Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

martaibartek pisząc "grzebyk" masz na myśli falbankę u góry ? jeśli tak to przeszyłam tylko górny tunel, który był szeroki, ja go przeszyłam w połowie i powstały 2 tunele...drązek włożyłam w dolny a u góry powstałą falbanka.

aga_dar jak znajdę chwilkę zrobię fotki w czasie szycia roletki ale myślę, ze z opisem też sobie poradzisz ;) a może zrób sobie transfer na roletce też będzie ładnie. Ja napisy robie sama...ściągnęłam darmowe, ozdobne czcionki z internetu i tym samym można napisać dowolny tekst, wydrukować w lustrzanym odbiciu i nanieśc na tkaninę ;)

Georgia jak będziesz w nanu-nana zerknij na drewniane skrzynki w któych trzymają rózne rzeczy....przeważnie stoją na podłodze....zwykłe drewniane z napisami. Jeśli możesz zapytaj czy można je kupić, bo dała bym głowe, że własnie w Krakowie widziałam je z ceną a w Czeladzi pani mi powiedziała, ze to wyposazenie sklepu i nie może mi jej sprzedać grrrrr

Mugatka postaram się zrobić krok po kroku z roletką ;)

Rzadko się odzywam, ale codziennie śledzę Twój wątek, Kasiu z wypiekami na twarzy :), teraz zrobię wyjątek.... czy mogłabyś napisać coś więcej na powyższy temat albo daj mi znać, że już pisałaś to przeszukam wątek, dzięki z góry :wave:

P.S. Podziwiam niezmiennie Twoją wyobraźnię i pracowitość w realizacji swoich pomysłów, ja to jednak straszny leniuch jestem....:bash::rotfl:

Edit: pisząc 'powyższy' miałam na myśli wypowiedź aga_dar :D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Kasiu ;)

znów szalałas na zakupach ? i znów kusisz ? :)

piękne zakupy , zasłony świetne

jezeli chodzi o tv to ja ukrylabym grata w szafce typu bieliźniarka

no ale nie wiem jak taki pomysł widziałby Twoj mąz....

pomysl z rama jest ok, ja mam zamiar tak oprawic moj tv w sypialni

mysle ze z Twoimi pomyslami to dasz rade cos wykombinowac

a o glosnikach pomyslalam tak samo jak anita.......w rameczki je ;)

Kasiulka, dawno mnie nie było na forum. Po tej chorobie chłopaków ciągle coś się dzieje;/

Fajne zakupy, fajny karnisz, już sie czaje na takiego:P Fajniusio jak zawsze:)

Ja też byłabym za opcja szafy na tv. My mamy takową na kompa i cały majdan łącznie z maszyna do szycia, archiwalnymi gazetami, dokumentami, zamknięty i nie razi po oczach.

A Cepeliada bardzo fajniusie rzeczy ma i wszystko tam takie piękne:) delikatne i romantyczne:)

pozdrawiam

Oszaleję...trzeci raz zaczynam pisać wszystko od początku i gdzieś mi wszystko znika....ostatnie podejście.

Tym razem piszę w skrucie....

mugatka mój cyprys przeżył już u mnie drugie święta, latem jest na balkonie...przesadziłam go do normalnej ziemi i większej doniczki. To cud, ze moje rośliki żyją, bo ja zapominam je podlewać ;)

W weekend zrobię fotki jak przyszyć koronkę ;)

yokasta, anita się nudzi może jednak zaczną sprzedawać te skrzynki skoro jest takie zainteresowanie ;)

aga_dar ja nie pomogę z komodą ale może ktoś prześle fotę ;)

marma o transferach fajnie pisała na swoim blogu Madzia http://whiteattic.blogspot.com/2012/01/tak-jak-lubie.html

betib mam nadzieję, że coś wymyślę z tv....kiedyś ikea miała fajną szafkę na tv ale juz jej nie mają w ofercie, to było świetne rozwiązanie :)

Ryby uszyłam do pokoju małego marynarza ;)

DSC03682.JPG

DSC03683.JPG

Kończę też wiosenne wianki z fajnymi kwiatkami....w weekend powinny być gotowe ;)

Asiu u mnie żadna szafka/szafa raczej nie przejdzie bo musiała bym wszystko do niej wsadzić więc musiał by to być ogromny mebel ;)

Tu fajnie jest to rozwiązane ale tvmniejsze i nie ma całęj reszty http://deccoria.pl/galeria,id,69091,1,wielki-stol-wielkie-zmiany-.html

betib no racja ona głęboka była ale zawsze spłycić by można ;)

marma proszę bardzo :) ja dzięki Madzi odwazyłam się to robić ;)

Nadal szukam siatki metalowej....dzisiaj trafiłam na coś takiego....za wąskie te paski ale może do czegoś by sie przydała biała siateczka :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=2065784069

kasza:):)rybki rewelka,to czekam na wiosenne wianki.ps a tak wogole to nie sadzicie ,że my trochę dziwolagi jestesmy, co nie którzy ,oczywiscie:)kitramy te nasze np.plazmy w szafach, za firanki gdzie tylko aby ich nie było widać(jakbysmy sie ich wstydzili:).Zamiast jak normalni ludzie to tv ulokować w centralnym miejscu i na najwiekszej ścianie i najlepiej najwiecej cali :):)oj dziwaki z nas jak nic:)

Kasiu tu jest siatka,tamto się nie nada,to wstążka jakaś http://allegro.pl/molbud-siatka-ocynkowana-woliery-klatki-0-5m-25mm-i2071182016.html

Kasiu a nitujesz tym ustrojstwem z lidla? mi to strasznie wykrzywia nit :/ może źle używam

Edytowane przez joliska

Diabełkowa ja tam myślę, ze jesteśmy całkiem normalne :D dla mnie najgorszym rozwiązaniem jaki widziałam to tv nad kominkiem....koszmar :bash:

biegnę po werandę ;)

kasiulakoszmarek dla mnie tez:)ale może nie którzy nie mogą się zdecydować co lepiej oglądac i przy czym się bardziej zrelaksują:)

łączą wiec przyjemne z pożytecznym(i tylko teraz, co i dla kogo jest przyjemne a co pożyteczne:):)ps.Ja juz nas widzę;)

anita się nudzi wiem, że ta siateczka, którą pokazałam nie nadaje się do mebli ale może do robienia czegoś drobnego....można owinąć jakiś słoik i będzie świecznik, te które pokazałaś też widziałam ale 25 m to trochę dużo :)

Nitownicę mam z Tchibo i jest ok :)

Diabełkowa ja tez już Was widziałam :wiggle: przemiła z Was rodzinka :)