Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie tych tabliczek mi brakowało na szufladach :) dostałam je od Madzi :wiggle: bardzo mi się spodobały na jej przerobionej komodzie i była tak kochana, że przysłała mi kilka sztuk :) były srebrne ale przy moich czarnych uchwytach nie było ich widać więc też je przemalowałam ;)

pysiaczku chwosty mam już jakiś czas :)

Witam serdecznie

Oglądam Twój Dom i czuję się jak u siebie. Cudowne klimaty. Nie ma rzeczy i mebelka z którego stylistyką bym się nie zgadzała. Rewelacja.

:)

Pozdrawiam ciepło!

Stellonka

Kasiu napisz mi proszę ta szarość widoczna za szafkami w kuchni to jaka farba? Chcę uciec od mojego Cafe Latte w szarości. Będę wdzięczna za podpowiedź.

Edytowane przez joliska

Stellonka dziękuję bardzo :) co do koloru w kuchni to był chyba magnat srebrzysty granit ale nie jestem pewna na 100 % ;)

yokasta no co Ty, Twoje witryny są super tylko trzeba je trochę podrasować :D

ja jak je zobaczyłam zaraz pomyślałam o szprosach w górnych szybkach i jakiejś tkaninie w dolnych. Ty wspominałaś o delikatnych szprosach od środka a ja właśnie widzę nich takie jak w tej witrynie...

50140287_4.jpg

Twoje witryny są ciężkie i masywne szprosy dodadzą im lekkości ale jak dasz coś bardzo delikatnego, to to nich zniknie.

Można dodać uchwyty ....zaszaleć z dolną tkaniną....np zawiesić grubą koronkwą zasłonkę lub tkaninę w szarą kratczkę vichy.

Jasne, że nie zrobisz z nich starego, wiejskiego kredensu, ale myślę, że można je fajnie przerobić ;)

atena0 dzięki wielkie :) ale bez przesady ;) jak to mówią potrzeba matką wynalazków :) jak czegoś nie mogę sobie kupić, to staram się to zrobić ;)

martaibartek dzięki ale jak pokazałam tę wtrynę dla yokasty widzę jaka ta moja jest "biedna" :D no ale z niej też starego kredensu nie zrobię ;)

W środku mam okleinę samoprzylepną z castoramy ale nazwy nie pamiętam....może jutro tam będę to zerknę. Co do farby tikkurila to sprawdź na ich stronie gdzie mają sklepy, bo ja kupuję w ich firmowych sklepach. Ostatnio płaciłam 45 zł za litr farby.

Juro będę w Ikei jak coś potrzebujecie....piszcie...mogę kupić :D

Kasiu mi to już nawet głupio Cię prosić o cokolwiek ;)

Za dwa tygodnie będę w Warszawie i mam nadzieję, że uda mi się Ikeę odwiedzić. Dużych zakupów nie planuję bo nie jedziemy samochodem ;) ale jeśli nie uda mi się kupić tych dupereli co mam w planie (bo ich nie będzie albo nie damy rady jednak do Ikei podjechać) to za następnym razem będę miała do Ciebie prośbę ok? :wiggle: :D