yokasta 20.02.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Super poduszki już widziałam takie lub podobne w kilku aranżacjach i bardzo mi się podobają. Przede wszystkim dlatego, że nie są narzucające się tylko takie akurat - super będą pasowały do ławki (bo jakiś czas temu wróciłam, żeby sobie przypomnieć jak ta ławka wygląda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 agawi74 myślę, że poduszki ocieplą troszkę mój przedpokój i milej będzie siadac na ławeczce Co do kuchni to myślę, że takie małe zmiany troszkę pomogą, chociaż na tę chwilę nie mam ochoty nawet na nie Masz rację, że klimat domu tworzą ludzie....lubimy z mężem nasze mieszkanko...jesteśmy domatorami i zawsze z wielką przyjemością do niego wracamy yokasta poduszki podpatrzyłam u Monah...mam nadzieję, że u mnie też będa pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Kasiu poduszki bardzo fajne - też już je gdzieś widziałam u którejś z forumek, a u Ciebie wpiszą się idealnie do tego przedpokoju Przyjdzie wiosna to i lepsze samopoczucie będzie i chęci przyjdą na te wszystkie plany! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 pysiaczek mam nadzieję, że masz rację co do tej wiosny....bardzo potrzebuję jakiegoś "kopa" do dalszego życia i działania. Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 21.02.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 i ja tez trzymam kciuki za Ciebie i zdrowie Kasiu , właśnie się zastanawiałam gdzie Cie wywiało... Rower cudowny ....przypominają mi się wakacje na Bornholmie - cały Bornholm na rowerze i te widoki łooo matko - to tam się zakochałam w klimatach scandi I to miłość wieczna na Bornholm na rower znów wyruszam w wakacje właśnie załatwiam wszystkie szczegóły tak a prorpo roweru ... Poduszki boooskie bardzo w moim stylu ! pozdrowienia dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dagunia bardzo Ci dziękuję Ja byłam tylko w Kopenhadze, ale bardzo mi się podobało. Kolega męża Duńczyk pokazał nam miasto i okolice.... zakochałam się w tym miejscu. Tak powinny wyglądać miasta....piękne stere pofabryczne budynki, przerobione na hotele, restauracje. Przy każdym najmniejszym sklepiku kosze/donice z kwiatami, latarenki, krzesła na których można przycupnąć. Pomyślałam, że u nas też tak powinno być ale jednocześnie pomyślałam, że u nas to wszystko by ukradli ....przykre ale prawdziwe niestety. Bornholm też mi się marzy A możesz zdradzić jak sobie organizujesz te wakacje ? Gdzie śpisz itp będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 23.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 jasne że zdradzę- wieczorkiem dziś napisze namiary. W róznych miejscach spałam ale bardzo lubię Nexo bo tam można rower pożyczyć i blisko w rózne miejsca i na plaże duo ode ...ok spadam do pracy ale obiecuje podać szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.02.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Kasiu, a mogłabyś napisać u kogo kupiłaś te poduszki ? Jeśli nie tu, to na priv może Byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.02.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dagunia czekam na wieści i z góry dziękuje yokasta poduszki kupiłam tu http://allegro.pl/zg-poduszka-siedzisko-maison-paris-i1474447176.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 23.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no to odnosnie wyjazdu na Bornholm to tak szczerze Kasia to nie wiem, co dokładnie chcesz wiedziec ...jesli chodzi o dostanie sie tam - to albo rejs żeglarski - czyli jacht albo można sie dostac z Kołobrzegu katamaranem Jantar ( przewozi rowery ).Jesli samochodem to prom ze Świnouścia . koszt biletu z kołobrzegu jakies 130-150 zł nie pamiętam ( a jeszcze nie sprawdzałam ) - Katamaran płynie do Nexo . Dla mnie to najbardziej urokliwa okolica bo blisko plaże Dueodde - a to przepiekna plaża. Jestem typem podróżnika i wciaż, wciąż wyjezdzam ( zreszta poniekąd związana jest z tym tez moja praca zawodowa ) więc bywałam już w róznych mejscach ale prócz Zakynthosu i plazy Naviago o zmierzchu nic innego mnie tak nie zachwyciło jak właśnie Dueodde. Do tego z Nexo blisko rowerem do AAkirkeby ,Svaneke ( browar , i wytwórnia cukierków) , urokliwa Balka i Snogebaek , dobre wędzarnie ryb. Nexo jest więc w miare spoko i jest fajne pole campingowe . Domki tez wyglądaja sympatycznie - Atmosfera w tym miejscu fajna, tylko czasem zbyt duzo polaków., ale nie tak duzo jak np na plazy w Egipcie czy Tunezji )Osrodek połozony nad samym morzem wiec wstajesz robisz kawke i siedzisz wpatrując sie w morze , wieczorem przy świecach pijesz wino i też patrzysz praktycznie fale obijają ci sie o stopy ... mmmmmm ceny w szczycie za domek hmmm powiedzmy ze nie jest tanio ale po sezonie juz ok 50- 60 zł za osobę . Jesli chodzi o rower to albo bierzesz z pl albo wynajmujesz tam na miejscu ( w Nexo spokojnie moża wynając taki rower ) Polecam jak na pierwszy raz miec baze na takim polu i codziennie wyruszac na wycieczki po okolicy , Uwaga mozna sie zakochac w domach i rezydencjac,h które sie mija po drodze ( na Bornholmie drogie wakacyjne domki ma duńska i szwecka elita ) i nie chcieć wrócic do Pl Jeśli chciałabyś sobie zorganizowac podróz na Bornholm to tez mam tam w miarę zaprzyjaźniona osobę , prowadzi tam swój biznes i z checia podam Ci na priv namiary . Pomąga Ci też za free pozałtawiac i zabukowac bilety czy rower, bo pewnie duńskiego nie znasz heheheh w sumie ja tez nie ogólnie polecam Bornhol , ja jeźdze tam bo sie uzależniłam - blisko jest ( 4, 5 h płyniesz ) a trafiasz praktycznie do innego świata i zamiast na majówke na nasze zaludnione plaże to dlatego wole jechać tam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dagunia bardzo Ci dziękuję Ja byłam tylko w Kopenhadze, ale bardzo mi się podobało. Kolega męża Duńczyk pokazał nam miasto i okolice.... zakochałam się w tym miejscu. Tak powinny wyglądać miasta....piękne stere pofabryczne budynki, przerobione na hotele, restauracje. Przy każdym najmniejszym sklepiku kosze/donice z kwiatami, latarenki, krzesła na których można przycupnąć. A nas z mężem Kopenhaga strasznie rozczarowała ze względu na brud i niezliczone ilości papierów na ulicach i to w samym centrum i na starówce... Architektonicznie Ok, ale dużo bardziej polecam Ci czystą i dziewiczą Norwegię, lub bliższą Szwecję (np. małe miasteczko Malmo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 23.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 O tak !!! Norwegia i fiordy !!! zreszta same Bergen czy Stravanger to juz inna zupełnie bajka Bajka Tam to dopiero możan odpłynąc ...... i nie ma co porównywac z Bornholmem - ale Norwegia to już trochę droższa wyprawa i trzeba więcej czasu pświecic wiec zupełnie co innego... Po zatym Bornhol to przede wszytskim raj dla rowerzystów wiec polecam szczególnie jak ktoś chce troche aktywniej spędzić czas a do Norwegi to sama bym chciała w tym roku ale przez ten mój kawałek podłogi o Norwegi w tym roku będę mogła tylko pomarzyć zostawiam sobie Norwegie wiec na przyszły rok bo fiordy chce zobaczyć i od dołu i od Góry ... i marzy mi sie rejs żeglarski połaczony ze zwiedzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.02.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 dagunia jeszcze raz dziekuję za informację z pewnością kiedyś je wykorzystam. Norwegia to moje marzenie a mężowi marzy się wyprawa na motorze. Ja za motorami nie przepadam wiec zobaczymy jak będzie agawi74 no widzisz a ja odebrałam Kopenhagę bardzo pozytywnie. Nie natknęłam się na żadne śmieci a też jestem wrażliwa na takie widoki. Christiania to co innego ale to osobna bajka Byłam pod wrażeniem okolic Kopenhagi....byliśmy w trzech magicznych miejscach....niestety mieliśmy mało czasu i pogoda była kapryśna. http://images37.fotosik.pl/615/356fd09adf44b337med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.02.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Norwegia ... Planowałam 2-tygodniowy wyjazd - fiordy + Lofoty + Przylądek Północny ... ale odłożyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 własnie ja tez ...palnowałam w tym roku rejs morski i miały być Lofoty i fiordy i kilka dni w Bergen no ale cóż życie , mieszkanie , remonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.02.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziewczynki czasami tak bywa, że trzeba z czegoś zdezygnować na rzecz innej przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.02.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj miałam fajny dzień przyszły moje poduszki do przedpokoju i niespodzianka urodzinowa od męża W weekend dostałam od znajomych piękną paterę, będzie idealna na mufinki A w moim zyciu same zmiany, właśnie dzisiaj wypowiedziałam umowę najmu lokalu w którym prowadzę swoją działalność a w środę podpisuję nową. Nowy lokal = remont Domowe zmiany muszą poczekać teraz muszę się skupić na lokalu. Jak będzie gotowy pewnie się pochwalę A to moje poduszki i prezenty urodzinowe http://images43.fotosik.pl/675/b517287f8e48ba7dmed.jpg http://images50.fotosik.pl/677/b2318ef94eebebc0med.jpg http://images43.fotosik.pl/676/130f571db60f69ea.jpg Edytowane 28 Lutego 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Poduchy też mam, są świetne! A sztućce Nigelli.... boskie!!! już nie mogę się doczekać remontu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 28.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 OoOo to czekam z niecierpiwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 28.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kasiu!!! piękne te poduchy i prezenty boskie Z przyjemnością te kuchenne sztućce bym przygarnęła Gdzie je Twój wspaniały małżonek dorwał? A i najważniejsze serdeczne życzenia urodzinowe zasyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts