pysiaczek 19.01.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 http://images40.fotosik.pl/672/98fcfba0cb193292.jpg Kasiu a na przykład tutaj to chyba same gołe cebule i tylko wody dolewać co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Lekka renowacja czyli wyczyszczenie i dołożenie trochę czystej bieli na wierzch żeby czyściej wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dołożyć czystej bieli tzn? Tu widzę chyba jakieś sianko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Georgia 19.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dziewczęta, a gdzie widzicie zdjęcie kasiowych drzwi? Bo chyba mam oczy z guzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.01.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Podczytuję od dawna,bardzo mi się u Ciebie podoba,aż trudno uwierzyć,że to mieszkanie w bloku:) A tak w ogóle to witam się po raz pierwszy:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 19.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja też się przywitam Kasiu, powiem tylko tyle: chapeau bas! Za pomysłowość, gust, wnętrze ciepłe, przytulne i bardzo oryginalne. Jestem w trakcie remontu mieszkania i byłaś moja wielka inspiracją. Obiecuję, że po jego zakończeniu wkleję zdjęcia. We wczesnej młodości też szyłam, dziergałam, malowałam, haftowałam. Teraz nie mam czasu, ale dusza artystyczna pozostała. I też zakupiłam własnie na Tchibo sławetny stoliczek, obok którego będzie fotel http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09896891/?query=BYHOLMA%2FMARIEBERG+Fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Moje hiacynty już pozbawione ziemi i wsadzone w słoiki z wyściółką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 19.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witaj Kasiu Wczoraj przypadkowo zajrzałam do Twojego Domu i wszystko wskazuje na to, że już tu zostanę - tak tu dobrze i inspirująco... pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 19.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kasiu a możesz zrobić zdjęcie tych szablonów, z których korzystasz. i jak to malujesz każdą literkę osobno, czekając aż wyschnie poprzednia?Ja już myślałam nad stempelkami. Mam mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusia82 19.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Widzę, że dużo osób się dziś wita więc przywitam się i ja tak jak już pisałam u mugatki podziwiam Twoje "szyciowe dzieła" i dziennik odwiedzam regularnie. Korci mnie żeby spróbować coś uszyć ale nie mam ani maszyny ani materiałów ani nie wiem czy wogóle coś by mi wyszło nawet za setną próbą hehe ale troszkę haftuję haftem krzyżykowym pozdrawiam serdecznie i wielu pomysów życzę Ps. Kasiu czy wiesz może gdzie można dostać lawede suszoną taką żeby można było włożyć do woreczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kasia_1982 dziękuję za zaproszenie może kiedyś wpadnę na kawkę pysiaczku hiacynty powinny dać radę bez ziemi ja mam bonusa z jednej cebuli 2 kwiaty mi wyrastają Georgia drzwi jeszcze nie pokazywałam dzisiaj zapomniałam zabrać aparatu do pracy więc będą dopiero jutro Witam serdecznie nowych Gości bardzo mi miło, że do mnie zaglądacie mmajeczkaa witaj sim14 witam serdecznie mam nadzieję, ze zobaczymy jak mieszkasz joanko witam i Ciebie...równie serdecznie rozgość się u mnie Gusia82 witam ciepło suszonej lawendy poszukaj na allegro...kiedyś kupowałam tzw. susz lawendowy. Będziesz szyła woreczki ? Susełka szablon mam w tym stylu http://www.tchibo.pl/Szablony-do-dekorowania-4-sztuki-p400010819.html. Farbkę nakładam taką gąbką na patyczku do kupienia w empiku. Po namalowaniu pierwszej litery czekam trochę aż wyschnie i delikatnie kładę na niej papierowy ręcznik i maluję kolejną i tak do końca. Najczęściej poprawiam wszystko pędzelkiem, bo po szablonie literki nie zawsze są równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 19.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kasiu z góry przepraszam ,że Ci zaśmiecam wątek, ale... pamiętacie jak kilka stron do tyłu alana wkleiła linka do ślicznej podusi?? tak mi się ona wtedy spodobała, że postanowiłam wydziergać sobie taką , a może i Wam się spodoba http://img651.imageshack.us/img651/4213/imgp6965p.jpg przepraszam, że tak Kasiu u Ciebie ją wklejam, ale u mnie na wątku nudy (powiedz tylko słówko i usunę posta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monisiaaa sama ją wydziergałaś przepiękna niczego nie usuwaj na piękne rzeczy wszyscy chętnie popatrzymy a masz takich piękności więcej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 19.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Sama, sama Ta niestety jest już zajęta, ale w każdej chwili mogę wydziergać następne, nie ma problemu Mam jeszcze taką: http://img688.imageshack.us/img688/4450/imgp6971r.jpg a w trakcie powstawania jest kolejna. One mogą być oczywiście w zupełnie innych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.01.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Matko jakie piękne ale to chyba strasznie pracochłonne robienie takiej poszewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 19.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kasianiestety jestem tak nie obyta w ikonki i nie moge wstawic opadajacej szczeny.Swoja wlasnie zbieram z podloza.Monisiaaaale pocisnelas z kalibra .Jedna idruga eksra ale chyba ,Kasiu do nas to bardziej szarosci sie usmiechaja,prawda czy sie myle:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monisiaaa noooooooooo masz talent dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Oj szarości, szarości pewnie kiedys zamówię takie cudo Jutro wyślę pokrowiec bo dzisiaj nie miałam czasu wyskoczyć na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 19.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kasiubez cisnienia,na spokojnie i przy okazji najwazniejsze ze jest:):)a do wiosny jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Monisia piękna podusia:)To trzeba mieć talent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts