yokasta 10.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 kasiu brawooo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 10.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kasiu i ja gratuluję zmiany - zmiany jedynie na plus, przemalowane meble i nowe uchwyty wyglądają super Już nie mogę się doczekać finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 To niesamowite jak można odmienić mebel w tak prosty sposób . Dołączam do zachwytów i już kombinuję co przemaluję . Dziękuję za inspiracje http://emoty.blox.pl/resource/flower.gif i trzymam kciuki za realizację dalszych planów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 mam takie pytanie o malowanie..waleczek juz wyczytałam ze zwykły..a farba ?? jakas specjalna, polecasz coś??? Bo mam komode z BRW i chetnie bym ją przemalowałatrochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.01.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dziewczynki już bym chciała zrobić całość ale trzeba trochę czasu U mnie świąteczne ozdoby już pochowane....lampka dostała biały abażur a jutro dostanie nową sukienkę ivy17 ja maluję farbą akrylową Tikkurila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.01.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ja ostatnio malowałam kokosową z LM - świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ta kokosowa farba mocno kryje? Czy taka bardziej transparentna jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.01.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ja mam kryjącą, ale jest też wersja transparentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 To fajnie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.01.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Kasia ,ja pierdziuuuuuuuuuuu,ale super:)Kącik ,miodzio ale nie powiem poprzedni tez był bardzo ładny.Meble wygladaja jak po fabrycznym malowaniu:),a wygrana póleczka "to kropka nad i"(jak ja sie ciesze że zamieszkala u Ciebie,bo to tak prawie jakby u nas była:):):).Czekam z nie cierpliwością na dalszą metamorfozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki Diabełki Tak jak pisałam u mnie już nie ma śladu po czerwonych dodatkach....teraz jest tak jasno i świeżo....czerwień mnie juz męczyła No i uszyłam abażur dla mojej lampki trochę mi nie wyszedł.... za wąski jest na dole ale to nic będzie dla drugiej lampki, którą robię ze świecznika Tak przy okazji moze wiecie gdzie kupić sam szkielet do abażurów, bo ten mój nałożyłam na cały abażur ? Edytowane 11 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kasiu pięknie- jak zawsze! I ja poszukuje szkieletu do abażurów, bo moja biała noga od lampki goła Kasiu a ty te kulki bukszpanowe to gdzie kupujesz? na allegro czy w lokalnych kwiaciarniach? bo widzę, że twoje takie ładne-gęste. A czy będzie pokaz transferów? czytałam, że wspominałaś u Mady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kasiu pięknie, biało, świeżo a i za oknem super widoczek - tyle światełek Abażurek świetnie Ci się udał Ja jutro sprzątam swoje ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jak zwykle uroczo śliczny aniołek, mam bzika na punkcie aniołków... a abażurek... śliczny... fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Najprostszy i mam wrażenie najtańszy sposób uzyskania szkieletu to kupienie starego zniszczonego abażura o pożądanym kształcie. Albo .... skręcenie go sobie z drutu . Kasia, fajnie tak biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kasia przy jakim świetle i ustawieniach robiłaś to zdjęcie? Bo świetnie Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.01.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 martaibartek bukszpanowe kule mam ze sklepu "wszystko po 5zł" transferową poszewkę zrobiłam dopiero jedną pusiaczku wieczorem to nie umiem fotek robić bo zawsze żółte mi wychodzą.....te ostatnia była robiona przy górnym świetle w pokoju, bez lampy w aparacie tylko z ustawieniem rozjaśnienia obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kasiulka, fajny parapecik bez czerwieni:)Klimatycznie bardzo.Właśnie pomalowałam najzwyklejsze drewniane krzesło. Nie wiem z jakiego drzewa( 1000% nie sosna), może jakaś buczyna-kilka warstw nałożyłam i żółć jakaś się przebijała.Poczekam aż wyschnie i jutro w dziennym świetle ocenię, czego jeszcze mu trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strasznydom 12.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 witam ponownie, szkielety do abażurów można znaleźć np tu: http://www.karkas.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola78 13.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witaj , Chciałam się przywitac na forum jestem bardzo dawno , ale dopiero teraz sie zalogowałam co by nie zapeszac wczesniej Teraz jestesmy na etapie fundamentów więc moze i ja kiedyś założe własna galerię. Jestem pod wrazeniem Twoich umiejetności i wyczucia smaku, mam nadzieję że i mnie uda sie stworzyc swój dom od dawna wyczekiwany. W sumie jestem zzyta z tym forum poniewaz własnie wy, wasze domu, inspiracje wykształciły moja wizje wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts