przylesianka 08.01.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasia czad!!! Mnie nie trzeba za duzo namawiać, ale teraz czuję się przekonana hehehe Mady komoda miodzio!!!!!!! A jak z rysowaniem, odpryskiwaniem farby? Nie ma??? Ja za to wczoraj malowałam drzwi łazienkowe z płycinowych białych (zżółkniętych|) na białe śnieżno białe. I klamki sprayem z bialych na czarno. Udało się. Jeszcze mam do pomalowania lampki na przedpokoju ze srebrnych na czarne, troche sie obawiam czy nie beda odpryskiwały jak sie nagrzeje obudowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasia, kurcze fajnie Ci to wyszło, będzie cudnie jak zakończysz tą kuchnie i wprowadzisz swój klimacik Ja dziś (zazdrosna o twój zapał) zabrałam się za przemalowanie taboretu do wiatrołapu. Ale wolę malować wiosną, latem na tarasie, w domu przy małych dzieciach średnio się to udaje A dziś dzieci były u teściowej więc poszalałam z pędzlem Moje doświadczenia malarskie mówią że można spokojnie malować na biało wszystkie powierzchnie pionowe, te poziome szybko się niestety rysują, jeśli się na nich coś stawia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiu,niebo a ziemia!Kącik kuchenny wyszedł cudnie,cała kuchnia będzie jak z bajki.Dlaczego ja nie mogę przemalować swoich szafek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.01.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiu cóż mogę dodać... wyszło idealnie kącik nabrał niebywałego klimatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 08.01.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam się i ja to mój pierwszy post na forum..ale nie wytrzymałam..piękne mieszkanie piękne cudeńka wychodza też spod Twoich rąk jakem wielbicielka nowoczesnych wnetrz tak czynie wyjatek, bo Twoje po prostu wymiata i nie sposób obok niego przejść obojetnie i koniecznie musze wpaść na paznokcie, bo chyba niedaleko mam..i z pewnoscią zahaczę też o allegro lub moża uda się namówić Cię na wykonanie na zamówienie kilku cudeniek.. pewnie na FM zabawie dłużej bo własnie kończymy budowę naszego gniazda i trzeba to będzie wszystko jakoś urządzić i choc dom będzie bardziej nowocześnie zaaranzowany to pokój córeczki ma być sielski i romantyczny będziesz mą inspiracją pozwolisz? pozdrawiam serdecznie i powodzenia w malowaniu kuchni własnie zaczęłam myśleć nad przemalowaniem komody..nada się do pokoju córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiulka, fajnie:)Mady komoda bardzo bardzo :)i Twoja szafeczka tez miód:) blacik wypas:)buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiu rewelacyjnie wyszlo Powiedz prosze jak Twoje mebelki po metamorfozie wygladaja z bliska? Jakie sa w dotyku? Nie umie wyjasnic o co dokladnie mi chodzi ech... Mam 2 komody do przemalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiuuuuuuu, słów brak - re-we-la-cja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiu, ja też jestem zachwycona! Wyszło pięknie i całość będzie cudna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasia ma niespotykany dar do czarowania wnętrz małym kosztem ...ślicznie po prosta A Mada ...oj ona sama wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiu a ja mam jeszcze taką małą prośbę, jak będziesz przy okazji robiła jakieś fotki to wrzuć zdjęcie wałka jakim malujesz... Ja wiem że to głupia prośba ale tych wałków jest tona na rynku, ja kupiłam już kilka ale jakoś z żadnego nie jestem zadowolona i wracam do pędzla, a pędzel wiadomo, są smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kobietki cieszę się, że przemiana się Wam spodobała Dziękuję Całośc zrobię wiosną jak będę mogła wietrzyć mieszkanie, bo niby farba nie ma jakiegoś intensywnego zapachu, ale jednak paruje jak wysycha i wolę, tego nie wdychać. Ambitny plan jest następujący gładzie na ścianach, wymiana blatu i zlewu i chyba kafelek, przemalowanie mebli, likwidacja blatu pod oknem i 2 szafek....chcę wcisnąć stół, o którym kiedyś pisałam. Będzie to nie lada wyczyn biorąc pod uwagę, że moja kuchnia ma 1,5 m szerokośći i prawie 5m długości. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować to wszystko niby to nic wielkiego ale wymaga sporo pracy i trochę pieniędzy Podsumowując....po wyschnięciu farba jest miła w dotyku taka delikatnie satynowa, nie jest całkiem matowa ale nie błyszczy się za bardzo. Nie wiem jak z odpryskami i rysowaniem....samo z siebie nic nie odpryskuje ani się nie rysuje. Myłam moją witrynę wodą z delikatnym płynem i nic złego się nie stało...pewnie gdy by potraktować ją ostrą szczotką coś by się zarysowało, ale chyba żadnych mebli tak nie czyścicie Maluję wszystko zwykłymi gąbkowymi wałeczkami....jutro zrobię fotkę wałka wałek równomiernie nanosi farbę....nie sądzę, zeby nawet najmiękcieszym pędzlem można było osiągnąć taki efekt. Najważniejsze jest to, ze dzięki puszcze farby i wałeczkowi , można całkowicie zmienić meble shenkoka witam Cię serdecznie i zapraszam Gratuluję budowy domu i mam nadzieję, że pokażesz namkiedyś jak mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 08.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kasiu jestem pod ogromnym wrażeniem z przemiany Twojego kuchennego kącika Jesteś czarodziejką, jak to już nie raz pisałam, jest jakieś hasło, a Ty jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki stwarzasz TO praktycznie natychmiast, jesteś niesamowita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 09.01.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kasiu, pięknie Ci to wyszło Kącik cudowny! Komoda od Mady też wyszła rewelacyjnie! Jesteście niesamowite Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 09.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kasiu super wyszło wielka mała zmiana mada........kopara mi opadla, super a powiedz skąd mialas te rameczki ? mozna to gdzies kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Człowiek zrobi sobie weekend bez internetu a potem tyle do nadrabiania ma Kasiu pięknie zaczarowałaś ten kącik kuchenny! Już widzę te wszystkie zmiany, które planujesz wprowadzić do kuchni Stolik na pewno się zmieści zobaczysz :)Będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.01.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzięki jeszcze raz tak mało zmieniłam a jak wchodzi się do kuchni już jest przyjemniej Dzięki Madzi moja witryna i komoda znowu trochę się zmienią dzięki Madziu z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kasiu......fantastyczna zmiana w kuchni!!jestem pod wrażeniem ogromnym......zaczynam namawiac męża na malowanie kredensu kuchennego i to szybko:D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 09.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kasia, drugie wcielenie Twoich mebli kuchennych, zapowiada sie o wiele piekniejsze niż pierwsze... dla mnie-BOMBA! więc moja komoda BRW też dostanie swoją szansę mam jeszcze pytanie (być może niezbyt mądre, ale cóż tam!): czy w celu uzyskania pożądanego koloru, mogę dodać taki zwykły pigment? czy raczej się tego nie praktykuje i powinnam raczej szukać gotowców? Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dziewczyny malujcie, malujcie, bo to daje wielką satysfakcję makrz ja na biało maluję i nie mieszałam mojej farby z pigmentem ale myślę, ze da się tak zrobić. Najlepiej zapytaj w sklepie....tam powinni doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts