Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu....cudaśne te poduszki :)

Tylko zastanawiam sie czy taka kratka bedzie u mnie pasowała?

Mam od dziewczyn z FM trzy robione na szydełku białymi nićmi kwadraty z takimi sielsko-wiejskimi wzorkami.

Chce je naszyc na czerwone poduszki.

wiec może dodać dla odmiany jakieś poduszki z falbankami?

co myslisz?

Dzięki wielkie :) cieszę się, że poszewki sie podobają :)

Wierzcie mi, że chętnie bym otworzyła taki sklep połączony z pracownią ale musiała bym sie z tego utrzymać a na dzień dzisiejszy jakoś czrno to widzę. Póki co zostanie to moim dodatkowym zajęciem a z czasem zobaczę jak się wszystko rozwinie :) Trzymanie kciuków nie zaszkodzi :p

Susełka ja też kiedyś kupowałam farbki na allegro i były ok. A poszewka robiona na drutach ale ze sklepu, bo tego juz nie umiem robić :)

kala jak ma być sielsko to falbanki pasują. Sama musisz zdecydować w jaką kolorystykę chcesz iść. Wiesz ta krateczka nabiera zupełnie innego wyglądu gdy uszyje się z niej poszewkę z falbanką. Pokazane poszewki mają prosty wzór. Jak podpowiesz mi kolor będzie mi łatwiej :)

Diabełki dzięki za tak ciepłe słowa :hug: miałam nadzieję, że poszewka się Wam spodoba :) Musiałam a raczej chciałam się jakoś odwdzięczyć za pomoc i nic innego do głowy mi nie przyszło :D

psosin dzięki :) nie usuwaj fajnie się ogląda to co zrobiłam w innych wnętrzach :)

Witaj Kasiu, jestem dopiero w połowie Twojego wątku - myślałam, że doczekam do końca aby napisać ale nie wytrzymałam, jak zobaczyłam poszewki z ręcznie malowanymi motywami :) Są przecudne - zresztą nie tylko one - bo całe Twoje mieszkanie oraz dodatki bardzo ale to bardzo mi się podobają :) Ja także mieszkam w bloku - moje mieszkanie ma 53m2 i oglądając wnętrza w necie - min. Twoje wiem, że małe jest piękne tylko trzeba odpowiednio je "ubrać" :)

Bardzo lubię styl, w jakim urządziłaś swoje mieszkanie - na pewno będę tutaj stałym gościem :) a teraz wracam do połowy wątku i oglądam, podziwiam - gratuluję zdolności :)

Pozdrawiam

Kasia

No to ja też się pochwalę, też mam coś od Kasi !!!! :) Coś co cieszy moje oko dzień dnia :)

Coś co zachęciło do własnych prób szycia :)

http://img831.imageshack.us/img831/8079/poduszkaiworeczekodkasi.jpg

By mugatka at 2011-12-29

I do kompletu sama już doszyłam falbaneczkę na półeczkę :)

http://img341.imageshack.us/img341/6867/img0186iv.jpg

By mugatka at 2011-12-29

No tak zaśmiecam tu Kasi bo to mój ukochany wątek :)

I dopiero się uczę od Was jak zrobić klimatyczny dom, mhmm galeria... chyba jeszcze nie mam co pokazywać, wiatrołap się ciągnie u mnie od paru miesięcy :)

I nadal nie jest gotowy, pieniążki :(

Poza tym ja zmieniam dom który urządzałam 6 lat temu, mam wiele do zrobienia, wielu rzeczy już nie poprawię, stolarkę mam ciemno brązową a teraz wiele bym dała żeby była biała, ale... powoli ... do przodu :)

Kasiu, jedno słowo i usuwam :)

Ale to Twoje prace, kiedyś prosiłaś żebym pokazała ale odwagi brakowało :)

mugatko absolutnie nie chodzi mi o to, że zaśmiecasz wątek Kasi. Ona sama z pewnością nie będzie miała nic przeciwko temu, że pokazujesz tu swoje wnetrza :)

Ja tylko z ciekawości pytałam gdzie Twój wątek, bo to co nam tu pokazałaś jest śliczne i chcemy (z pewnością będzie nas wiele :D) więcej :D

malowska witaj u mnie moja imienniczko :) serdecznie dziękuję za komplementy :) robię, co mogę, żeby moje mieszkanie było przytulne i trochę inne niż wszystkie. Nie jest niestety z gumy co coraz bardziej mi doskwiera, bo np książek ciągle nam przybywa i nie mamy gdzie ich trzymać. Nawet nie wiem czy to moje mieszkanie jest urządzone w jakimś konkretnym stylu....staram sie mieć to co lubię, moze nie wszystko do siebie pasuje ale nie mam zamaru się trzymać sztywnych ram i przestrzegać zasad ;) kidyś dostałam maila z krytyką moich drzwi, że do białych nie powinnam dawać czarnych klamek....a niby czemu... ja tak lubie, tak mi sie podoba i nie zamierzam tego zmieniać :) jak komuś się nie podoba to niech nie robi tego u siebie i po kłopocie ;)

Trzeba trochę odwagi...wystarczy coś przemalować...niestandardowo zastosować i juz będzie po naszemu i inaczej niż u wszystkich :)

Zaglądaj kiedy chcesz :) pozdrawiam :)

mugatka ale fajnie to u Ciebie wygląda :) zostaw fotki :)

Pysiaczek ma rację powinnaś swoją galerię założyć, bo skoro tak u Ciebie wygląda wiatrołap to reszta nie może być gorsza :D Fajny kolor ścian i listwy przy suficie, które zawsze bardzo mi się podobały ale jakoś u siebie nie miałam odwagi ich zrobić a jak sie juz zdecydowałam brakło funduszy ;)

Świetny pomysł na falbankę przy pólce...jak ją zamocowałaś ?? No i pudełko w kropki fajne.... podsunełaś mi rozwiązanie na pudełka do regału w przedpokoju :) kupiłam papier do pakowania właśnie szary w małe kropki i chyba okleję nim jakieś zwykłe pudełka :wiggle:

Właśnie po to są potrzebne galerie takich osób jak Ty....każda z nas może zaczerpnąć coś dla siebie :D

Zakładaj więc swój wątek !!! :)