Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yokasta przepraszam, już piszę :)

martaibartek mój zielnik był w promocji, bo był trochę uszkodzony (odpryśnięta farba 1cm) i kosztowała 49 zł ;)

Kobietki z szyciem to jest tak, że brakuje mi czasu na nowe projekty i będę szyła świąteczne wianki, worki na prezenty i mam fajny pomysł na bombki. Widziałam na jakimś blogu i teraz nie pamiętam na którym :( Jak zrobię to wstawię fotkę ;)

Mugatka nie ma za co :) ja przez przypadek to odkryłam ;) najlepiej wychodzi przy cienkich tkaninach bo grubsze już tak ładnie się nie marszczą. Ważne, ze działa biorąc pod uwagę, że stopka do falban kosztuje chyba z 200 zł ;)

Co falbaniastego szyjesz ? :D

• 3 weeks później...

Kasiu, pewnie że pieniążki. Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć. Wiem również, że jesteś bardzo lubiana na Forum i sporo dziewczyn do Ciebie zagląda. Pomoc dla Nelci jest mocno zaawansowana. Serce rośnie patrząc na tylu ludzi dobrej woli.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

Ślązaczka z G.

Olszynko pomogę w miarę możliwości. Nie mogę pojechać, żeby pomóc na miejscu ale zrobię ile będę mogła.

Jak ktoś jeszcze nie wie proszę przeczytać i pomóc, bo liczy się każdy grosz !!!

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?255-Nelli-Sza-sp%C5%82on%C4%85%C5%82-dom-(

Dobry wieczór, Pani Kasiu.

Zacznę swojego posta od wyrażenia ogromnego zachwytu nad tym, jak pięknie Pani mieszka (ale wiem, że takie zachwyty dla Pani to bułka z masłem, bo zachwycają się wszyscy na Pani wątku, czemu oczywiście dziwić się nie należy, bo mieszkanko jest bajeczne).

Pani Kasiu, przejdę do meritum, chciałabym zapytać o płytki ścienne w przedpokoju - czy to firma STEGU czy coś innego? Przeglądałam Pani wątek kilka razy, ale nie znalazłam tej informacji, a linki na allegro, które Pani kiedyś wstawiła są już nieczynne.

Pozdrawiam i życzę sukcesów w produkcji gwiazdkowej

Asia

Przepraszam, ze odpisuję dopiero dzisiaj ale nie dostałam powiadomień, że ktoś u mnie pisał :(

Mugatko nie mam jakiegoś sprawdzonego sposobu na tasiemki. Staram się ją równo składać i szyję po niej dość wolno, żeby kontrolować sytuację ;) i tak czasami mi krzywo wychodzi ;)

Co tam fajnego szyjesz ??

nasia na początku dziękuję za tyle miłych słów :)

Pysiaczek już Ci pomogła a ja podrzucę jeszcze link do cegiełek tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?listing=&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&us_id=11629748

Mam nadzieję, że pomogłyśmy :)

Aaaa i "pani" nie jest potrzebne ;) forum to wielka rodzina i zwracamy się do siebie po imieniu :) tak jest przyjemniej i mniej oficjalnie :)

Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania pisz śmiało :)

Pysiaczku dziękuję za pomoc :hug:

Pozdrawiam Was cieplutko :)

Ja tylko uczulam na fugi z elkamino!!!!Szczegóły na watku cegiełkowym i u mnie. Ja byum te moja cegłę najchetniej w kosmos wyslala:(

Kasiu, mozesz mi napisac, jakim olejem olejowalas blat kuchenny? Nie wiem, czy nie wzielam tego samego (langan czy jakos tak). Byly jakies trudnosci z tym olejowaniem? Musze na cito kupowac olej i nie wiem jaki...

nasia

Pysiaczek już Ci pomogła a ja podrzucę jeszcze link do cegiełek tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?listing=&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&us_id=11629748

Mam nadzieję, że pomogłyśmy :)

Kasiu pomogłyście :) jeszcze raz bardzo dziękuję Wam obu. U nas jednak padło na STEGU - wydaje mi sie, ze płytka COUNTRY (nr 640) jest najbardziej zblizona do koloru naturalnej cegły :) i już zamówiliśmy na jedna ścianę :)

anagat byłam u Ciebie na wątku - widzę, ze sprawia Ci pewien problem to fugowanie fugą elkamino :( życzę powodzenia , będzie dobrze :)

Jeszcze raz pozdrawiam

Kasiu pomogłyście :) jeszcze raz bardzo dziękuję Wam obu. U nas jednak padło na STEGU - wydaje mi sie, ze płytka COUNTRY (nr 640) jest najbardziej zblizona do koloru naturalnej cegły :) i już zamówiliśmy na jedna ścianę :)

anagat byłam u Ciebie na wątku - widzę, ze sprawia Ci pewien problem to fugowanie fugą elkamino :( życzę powodzenia , będzie dobrze :)

Jeszcze raz pozdrawiam

Problemu nie sprawia mi fugowanie.. tylko pacianie na fugę drugiej fugi, trzeciej fugi i obecnie juz czwartej. Bo idioci z elkamino nie potrafia zrobic 2x tej samj fugi i wyslac wlasciwego koloru!

Problemu nie sprawia mi fugowanie.. tylko pacianie na fugę drugiej fugi, trzeciej fugi i obecnie juz czwartej. Bo idioci z elkamino nie potrafia zrobic 2x tej samj fugi i wyslac wlasciwego koloru!

aaa.... to ja nie doczytałam :x (przejrzałam dwie ostatnie strony) teraz rozumiem ...

Mam nadzieję, ze Kasia nam tu nie da ostrego pater noster za :spam: :yes: