kasia_sw 29.12.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 mugatka a to pudełko w kropki to też tapeta ? jeśli tak to gdzie ją kupiłaś ? anetko pomysł z ozdobami sylwestrowymi to dobry pomysł z puszkami również ja jakoś pomysłu na ozdoby nie mam ale z puszkami muszę pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Tak, to tapeta, kolekcja 2013 RASCH http://studiorasch.pl/1004-metropolis-2013 Ja akurat trafiłam na allegro, ale widzę że jest ogólnie dostępna. Co do tej szarej w kropeczki to troszkę byłam rozczarowana, bo jest mhmm bardziej srebrna niż szara Ale czerwona jest śliczna, od razu skojarzyła mi się z Twoją lampeczką czerwono-groszkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.12.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ale boskie już znalazłam na allegro ładne pastelowe w kropeczki też mają....do pokoju dziecka idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 30.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ... wlaśnie usłyszałam idealne życzenia Noworoczne pani Marii Czubaszek : "żeby (nas) wzdęło pieniędzmi"... i tak jakoś sobie pomyślałam o Tobie, nie w kategoriach materialistycznych, ma się rozumieć- naturalnie i oczywiście, ale jako osobie, która podsunęła mi pomysł zakupu Jej ostatniej książki... Noszzzz, fajnie byłoby, gdyby w tym Nowym, Lepszym Roku nie tylko wzdęło nas pieniąchami ale też gdybyśmy mieli taki dystans, poczucie humoru i iskierke w oku jak pani Maria... więc życzmy sobie tego! Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.12.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Marzenko :D jednym słowem życzymy wszystkim totalnych wzdęć oczywiście za wyjątkiem tych z przejedzenia Dziękuję za tak optymistyczne życzenia Pani Maria Czubaszek jest tak pozytywną osobą, ze na sam dźwięk jej głosu, robi się weselej Zazdroszczę jej właśnie dystansu do siebie i świata, nietuzinkowego poczucia humoru i formy w jakiej jest, mimo trybu życia jaki prowadziła i prowadzi Obyśmy wszyscy umieli cieszyć się życiem jak Pani Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Ja też ją uwielbiam:) Bezgranicznie:D Jak już tak o puszkach - wczoraj kupiłam w Biedronce świetne puszki na sypkie produkty:) Z tą Biedronką jest tak, że idę po warzywa i owoce ( zawsze są świeżutkie:rolleyes:), a wychodzę z torbą dodatkowych rzeczy;) Edytowane 30 Grudnia 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 I ja ją bardzo lubię I tez bym chciała żeby mnie tak wzdęło mugatko co za genialny pomysł z tą tapetą! A ja za Chiny pudełek do kuchni dopasować nie mogę a tu taka prosta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.12.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Kasiu,cudne Twoje poduchy,które poleciały w świat Na mnie czeka góra materiałów,moim Noworocznym postanowieniem na pewno będzie:więcej szyć!!! Kasiu,Tobie życzę jeszcze więcej kreatywności,więcej radości z tego co robisz i aby Twoje hobby przerodziło się w coś większego... Uściski p.s.ha,Maria Czubaszek,mogłabym mieć taką babcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Kasiu, zajrzyj do mnie jeszcze raz;) A tak w ogóle to HEEEELLLOOOOŁŁŁŁŁ Daję Wam super megatajny cynk o puszkach z B. I nic? Nawet żadna nie chce ich zobaczyć? Zarzucam SE foszkahttp://emoty.blox.pl/resource/non.gif Edytowane 30 Grudnia 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Śliczne te tapety w groszki! chciałam szare paski do wiatrołapu, a może skuszę się na groszki? Mada ja jestem bardzo ciekawa tych puszek! już lecę do ciebie pooglądać Kasiu a do ciebie wysyłam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja chcę zobaczyc puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) No to wrzucę Dziewczynki tutaj najpierw, najwyżej mnie Kasia wykopie;) Fajne? Do tego w zawrotnej cenie:lol2: Są jeszcze inne wzory (paski!), okrągłe też. Chyba SE jeszcze po nie skoczę Edytowane 30 Grudnia 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja tez edit: juz widze swietne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 30.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 a już miałam napisać, że ich nie widzę. Są super, do Biedronki czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wow fajne A w paski to jakie kolorystycznie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No to wrzucę Dziewczynki tutaj najpierw, najwyżej mnie Kasia wykopie;) Fajne? Do tego w zawrotnej cenie:lol2: Są jeszcze inne wzory (paski!), okrągłe też. Chyba SE jeszcze po nie skoczę Madzia, ja też je mam:) a u mnie paski były lipne, koła z puszkami kawy... pokazuj, jakie kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:) http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg Beata z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 31.12.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Pojemniki bardzo fajne i ta cena, też je dzisiaj zakupiłam Mimo, iż zaglądam od niedawna (choć konto mam od dawna chciałabym złożyć Tobie Kasiu oraz Wszystkim Forumowiczom życzenia - przede wszystkim zdrowia a na resztę to przecież możemy sobie zapracować I mały dowcip "Sylwester w piątek" Dwie blondynki rozmawiają w kawiarni: -Wiesz w tym roku Sylwester jest w piątek. Druga na to: -O kurde mam nadzieje, że nie trzynastego. http://elementarz1.blox.pl/resource/nnrszampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.12.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Coś mi dzisiaj moje posty znikają więc piszę kolejny raz Madziu puszki oglądałam w sklepie ale nie kupiłam, bo nie mam juz na to wszystko miejsca kusiło mnie bardzo ale rozsądek wygrał Zaraz zerknę do Ciebie Paula dziękuję za życzenia i Tobie również życzę wszystkiego co najplepsze z niecierpliowością czekam na Twoje szyciowe poczynania Przed świętami szyłam worek na prezenty dla męża mojej klientki dorosły pan więc nie chciałam przedobrzyć z ozdobami ...wymyśliłam więc coś takiego .... po świętach pan zamówił podobny worek dla żony, bo ten jego bardzo mu się spodobał...miał być z bombkami To tyle z nowości szyciowych teraz zmykam szykować się na imprezkę nie lubię sylwesta ale idziemy z fajnymi ludźmi więc będzie fajnie Wszystkim, życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrowia, samych radosnych chwil, duuuuużo miłości i "wzdęć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień Nowego Rokubył piękniejszy od poprzedniego. http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts