętam na którym Jak zrobię to wstawię fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Kasia WIELKIE DZIĘKI za podpowiedź (u kogoś na wątku) co do marszczenia tkaniny To działa HURA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.10.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Mugatka nie ma za co ja przez przypadek to odkryłam najlepiej wychodzi przy cienkich tkaninach bo grubsze już tak ładnie się nie marszczą. Ważne, ze działa biorąc pod uwagę, że stopka do falban kosztuje chyba z 200 zł Co falbaniastego szyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 uszyłam ostatnio zazdrostkę do kuchni... nic specjalnego... tak akurat mnie naszło i miałam resztki materiału u mnie na wątku jest fotka ... i właśnie przy niej sprawdziłam Twój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 01.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Kasiu, Dziewczyny!Potrzebna pomoc dla NELLI SZA. Wczoraj spłonął jej dom. Informację przeczytałam u Ane3ka (Paprotkowych zmagań ciąg dalszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.11.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Olszynka dziękuję za wiadomość, bo o niczym nie wiedziałam Nellci trzeba koniecznie pomóc !! idę poczytać co potrzebują ale myślę, że najlepiej wysłać pieniądze, bo w takiej sytuacji liczy się każdy grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 03.11.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kasiu, pewnie że pieniążki. Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć. Wiem również, że jesteś bardzo lubiana na Forum i sporo dziewczyn do Ciebie zagląda. Pomoc dla Nelci jest mocno zaawansowana. Serce rośnie patrząc na tylu ludzi dobrej woli. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.Ślązaczka z G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.11.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Olszynko pomogę w miarę możliwości. Nie mogę pojechać, żeby pomóc na miejscu ale zrobię ile będę mogła. Jak ktoś jeszcze nie wie proszę przeczytać i pomóc, bo liczy się każdy grosz !!! http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?255-Nelli-Sza-sp%C5%82on%C4%85%C5%82-dom-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 04.11.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wiem Kasieńko. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 kasiu czy Ty wiesz jak prawidłowo przyszyć lamówkę ? taką zaprasowaną ? nijak mi to nie wychodzi zeby po dwóch stronach było przyzwoicie moze masz jakiś swój niezawodny sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasia 14.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dobry wieczór, Pani Kasiu.Zacznę swojego posta od wyrażenia ogromnego zachwytu nad tym, jak pięknie Pani mieszka (ale wiem, że takie zachwyty dla Pani to bułka z masłem, bo zachwycają się wszyscy na Pani wątku, czemu oczywiście dziwić się nie należy, bo mieszkanko jest bajeczne).Pani Kasiu, przejdę do meritum, chciałabym zapytać o płytki ścienne w przedpokoju - czy to firma STEGU czy coś innego? Przeglądałam Pani wątek kilka razy, ale nie znalazłam tej informacji, a linki na allegro, które Pani kiedyś wstawiła są już nieczynne.Pozdrawiam i życzę sukcesów w produkcji gwiazdkowejAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kasia rzadko teraz tutaj bywa, więc ja może za nią odpowiem - mam nadzieję, że nie będzie zła Cegiełki są z firmy elkamino i można je kupić zarówno w ich sklepie internetowym jak i na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasia 15.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Pysiaczek bardzo Ci dziękuje Też myślę, że Kasia nie będzie zła Zaraz sobie obejrzę ich ofertę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.11.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Przepraszam, ze odpisuję dopiero dzisiaj ale nie dostałam powiadomień, że ktoś u mnie pisał Mugatko nie mam jakiegoś sprawdzonego sposobu na tasiemki. Staram się ją równo składać i szyję po niej dość wolno, żeby kontrolować sytuację i tak czasami mi krzywo wychodzi Co tam fajnego szyjesz ?? nasia na początku dziękuję za tyle miłych słów Pysiaczek już Ci pomogła a ja podrzucę jeszcze link do cegiełek tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?listing=&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&us_id=11629748 Mam nadzieję, że pomogłyśmy Aaaa i "pani" nie jest potrzebne forum to wielka rodzina i zwracamy się do siebie po imieniu tak jest przyjemniej i mniej oficjalnie Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania pisz śmiało Pysiaczku dziękuję za pomoc Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ja tylko uczulam na fugi z elkamino!!!!Szczegóły na watku cegiełkowym i u mnie. Ja byum te moja cegłę najchetniej w kosmos wyslala:( Kasiu, mozesz mi napisac, jakim olejem olejowalas blat kuchenny? Nie wiem, czy nie wzielam tego samego (langan czy jakos tak). Byly jakies trudnosci z tym olejowaniem? Musze na cito kupowac olej i nie wiem jaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasia 22.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 nasia Pysiaczek już Ci pomogła a ja podrzucę jeszcze link do cegiełek tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?listing=&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&us_id=11629748 Mam nadzieję, że pomogłyśmy Kasiu pomogłyście jeszcze raz bardzo dziękuję Wam obu. U nas jednak padło na STEGU - wydaje mi sie, ze płytka COUNTRY (nr 640) jest najbardziej zblizona do koloru naturalnej cegły i już zamówiliśmy na jedna ścianę anagat byłam u Ciebie na wątku - widzę, ze sprawia Ci pewien problem to fugowanie fugą elkamino życzę powodzenia , będzie dobrze Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Kasiu pomogłyście jeszcze raz bardzo dziękuję Wam obu. U nas jednak padło na STEGU - wydaje mi sie, ze płytka COUNTRY (nr 640) jest najbardziej zblizona do koloru naturalnej cegły i już zamówiliśmy na jedna ścianę anagat byłam u Ciebie na wątku - widzę, ze sprawia Ci pewien problem to fugowanie fugą elkamino życzę powodzenia , będzie dobrze Jeszcze raz pozdrawiam Problemu nie sprawia mi fugowanie.. tylko pacianie na fugę drugiej fugi, trzeciej fugi i obecnie juz czwartej. Bo idioci z elkamino nie potrafia zrobic 2x tej samj fugi i wyslac wlasciwego koloru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasia 23.11.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Problemu nie sprawia mi fugowanie.. tylko pacianie na fugę drugiej fugi, trzeciej fugi i obecnie juz czwartej. Bo idioci z elkamino nie potrafia zrobic 2x tej samj fugi i wyslac wlasciwego koloru! aaa.... to ja nie doczytałam (przejrzałam dwie ostatnie strony) teraz rozumiem ... Mam nadzieję, ze Kasia nam tu nie da ostrego pater noster za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.11.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Kobietki dyskutujcie ile chcecie Ja do cegiełek kupiłam fugę w castoramie, ma kolor szary i wygląda jak zaprawa murarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts