thnd 03.02.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nie chodzi o to że Twój stół to antyk, tylko sam kształt-tzn rzezbione nogi. te nogi sa pieeeeeeekne i w sklepach nie znalazlam ani jedego takiego stolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.02.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Szukaj na allegro tam często jest coś fajnego a jeśli chcesz nowy w podobnym stylu w rozsądnej cenie napisz do Betib Ja za swój zapłaciłam 300 zł więc grzech było go nie kupić Przy okazji Dziewczyny może mi doradzicie co mam zrobic z tą moją nieszczęsną kuchnią ? Jako, że plany trochę się pozmieniały muszę jaknajmniejszym kosztem ją przerobic, zeby jeszcze jakoś z nią wytrzymać. Moja kuchnia jest w kształcie litery L ma ponad 4 m długości i 1,5 m szerokości. Masakra, ale nie da się nic zmienić. meble mają z 12 lat do tego front zmywarki jest trochę inny, na fotkach jakoś bardzo to widać w rzeczywistości nie jest tak źle. Ściany są zielone/limonkowe, kafelki pod kolor tych na podłodze, takie same jak w przedpokoju. Wymyśliłam, że zmienie uchwyty na te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/14696180 fugi przemaluję na szaro i ściany oczywiście też na szaro. Do tego blat na jasny szary....może nie będzie tak źle. Przy wejściu gdzie teraz są półki wcisnę moją witrynę. Biała półka była kupiona za grosze i przemalowana pod kątem białych mebli ....mysle ze jak wprowadzę biało-granatowe dodatki nie będzie tak razić na szarej ścianie ? Uszyję do okna sielskie zazdrosti i może jakos będzie ? Co Wy na takie zmiany ? Na większe nie ma szans Tu widać kolor mebli i nieszczęsne kafelki http://images43.fotosik.pl/592/a389860689ca1648.jpg W tym miejscu chcę wcisnąć witrynę http://images37.fotosik.pl/548/2ca64bf7589c395b.jpg A to półka, ktorej żal mi się pozbywać... http://images37.fotosik.pl/548/af0bf5bffd1e094emed.jpg Edytowane 3 Lutego 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Zmiana blatu i ścian na pewno wyjdzie na korzyść. Może ta biała półka zmieści Ci się gdzieś w sypialni na przydasie szkoda oddawać albo wyrzucać, jest bardzo ładna. O jesu stół 300 zł zazdroszczę :[ (taka niedobra jestem o!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kasiu według mnie takie kosmetyczne zmiany już dużo dadzą i będzie świeższe pomieszczenie Rozumiem, że przemalowanie mebli nie wchodzi w grę ze względu na to, z czego są wykonane? Biała półeczka śliczna - też próbowałabym gdzieś ją wcisnąć - na pewno nie pozbywałabym się jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 I jak to się stało że ja zaglądam na 5 stronie dopiero ...no jak...bardzo mi się podoba u Ciebie , miło i ciepło...no tak domowo, że by się chętnie przysiadło i zostało...więc zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.02.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 yokasta tez myślę, że zmiana koloru trochę pomoże mojej kuchni...półka zostanie ze mną, ale do sypialni z pewnością się nie zmiesci, bo jest dość duża a u mnie każdy skrawek sciany jest zagospodarowany Jeśli chodzi o stół to naprawdę watro przeglądać allegro, bo tam czasami prawdziwe skarby się trafiają pysiaczek niestety nie mogę przemalować frontów, bo to nie drewno....chciałam wymienić same fronty, ale to juz większy wydatek i chyba wolałabym już całe nowe meble niż takie przerabianie. Że też to moje mieszkanie nie jest z gumy mam parę fajnych rzeczy, które lezakują w domu u mojej mamy a ja nie mam ich gdzie wcisnąć lasche rozgość się u mnie będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 05.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Kasiu i Yokasta szukam ciągle w almi tych wieszaków - w Warszawie w salonie i we włocławku ale ich nie znalazłam ale Panie we Włocławku były tak miłe ze maja mi je ściągnąć gdyby jednak się nie udało dam znać- Kasiu i dziękuje za pomoc Kasiu dobrze Cie rozumiem i wiem jak to jest jak potrzeba zmiany w domu a brak większej gotówki na spełnienie marzeń ale da sie wszytsko zrobic tylko trzeba trochę wiecej czasu poświecic na przemyślenia - Twoje mieszkanie jest cudne wiec kuchnia przy tych zmanach kosmetycznych napewno tez bedzie urocza uwielbiam szary kolor ścian - jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.02.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 dagunia nie ma problemu jak będzie trzeba mogę Ci je kupić i wysłać. Za kuchnię zabiorę się jak będzie ciepło i nie będze padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.02.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dziewczyny gdzie ta wiosna ?? U mnie dzisiaj spadł śnieg a ja z utęsknieniem czekam na słońce.....Miałam ostatnio trudny okres w życiu i chyba dlatego tak bardzo czekam na pąki liści na drzewach, krokusy na trawnikach i śpiew ptaków...Jakoś nic mi się nie chce....tyle sobie zaplanowałam a teraz nie mam ochoty tego robić...Muszę tylko mieć nadzieję, że mi to minie.... Taki rower wymyarzyłam sobie na wiosnę http://www.kross.pl/rower/110-TEMPO_CLASSICO_3-speed.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Piękny rower. Na pewno będzie lepiej. Trzymam kciuki. Z wiosną wszystko budzi się do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.02.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dzięki yokasta mam nadzieję, że będzie lepiej....zaglądam do Ciebie i podziwiam inspiracje....piękności wyszukujesz ! Mąż na pocieszenie przywiózł mi z Angli kilka wnętrzarskich czasopism....naoglądałam się...powzdychałam....cudne wnętrza.http://images46.fotosik.pl/608/aec14cbd0ce4b053med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Piękny rower Też mi się taki z koszyczkiem marzy Kochany mąż - fajnie, że pomyślał o takim prezencie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.02.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No na rowerek zachorowałam....cena trochę mnie odstrasza, ale i tak baaaardzo mi się podoba. A mąż faktycznie kochany zawsze mi przywozi coś takiego. On nie przepada za takim stylem we wnętrzach, ale śmiejemy się, że jeszcze trochę i będzie z jakimiś angielskimi lub prowansalskimi meblami wracał z delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oby mu tylko do walizki weszły Fakt rower troszkę kosztuje, ale może na przyszłą wiosnę uda mi się odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Rower już pokazałam mężowi, tak się rozmarzyłam o przejażdżkach do naszego parku itd. A czasopisma super, nasze jakoś tak powielają często pomysły i klepią w kółko to samo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Też planuję rower miejski z koszykiem Cena Twojego Kasiu jest do przeżycia - zobaczcie, ile kosztują te z nowej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.02.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 O takim rowerze marzyłam już od dawna, ale jak kupowałam mój obecny to kolega, który ma sklep z roweramii wyperswadował mi pomysł na miejski rower. Teraz żałuję, bo moje eskapady i tak sprowadzają się do wypadów do parku czy jazdę po osiedlu. Będąc ostatnio w Kopenhadze utwierdziłam się w moim przekonaniu. Tam wszyscy jeżdżą na rowerach.....w mieście nie ma korków....rewelacyjne rozwiązanie. To jeden z mniejszych "parkingów" przed bankiem http://images37.fotosik.pl/602/3361836822890656.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 W Amsterdamie, Berlinie i Monachium cała masa ludzi jeździ na rowerach. Ja latem też, w przyszłości planuję przejażdżki zimą ale wiadomo jak to jest....."planuję" to rzecz względna. Z roweru na pewno będziesz zadowolona. Aaaa i pokaż te poduszki na ławkę bom ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Poduszki podpatrzyłam u dziewczyn...bardzo mi się spodobały i polowałam na nie. Dzisiaj dostałam maila od sprzedawcy, że je wystawił więc zakupiłam 2 szt W przedpokoju mam kilka "paryskich" elementów to poduszki będą jak znalazł http://images41.fotosik.pl/642/69c3d89f15b5f2e7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) Kasiu- poduszki piękne Rzeczywiście wpiszą się w Twój klimacik. A co do Twojej kuchni, to też myślę, tak jak dziewczyny, że bardzo dużo dadzą zmiany kosmetyczne. Z nadejściem wiosny odświeżysz kuchnię i będzie git! Kiedyś wymienisz mebelki. Póki co pamiętaj, że nie tylko meble tworzą duszę domu, ale przede wszystkim ludzie. I tego się trzymaj Edytowane 20 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts