Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To niesamowite jak można odmienić mebel w tak prosty sposób :). Dołączam do zachwytów i już kombinuję co przemaluję ;).

Dziękuję za inspiracje http://emoty.blox.pl/resource/flower.gif i trzymam kciuki za realizację dalszych planów :).

Kasia ,ja pierdziuuuuuuuuuuu,ale super:)Kącik ,miodzio ale nie powiem poprzedni tez był bardzo ładny.Meble wygladaja jak po fabrycznym malowaniu:),a wygrana póleczka "to kropka nad i"(jak ja sie ciesze że zamieszkala u Ciebie,bo to tak prawie jakby u nas była:):):):):).Czekam z nie cierpliwością na dalszą metamorfozę:)

Dzięki Diabełki :hug:

Tak jak pisałam u mnie już nie ma śladu po czerwonych dodatkach....teraz jest tak jasno i świeżo....czerwień mnie juz męczyła ;)

No i uszyłam abażur dla mojej lampki ;) trochę mi nie wyszedł.... za wąski jest na dole ale to nic będzie dla drugiej lampki, którą robię ze świecznika ;)

Tak przy okazji moze wiecie gdzie kupić sam szkielet do abażurów, bo ten mój nałożyłam na cały abażur ?

DSC03562.JPG

Edytowane przez kasia_sw

Kasiu pięknie- jak zawsze!

I ja poszukuje szkieletu do abażurów, bo moja biała noga od lampki goła :(

Kasiu a ty te kulki bukszpanowe to gdzie kupujesz? na allegro czy w lokalnych kwiaciarniach? bo widzę, że twoje takie ładne-gęste.

A czy będzie pokaz transferów? czytałam, że wspominałaś u Mady ;)

martaibartek bukszpanowe kule mam ze sklepu "wszystko po 5zł" ;) transferową poszewkę zrobiłam dopiero jedną ;)

pusiaczku wieczorem to nie umiem fotek robić bo zawsze żółte mi wychodzą.....te ostatnia była robiona przy górnym świetle w pokoju, bez lampy w aparacie tylko z ustawieniem rozjaśnienia obrazu.

Kasiulka, fajny parapecik bez czerwieni:)

Klimatycznie bardzo.

Właśnie pomalowałam najzwyklejsze drewniane krzesło. Nie wiem z jakiego drzewa( 1000% nie sosna), może jakaś buczyna-kilka warstw nałożyłam i żółć jakaś się przebijała.Poczekam aż wyschnie i jutro w dziennym świetle ocenię, czego jeszcze mu trzeba.

Witaj ,

Chciałam się przywitac na forum jestem bardzo dawno , ale dopiero teraz sie zalogowałam co by nie zapeszac wczesniej :)

Teraz jestesmy na etapie fundamentów więc moze i ja kiedyś założe własna galerię.

Jestem pod wrazeniem Twoich umiejetności i wyczucia smaku, mam nadzieję że i mnie uda sie stworzyc swój dom od dawna wyczekiwany.

W sumie jestem zzyta z tym forum poniewaz własnie wy, wasze domu, inspiracje wykształciły moja wizje wnetrza