kasia_sw 14.01.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Asiu jak tam krzesło nadal żółknie ? strasznydom dziękuję za namiary lola78 witaj w moich skromnych progach Dziękuję za miłe słowa i mam nadzieję, że Ty też założysz swój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.01.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Moja witryna jeszcze trochę się zmieniła ....chyba właśnie tego jej brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 14.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Piękna Kasiu ta twoja witrynka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 14.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kasia, super- widać,że to taka Twoja witrynka nadałaś jej charakteru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Piękna a skąd Kasiu te tabliczki pod uchwytami do szuflad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 15.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 KASIUno wlasnie,skad masz taki tabliiczki?:)Witrynka jak talala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kasiu witrynka po kolejnym tuningu super Te chwosty to też nowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.01.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Właśnie tych tabliczek mi brakowało na szufladach dostałam je od Madzi bardzo mi się spodobały na jej przerobionej komodzie i była tak kochana, że przysłała mi kilka sztuk były srebrne ale przy moich czarnych uchwytach nie było ich widać więc też je przemalowałam pysiaczku chwosty mam już jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 15.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dziewczyny ramki do opisów można znaleźć na necie np.http://www.domex.sklep.pl/index.php?a=opis&k=&id=570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Katka jaka fajna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 15.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 witajcie,ja mam taki http://www.arte-msp.pl.Kasiu kacik wyszedl klimatycznie,maluj szybciutko mebelki zebym mogła namowic kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stellonka 15.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Witam serdecznie Oglądam Twój Dom i czuję się jak u siebie. Cudowne klimaty. Nie ma rzeczy i mebelka z którego stylistyką bym się nie zgadzała. Rewelacja. Pozdrawiam ciepło! Stellonka Kasiu napisz mi proszę ta szarość widoczna za szafkami w kuchni to jaka farba? Chcę uciec od mojego Cafe Latte w szarości. Będę wdzięczna za podpowiedź. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kasia, przyjedź i zrób tunning moim witrynom nienawidzę ich a chyba nic nie umiem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.01.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Stellonka dziękuję bardzo co do koloru w kuchni to był chyba magnat srebrzysty granit ale nie jestem pewna na 100 % yokasta no co Ty, Twoje witryny są super tylko trzeba je trochę podrasować ja jak je zobaczyłam zaraz pomyślałam o szprosach w górnych szybkach i jakiejś tkaninie w dolnych. Ty wspominałaś o delikatnych szprosach od środka a ja właśnie widzę nich takie jak w tej witrynie... Twoje witryny są ciężkie i masywne szprosy dodadzą im lekkości ale jak dasz coś bardzo delikatnego, to to nich zniknie. Można dodać uchwyty ....zaszaleć z dolną tkaniną....np zawiesić grubą koronkwą zasłonkę lub tkaninę w szarą kratczkę vichy. Jasne, że nie zrobisz z nich starego, wiejskiego kredensu, ale myślę, że można je fajnie przerobić atena0 dzięki wielkie ale bez przesady jak to mówią potrzeba matką wynalazków jak czegoś nie mogę sobie kupić, to staram się to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kasiu witrynka w nowej odsłonie jeszcze piękniejsza w środku to tapeta? pamiętasz co to za model? i mam jeszcze pytanie odnośnie farby tikkurila - w jakiej sieciówce ją kupujesz? ja nigdzie nie mogę jej dostać i jak pamiętasz to w jakiej cenie za 1litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.01.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 martaibartek dzięki ale jak pokazałam tę wtrynę dla yokasty widzę jaka ta moja jest "biedna" no ale z niej też starego kredensu nie zrobię W środku mam okleinę samoprzylepną z castoramy ale nazwy nie pamiętam....może jutro tam będę to zerknę. Co do farby tikkurila to sprawdź na ich stronie gdzie mają sklepy, bo ja kupuję w ich firmowych sklepach. Ostatnio płaciłam 45 zł za litr farby. Juro będę w Ikei jak coś potrzebujecie....piszcie...mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kasiu mi to już nawet głupio Cię prosić o cokolwiek Za dwa tygodnie będę w Warszawie i mam nadzieję, że uda mi się Ikeę odwiedzić. Dużych zakupów nie planuję bo nie jedziemy samochodem ale jeśli nie uda mi się kupić tych dupereli co mam w planie (bo ich nie będzie albo nie damy rady jednak do Ikei podjechać) to za następnym razem będę miała do Ciebie prośbę ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.01.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 pysiaczku pisz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 pysiaczku ja też blisko Ikea (Janki) w razie czego polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kasiu, mugatko ależ Wy kochane jesteście! Dzięki My jeśli się wybierzemy to na Targówek raczej Jakby co będę Was gnębić w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts