Gusia82 20.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kasiu dziekuję za namiary na lawędę, jak mi coś wyjdzie z tym woreczkiem to się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 *Kasiu* ja widzę,że my sąsiadki na forum można by spróbować pohandlować ,ale trzeba uważać aby US się nie dowiedział Kasiu_sw,a może załóż bloga na handelek albo na all spróbuj.Co Ci szkodzi?Ja jak jestem we Wrocławiu to jadę w niedzielę na tzw"Młyn" i tam pozbywam się rzeczy których nie noszę,nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 20.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O dziewczeta jak nic zaraz nam tu zakwitnie handelek internetowy:):)obysmy nie skończyły przez us w jakies ciupie:):).Chociaż ,swoja drogą. moglybysmy wtedy spotkać. sie w realu i dopiero solidnie tam poplotkować :): Niestety ,w naszych stronach tez możemy tylko pomarzyć. o pchlim targu:((najbliżej mamy do Berlina ale to dopiro na wiosnę ).W tamtym roku byliśmy. pierwszy raz w Barzkowicach.Miały. tam być cuda wianki ,były ale same chinole!!!!Poprostu TRAGEDIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Diabełkowa,ja proponuję spotkanie w bardziej sprzyjających okolicznościach u mnie na wyspie,przylecicie,ja Was ugoszczę na porządny pchli targ zabiorę,do Irlandzkiego pubu wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 20.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 paula_71 nie kuś. kobietko,bo my tu naforum to nieobliczale możemy być zapakujemy sie w samolot i przylecimy całą ferajną:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Zapraszam łóżek dużo nie mam,ale jak trzeba to po sąsiadach porozsyłam na noclegi Diabełki,jak kiedyś zawitacie do Wrocławia to w każdą niedzielę polecam wybrać się na pchli targ na "Młynie" .Znajdziecie tam mydło i powidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 21.01.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Kasiu, drzwi dla mnie piękne takie jakie są. Nie zdzieraj farby, choć po tym zabiegu też pewnie byłyby piękne. Ale teraz są takie "mmmmmm".Pewnie nie każda klientka spojrzy na nie łagodnym okiem, ale tym się nie przejmuj, każdy ma prawo do swojego gustu. Gdyby się wszystkim podobało to samo, to jakby było nudno na tym świecie... A tak wogóle pisząc klientka, to przyszło mi pytanie do głowy z czystej ciekawości, czy przychodzą do Ciebie też panowie? Edytowane 21 Stycznia 2012 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.01.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Paula żebyś się nie zdziwiła bo Diabełkowa dobrze mówi kobiety na forum nieobliczalne w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście zwalimy Ci się kiedyś na głowę i będzie problem a tak serio to miło by było kiedyś się spotkać w większym gronie KasiaC79 oj zdaniem moich klientek nie będę się martwić, bo drzwi lubię i podobają mi się bardzo ale znam te moje panie i wiem jaka będzie reakcja panowie czasami przychodzą na manicure ale sporadycznie najczęściej przed własnym ślubem przyciągnięci przez przyszłe żony Z wymianą czy sprzedażą niepotrzebnych rzeczy to fajny pomysł. Można założyć taki wątek, ale nie wiem co na to moderatorzy. Myślę, że us nie powinien się przyczepić do takich rzeczy, bo całe allegro by musieli zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kasiu ja też uważam że drzwi mają swój klimat, a jak tam jeszcze zawiesisz swoje piękne wianki to już nic więcej nie trzeba.A przy okazji ktoś bywał na Warszawskim targu "Koło" ? warto tam jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kasia, za takie drzwi bym się dała pokroić a Ty się zastanawiałaś czy z nich ściągać farbę !???? Są CUDNE! Na młyn wybieram się jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Drzwi super! ja bym z nimi nic a nic nie robiła...Dziewczyny zmartwię Was...kiedyś już myślałyśmy o takim wątku bo jak wiadomo, każdy ma coś "na zbyciu" ale góra powiedziała NIE...buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 21.01.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Rozumiem kontrowersje, jeśli chodzi o sprzedaż..., ale wymiana - istnieją przecież fora internetowe przy okazji z wymianą różnych rzeczy i wszystko działa ok, jednak tutaj argumentem może być fakt, że to właściwie forum budowlane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Magduśka temat był podniesiony zdaje się, że ok rok temu...może do dzisiaj Góra patrzy już na to troszkę inaczej...w każdym razie wtedy nie dostałyśmy zgody... Kasiu nadrabiam zaległości i dopiero zobaczyłam co Wyczarowałaś w kuchni...Ty to przezdolna Kobieta Jesteś. Wyszło super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 21.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 fajny ten stolik (z pierwszego zdjęcia) zrobiony ze starej maszyny, pozdrawiam i zapraszam do mnie link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kasiu witam się u Ciebie Ze ja tu wcześniej nie trafiłam:mad: Przepięknie jest u Ciebie .Gratuluję konsekwencji w wykańczaniu wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.01.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Drzwi zostaną takie jakie są obecnie....doczyszczę je zamontuję wieszaczki i będzie ok Moje dzisiejsze zakupy były takie sobie...w TK Maxx kupiłam parę drobiazgów a pewna pani zwinęła mi przed nosem druciane serce, które chciałam do pracy na moje serduszka Może jeszcze kiedyś będą Kupiłam ładne materiałowe podkładki na stół.... z jednej strony w paski a z drugiej białe w niebieskie kropeczki i różowe rózyczki...5 zł za sztukę Śmieszną szczotkę Cath Kidston a do tego ściereczki w ten sam wzór no i na koniec nie mogłam się oprzeć emaliowanemu rondelkowi Na deser kupiłam sobie kolejną książkę kucharską bardzo lubię oglądać programy Sophie Dahl a teraz mam też jej książkę Moje hiacynty pięknie kwitną .... I najważniejsza rzecz, którą dzisiaj zrobiłam mam wreszcie zasłony w salonie mąż zamontował mi karnisze a ja zawiesiłam zasłony. Są białe, lekkie i bardzo ociepliły pokój. Ściana z oknem ma prawie 5 m dł i nie wiedziałam jaki karnisz tam zawiesić i wymyśliłam uchylny.... fajny jest Na szybko podpięłam je koronką i dodałam chwosty. Muszę wymyślić coś ładnego do podpinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Kasiu no pięknie jest Te zasłonki to vivian czy inne jakieś? Ślicznie się zrobiło, tak przytulnie Zakupy w Tikeju urocze edit: dopiero drzwi dojrzałam Boskie są Szkoda, że nie masz ich 3 sztuk Edytowane 21 Stycznia 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kasia, gdzie trzymasz te wszystkie zakupy? Moja złodziejska natura się uaktywnia właśnie (a drzwi to szkoda, że nie masz 4 sztuk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 22.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Kasiu, mam pytanie odnośnie tych roletek w oknach w dużym pokoju u Ciebie. Czy te tasiemki są przyszyte tylko u góry? Pytam bo właśnie jadę dziś do Ikei po resztę mebli i kupię przy okazji zasłony Wilma, z których będą uszyte. Czy w tym wałku na dole zwinięty jest jakiś patyczek usztywniający, czy nie? Ja mam ikeowskie zasłony http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00210927/ i w związku z tym, ze są wzorzyste wymyśliłam taką oto koronkę na wstawkę http://allegro.pl/wwwpasmanteriaeu-wstawka-bawelniana-1215-i2051160766.html. Każda inna np. z motywem róży to chyba byłoby za dużo grzybów w barszczu . Drzwi od mamy są boskie . Pamiętam, że u mojej babci też takie były, podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 22.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 fantastyczne zasłony i te karnisze!!! a zakupy-Matko i córko gdzie ten sklep???ciągle o nim czytam i nigdy się nie natknęłam:/ten rondelek to marzenie!!!! ah a jak pięknie u Ciebie bluszcz rośnie,też mam taką "konstrukcję" i regularnie na zimę opada aż do gałęzi,a wiosną pięknie odbija...teraz wygląda jak bida z nędzą:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts