marma 25.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 martaibartek pisząc "grzebyk" masz na myśli falbankę u góry ? jeśli tak to przeszyłam tylko górny tunel, który był szeroki, ja go przeszyłam w połowie i powstały 2 tunele...drązek włożyłam w dolny a u góry powstałą falbanka. aga_dar jak znajdę chwilkę zrobię fotki w czasie szycia roletki ale myślę, ze z opisem też sobie poradzisz a może zrób sobie transfer na roletce też będzie ładnie. Ja napisy robie sama...ściągnęłam darmowe, ozdobne czcionki z internetu i tym samym można napisać dowolny tekst, wydrukować w lustrzanym odbiciu i nanieśc na tkaninę Georgia jak będziesz w nanu-nana zerknij na drewniane skrzynki w któych trzymają rózne rzeczy....przeważnie stoją na podłodze....zwykłe drewniane z napisami. Jeśli możesz zapytaj czy można je kupić, bo dała bym głowe, że własnie w Krakowie widziałam je z ceną a w Czeladzi pani mi powiedziała, ze to wyposazenie sklepu i nie może mi jej sprzedać grrrrr Mugatka postaram się zrobić krok po kroku z roletką Rzadko się odzywam, ale codziennie śledzę Twój wątek, Kasiu z wypiekami na twarzy , teraz zrobię wyjątek.... czy mogłabyś napisać coś więcej na powyższy temat albo daj mi znać, że już pisałaś to przeszukam wątek, dzięki z góry P.S. Podziwiam niezmiennie Twoją wyobraźnię i pracowitość w realizacji swoich pomysłów, ja to jednak straszny leniuch jestem.... Edit: pisząc 'powyższy' miałam na myśli wypowiedź aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kasiu jak tak ładnie zakręcić koronką >? podpowiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 25.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 czesc Kasiu znów szalałas na zakupach ? i znów kusisz ? piękne zakupy , zasłony świetne jezeli chodzi o tv to ja ukrylabym grata w szafce typu bieliźniarka no ale nie wiem jak taki pomysł widziałby Twoj mąz.... pomysl z rama jest ok, ja mam zamiar tak oprawic moj tv w sypialni mysle ze z Twoimi pomyslami to dasz rade cos wykombinowac a o glosnikach pomyslalam tak samo jak anita.......w rameczki je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 25.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kasiulka, dawno mnie nie było na forum. Po tej chorobie chłopaków ciągle coś się dzieje;/Fajne zakupy, fajny karnisz, już sie czaje na takiego:P Fajniusio jak zawsze:)Ja też byłabym za opcja szafy na tv. My mamy takową na kompa i cały majdan łącznie z maszyna do szycia, archiwalnymi gazetami, dokumentami, zamknięty i nie razi po oczach. A Cepeliada bardzo fajniusie rzeczy ma i wszystko tam takie piękne:) delikatne i romantyczne:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.01.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Oszaleję...trzeci raz zaczynam pisać wszystko od początku i gdzieś mi wszystko znika....ostatnie podejście. Tym razem piszę w skrucie.... mugatka mój cyprys przeżył już u mnie drugie święta, latem jest na balkonie...przesadziłam go do normalnej ziemi i większej doniczki. To cud, ze moje rośliki żyją, bo ja zapominam je podlewać W weekend zrobię fotki jak przyszyć koronkę yokasta, anita się nudzi może jednak zaczną sprzedawać te skrzynki skoro jest takie zainteresowanie aga_dar ja nie pomogę z komodą ale może ktoś prześle fotę marma o transferach fajnie pisała na swoim blogu Madzia http://whiteattic.blogspot.com/2012/01/tak-jak-lubie.html betib mam nadzieję, że coś wymyślę z tv....kiedyś ikea miała fajną szafkę na tv ale juz jej nie mają w ofercie, to było świetne rozwiązanie Ryby uszyłam do pokoju małego marynarza Kończę też wiosenne wianki z fajnymi kwiatkami....w weekend powinny być gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.01.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Asiu u mnie żadna szafka/szafa raczej nie przejdzie bo musiała bym wszystko do niej wsadzić więc musiał by to być ogromny mebel Tu fajnie jest to rozwiązane ale tvmniejsze i nie ma całęj reszty http://deccoria.pl/galeria,id,69091,1,wielki-stol-wielkie-zmiany-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 25.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 wiem o jakiej szafce mówiesz, moja kolezanka na taka chociaz dzis gdy prawie kazdy ma plaski tv taka gleboka szafka nie jest potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 25.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki Kasiu za link'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.01.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 betib no racja ona głęboka była ale zawsze spłycić by można marma proszę bardzo ja dzięki Madzi odwazyłam się to robić Nadal szukam siatki metalowej....dzisiaj trafiłam na coś takiego....za wąskie te paski ale może do czegoś by sie przydała biała siateczka http://allegro.pl/show_item.php?item=2065784069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 25.01.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 kasza:)rybki rewelka,to czekam na wiosenne wianki.ps a tak wogole to nie sadzicie ,że my trochę dziwolagi jestesmy, co nie którzy ,oczywiscie:)kitramy te nasze np.plazmy w szafach, za firanki gdzie tylko aby ich nie było widać(jakbysmy sie ich wstydzili:).Zamiast jak normalni ludzie to tv ulokować w centralnym miejscu i na najwiekszej ścianie i najlepiej najwiecej cali :)oj dziwaki z nas jak nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diabełkowa ja tam myślę, ze jesteśmy całkiem normalne dla mnie najgorszym rozwiązaniem jaki widziałam to tv nad kominkiem....koszmar biegnę po werandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 26.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Kasiu tu jest siatka,tamto się nie nada,to wstążka jakaś http://allegro.pl/molbud-siatka-ocynkowana-woliery-klatki-0-5m-25mm-i2071182016.html Kasiu a nitujesz tym ustrojstwem z lidla? mi to strasznie wykrzywia nit :/ może źle używam Edytowane 26 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kasiu ale super te rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 26.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diabełkowa ja tam myślę, ze jesteśmy całkiem normalne dla mnie najgorszym rozwiązaniem jaki widziałam to tv nad kominkiem....koszmar biegnę po werandę kasiulakoszmarek dla mnie tez:)ale może nie którzy nie mogą się zdecydować co lepiej oglądac i przy czym się bardziej zrelaksują łączą wiec przyjemne z pożytecznym(i tylko teraz, co i dla kogo jest przyjemne a co pożyteczne:):)ps.Ja juz nas widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.01.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kasia, rybki super , ładne tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 anita się nudzi wiem, że ta siateczka, którą pokazałam nie nadaje się do mebli ale może do robienia czegoś drobnego....można owinąć jakiś słoik i będzie świecznik, te które pokazałaś też widziałam ale 25 m to trochę dużo Nitownicę mam z Tchibo i jest ok Diabełkowa ja tez już Was widziałam przemiła z Was rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kurde wiedziałam, że o czymś zapomniałam! Pójść do kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 pysiaczku jutro koniecznie kup gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kupię sobie kupię To ma być Weranda C tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts