Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie, Twojego Męża i całej rodzinki. :yes:

Alfabet życzeń na Nowy Rok!

A... anioła stróża u boku

B... buziaków słodkich miliony

C... czasu wolnego dla siebie

D... drogi usłanej różami

E... ekskluzywnych wakacji

F... fury pieniążków

G... gwiaździstego nieba

H... horoskopu korzystnego

I... i oprócz tego

J... jasności umysłu

K... kolorowych chwil

L... lotów wysokich

M... miłosnych uniesień

N... nieprzemijającej urody

O... oddechu od codzienności

P... pogodnych dni

R... romantycznych wieczorów

S... szalonych nocy

T... tylko spełnionych marzeń

U... uroku osobistego

W... wiary w sukces

Z... zawsze uśmiechniętej buzi

Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku.

http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Przyszłam z dobrym słowem na Nowy Rok :). U Ciebie zawsze tak wiele piękna i dobra. Co ciekawe każdy korzysta, a wcale go nie ubywa - ba! jest więcej i więcej :).

Tego Tobie i wszystkim Twoim gościom podczytującym i podglądającym życzę :).

Dziewczyny te pomysły z tapetami i puszkami fantastyczne :). Proste, praktyczne i efektowne!

Do miłego :D

kasia czytałam u betib, że myślisz nad przemalowaniem szafek :) nie widziałam twojej kuchni, ale jestem pewna, że nawet byle jakie szafki w białej szacie z fajnymi uchwytami wszystkich nas zachwycą, a jak jeszcze dodasz swoje śliczne dodatki to będziemy zbierać szczęki z podłogi :)

Już nie mogę doczekać się tego co stworzysz :)

DOSIEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!

martaibartek moja kuchnia gdzieś tam była pokazana ale jest stara i nie ma co pokazywać ;) już od dawna myślę o przemalowaniu mebli ale jakoś nie umiem się za nie zabrać.

Zobaczyłam na tym blogu http://atelierpauli.blogspot.com/2011/12/kuchenna-metamorfoza.html#comment-form taką metamorfozę i znowy zaczęłam o tym myśleć :) obawiam się malowania takiej okleiny ale moja witryna też nie jest drewniana i nic się z nią złego nie dzieje.

Może coś wymyślę ale w pierwszej kolejności jest komoda do przerobienia ;)

Pysiaczku chyba faktycznie pracowity rok się zapowiada :) do tych rzeczy które wymieniłaś dochodzi jeszcze przerobienia małego stoliczka który znalazlam w naszym garażu po poprzednich właścicielach, ma ładne nóżki...blat do wymiany ale pewnie coś wymyślę, poza tym przywiozłam od mamy stare drzwi...jedno skrzydło i chcę jakoś je zagospodarować ale w pracy, bo w mieszkaniu juz nie mam miejsca :p Tak więc pracy sporo ;) a jak Twoje świeczniki ?? :)

Kasiu też chętnie bym zobaczyła jak się uporasz ze swoją kuchnią :)

Mi też przeszło przez myśl kiedyś przemalowanie swojej kuchni - tylko że ja mam fronty gładkie - takie tafle...i to wnenge :( chyba pomalowanie ich na biało niewiele da...

Ta kuchnia z linka po metamorfozie ma fajne fronty i efekt jest super.

A Ty jakie masz fronty w kuchni ?

mugatka ja mam podobne fronty do tych z bloga tylko żłobienia są proste, do tego front zmywarki jest inny ...tu to widać

_DSC2365.JPG

przemalowałam fugi i ściany i juz jest trochę lepiej ale i tak muszę coś z nią zrobić :)

_DSC2513.JPG

Pokazałam mężowi kuchnię z bloga...stwierdził wiem, ze naszą też przemalujesz :D

Niestety przegapiłam uchwyty z ikei te które mam na 2 fotce, już ich nie ma a teraz nie wiem jakie kupić ?

Twoją kuchnię pewnie też się da przemalować tylko trzeba sie odważyć :) ciemną okleinę pewnie trzeba pokryć większą ilością warstw ale to chyba tyle.

Ja wymienię blat i zlew...jeśli oczywiście się za to zabiorę ;)

Kasiu maluj, maluj:)) Kibicuje z całego serdusia:)

A może przy dolnych dać inne uchwyty?

Nie wiem ile masz tych szafek i czy gałki jakieś fajne by Cie zainteresowały...

Co do tapety-czerwona za szybko by mnie zmęczyła, myślę nad szarości,a błękitem, różem..trudny wybór..

Plany na 2012 spisane, teraz czas, by zacząć je realizować.

Pozdrowienia w Nowym Roku