przylesianka 04.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 O rany, nie zaglądałam od świąt a tu tyle się dzieje, cuda Kasiu cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Kasiu dla Ciebie i Twoich wielbicielek ze mną na czele Po drugie ogromnie gratuluję wygranej w Werandzie, ale super!!! No i po trzecie te twoje nowe arcydzieła od lampeczki, po podusie i wieszaczki, coś niesamowitego. Bierz się Kasia do dzieła z tym malowaniem!!! Sama mam w planach malowanie szafek kuchennych ale narazie dwóch (takich które widać z aneksu od strony pokoju), więc tym bardziej jestem ciekawa twoich spostrzezen i podpowiedzi po całej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kasiu doczytalam u yokasi więc dopytuję Tasiemki bawełniane a nie satynowe taki tak? I które zasłonki z Ikei polecasz na uszycie tych roletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 04.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kasiu spóźnione ale za to najszczersze życzenia noworoczne. Twoja kuchnia biorąc pod uwagę wszystkie twoje dzieła będzie na pewno cudowna, chciałabym mieć tyle talentu co ty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 04.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kasiu, właśnie przeglądałam zapisane strony i trafiłam na tą z materiałami - podaję, może Ci się przyda ( a może już ją znasz)http://www.tkaniny-hurtownia.pl/katalog/pl,tkaniny,bawelna-vichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) malowska dzięki za kibicowanie w temacie kuchni już wiem, że na 100% ją przerobię tylko nie wiem kiedy dziękuję za namiary na sklep...znam.. kupuję u nich cały czas przylesianka dzięki, dzięki, dzięki jak pomalujesz swoje szafki pochwal się efektem koncowym;) katka dziękuję i wzajemnie życzę Ci wszystkiego dobrego w nowym roku pysiaczku z tych zasłonek szyłam swoje roletki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80043171/ a tasiemki kupuję bawełniane take zwykłe do podszywnia coś takieg Dla siebie wymyśliłam wreszcie karnisz do salonu, bo jedna brakuje mi tkanin w tych moich oknach Edytowane 5 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki Kasiu - znam te zasłonki z Ikei Faktycznie są fajne i przepuszczają światło w sam raz Jak będę w I. przy najbliższej okazji to sobie kupię, a w międzyczasie jakiegoś materiału na wstawkę muszę poszukać Dzięki też za pokazanie tasiemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Pysiaczku a co chcesz mieć na wstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Może jakąś koronkę ale niekoniecznie sielską bo musi do mnie się jakoś wpasować nie Może jakaś zwykła krateczka coś jak to: http://www.pasjonarnia.pl/images/v/v02.jpg albo wręcz jakaś wstawka z innego pełnego materiału (nie koronki) coś z bielą albo szarością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ładna wstawka a może na roletkach zrobić jakiś nadruk coś w stylu tych któe Madzia na poszewkach zrobiła ja już myśle nad czymś takim do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A ja Wam powiem, że uwielbiam tkaniny w oknach i mam ładną grubą zasłonkę w kratę w łazience, obok jest kuchnia z krótszymi białymi i ....dziwnie to wygląda z zewnątrz chyba dlatego, że wszyscy wokół mają firanki i w oknach nie widać nic ? Jakaś rada? Kasia? Dziwnie wygląda dom od frontu - 5 okien i w każdym co innego ale przecież nie powieszę zasłonki z wc do kuchni i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 yokasta jateż tkaniny uwielbiam i dlatego tak kombinuję z karniszem u mnie U Ciebie jest pięknie i nie martw się jak to widać z zewnątrz. Ja bym się skupiła na tym, żeby okna w środku były ładnie ubrane Mam do Was pytanie...od 2 dni mam problemy z pisaniem na forum tzn klawiatura mi wariuje tyko wtedy jak piszę a forum muratora.... naciskam dany klawisz a litera i tak się nie pojawia, muszę klikać na nią kilka razy do szału mnie to doprowadza a nie wiem w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mam tak samo:( I jeszcze się nie mogę zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 To ciekawe czy tylko my mamy taki problem czy ktoś jeszcze. Najlepsze jest to, że jak piszę na laptopie o jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 u mnie jest ok :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Hmmm nie wiem o co u chodzi.....może jakiś wirus .... Kupiłam ostatno w tesco miskę....choruję na taką tylko z uchem białą.....może wiecie gdzie u nas kupić takie cuda ? Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 w TK Maxx widziałam pastelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 05.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 I ja przyłączam się do pytania Kasi Widuje takie białe z uchem w sklepie, w którym sprzedają "niedorobione" produkty znanych marek. Te miski zawsze tam są, ale niestety bardzo brzydko wykonane, mają zacieki straszne. Też jestem ciekawa gdzie można je kupić w normalnej sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 06.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Kasiu mam nadzieję,ze się nie obrazisz za zaśmiecanieznalazłam koszyki druciane,przecenione-chyba dosyć atrakcyjna cena ,może ktoś się skusi http://allegro.pl/show_item.php?item=2039406877http://allegro.pl/kosz-druciany-na-ziemniaki-house-doctor-sale-i2036069556.html miski gdzieś widziałam w necie,białe własnie..zaraz poszukam tutaj,ale akurat miętowa http://sklep.mintyhouse.pl/index.php/do-domu-1/do-kuchni-i-jadalni/ceramiczne-naczynie-w-kolorze-mietowym.html Edytowane 6 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.01.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dzięki Dziewczyny za namiary w TK maxx muszę zerknąć ta miętowa jest za mała ....szukam dalej Koszyki fajne...może komuś się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kasiu a może coś takiego, nie wiem czy o taką miskę konkretnie Ci chodziło ale są dość fajne...http://linahome.pl/Naczynie_biale_duze-205.htmlhttp://linahome.pl/Naczynie_biale_male-204.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts