martaibartek 28.12.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ale poduszki!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Kasia ty mnie do zawału doprowadzisz!!!!!!!!!! jak ja ci takiego talentu zazdroszczę! niesamowite!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 28.12.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kasiu dziękuję za odpowiedź. A takie farbki do tkanin kupione na allegro mogą być? Bo u mnie o sklepie dla plastyków to ja mogę pomarzyć A podusie śliczne, ta beżowa to chyba robiona na drutach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kasiu....cudaśne te poduszki Tylko zastanawiam sie czy taka kratka bedzie u mnie pasowała? Mam od dziewczyn z FM trzy robione na szydełku białymi nićmi kwadraty z takimi sielsko-wiejskimi wzorkami. Chce je naszyc na czerwone poduszki. wiec może dodać dla odmiany jakieś poduszki z falbankami? co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kasiu jak zwykle cudnie! I jeszcze ten stół w tle ahhh Przepiękne poduszki! Powinnaś normalnie jakiś sklep zakładać i kokosy zbijać na tym talencie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ehhh.... Piękne te podusie Kasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 O tym, że Kasia powinna sklep otworzyć, to ja już dawno mówiłam, ale Kasia chyba nie wierzy we własne talenta .... Witam się Kasiu i przyznaję się do ciągłego podglądania (z otwartą buzią ) A tak na marginesie, gratuluję nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 28.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kasiu czy mogę dla rozpalenia iskry zazdrości wśród forumowiczek:):) napisac że my możemy dotykać tej pięknej poduszki z napisem Merry Christmas:):):). Jest perfekcyjnie wykonana!!! Szok norlamnie, ten shit który kiedyś zakupiłem na allegro, u tej babki może się schować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Piękne podusie Kasieńko, Ty nam zawsze dajesz powody by szczęki z podłóg zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 28.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kasiu poduszki cudowne !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 28.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dziewczynki pochwale się Wam:):)(bo nie wytrzymię:)My Diably zostaliśmy szczęśliwie obdarowani właśnie takową PRZECUDNĄ i PRZEŚLICZNEJ urody PODUSIĄ z serduszkiem i nie tylko......:)Kasiu jesteś WIELKA i Love CIĘ:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.12.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ze sie tak i tutaj pochwale te piekne poduszki tak prezentują sie w moim wiatrołapie;-) pieknie Kasia to wymysliła co? jeszcze raz dziekuje a i zaraz cykne pozostałę jakby co to usune.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.12.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki wielkie cieszę się, że poszewki sie podobają Wierzcie mi, że chętnie bym otworzyła taki sklep połączony z pracownią ale musiała bym sie z tego utrzymać a na dzień dzisiejszy jakoś czrno to widzę. Póki co zostanie to moim dodatkowym zajęciem a z czasem zobaczę jak się wszystko rozwinie Trzymanie kciuków nie zaszkodzi Susełka ja też kiedyś kupowałam farbki na allegro i były ok. A poszewka robiona na drutach ale ze sklepu, bo tego juz nie umiem robić kala jak ma być sielsko to falbanki pasują. Sama musisz zdecydować w jaką kolorystykę chcesz iść. Wiesz ta krateczka nabiera zupełnie innego wyglądu gdy uszyje się z niej poszewkę z falbanką. Pokazane poszewki mają prosty wzór. Jak podpowiesz mi kolor będzie mi łatwiej Diabełki dzięki za tak ciepłe słowa miałam nadzieję, że poszewka się Wam spodoba Musiałam a raczej chciałam się jakoś odwdzięczyć za pomoc i nic innego do głowy mi nie przyszło psosin dzięki nie usuwaj fajnie się ogląda to co zrobiłam w innych wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 29.12.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witaj Kasiu, jestem dopiero w połowie Twojego wątku - myślałam, że doczekam do końca aby napisać ale nie wytrzymałam, jak zobaczyłam poszewki z ręcznie malowanymi motywami Są przecudne - zresztą nie tylko one - bo całe Twoje mieszkanie oraz dodatki bardzo ale to bardzo mi się podobają Ja także mieszkam w bloku - moje mieszkanie ma 53m2 i oglądając wnętrza w necie - min. Twoje wiem, że małe jest piękne tylko trzeba odpowiednio je "ubrać" Bardzo lubię styl, w jakim urządziłaś swoje mieszkanie - na pewno będę tutaj stałym gościem a teraz wracam do połowy wątku i oglądam, podziwiam - gratuluję zdolności Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.12.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No to ja też się pochwalę, też mam coś od Kasi !!!! Coś co cieszy moje oko dzień dnia Coś co zachęciło do własnych prób szycia http://img831.imageshack.us/img831/8079/poduszkaiworeczekodkasi.jpg By mugatka at 2011-12-29 I do kompletu sama już doszyłam falbaneczkę na półeczkę http://img341.imageshack.us/img341/6867/img0186iv.jpg By mugatka at 2011-12-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 mugatka a gdzie Twoja galeria co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.12.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No tak zaśmiecam tu Kasi bo to mój ukochany wątek I dopiero się uczę od Was jak zrobić klimatyczny dom, mhmm galeria... chyba jeszcze nie mam co pokazywać, wiatrołap się ciągnie u mnie od paru miesięcy I nadal nie jest gotowy, pieniążki Poza tym ja zmieniam dom który urządzałam 6 lat temu, mam wiele do zrobienia, wielu rzeczy już nie poprawię, stolarkę mam ciemno brązową a teraz wiele bym dała żeby była biała, ale... powoli ... do przodu Kasiu, jedno słowo i usuwam Ale to Twoje prace, kiedyś prosiłaś żebym pokazała ale odwagi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 mugatko absolutnie nie chodzi mi o to, że zaśmiecasz wątek Kasi. Ona sama z pewnością nie będzie miała nic przeciwko temu, że pokazujesz tu swoje wnetrza Ja tylko z ciekawości pytałam gdzie Twój wątek, bo to co nam tu pokazałaś jest śliczne i chcemy (z pewnością będzie nas wiele ) więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 oj tam oj tam dziękuje to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.12.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 malowska witaj u mnie moja imienniczko serdecznie dziękuję za komplementy robię, co mogę, żeby moje mieszkanie było przytulne i trochę inne niż wszystkie. Nie jest niestety z gumy co coraz bardziej mi doskwiera, bo np książek ciągle nam przybywa i nie mamy gdzie ich trzymać. Nawet nie wiem czy to moje mieszkanie jest urządzone w jakimś konkretnym stylu....staram sie mieć to co lubię, moze nie wszystko do siebie pasuje ale nie mam zamaru się trzymać sztywnych ram i przestrzegać zasad kidyś dostałam maila z krytyką moich drzwi, że do białych nie powinnam dawać czarnych klamek....a niby czemu... ja tak lubie, tak mi sie podoba i nie zamierzam tego zmieniać jak komuś się nie podoba to niech nie robi tego u siebie i po kłopocie Trzeba trochę odwagi...wystarczy coś przemalować...niestandardowo zastosować i juz będzie po naszemu i inaczej niż u wszystkich Zaglądaj kiedy chcesz pozdrawiam mugatka ale fajnie to u Ciebie wygląda zostaw fotki Pysiaczek ma rację powinnaś swoją galerię założyć, bo skoro tak u Ciebie wygląda wiatrołap to reszta nie może być gorsza Fajny kolor ścian i listwy przy suficie, które zawsze bardzo mi się podobały ale jakoś u siebie nie miałam odwagi ich zrobić a jak sie juz zdecydowałam brakło funduszy Świetny pomysł na falbankę przy pólce...jak ją zamocowałaś ?? No i pudełko w kropki fajne.... podsunełaś mi rozwiązanie na pudełka do regału w przedpokoju kupiłam papier do pakowania właśnie szary w małe kropki i chyba okleję nim jakieś zwykłe pudełka Właśnie po to są potrzebne galerie takich osób jak Ty....każda z nas może zaczerpnąć coś dla siebie Zakładaj więc swój wątek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja swoje pudełka oklejam tapetą papierową nie winylową. Pakowałam też prezenty w tapetę Rolkę ślicznej tapety papierowej można już kupić za 10-20 zł, wychodzi taniej niż te wszystkie świąteczne cieniutkie papiery A efekty są naprawdę fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts