kasia_sw 30.01.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 lipka71 witam Cię serdecznie fajnie, że lustro w tak dobrej cenie....gdy bym miała je gdzie wstawić Gratuluję dzieciaczków....może ja też się kiedyś wybiorę do tej kaplicy.... atena0 dzięki też mi się podoba bo zwiastuje wiosnę mimo, ze za oknem -10 grrrr Ku pamięci.... fajne starocie zwłaszcza lampy, wiatraki i krzesło bardzo mi się podoba http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=22134732&p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.01.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kasia wianek :jawdrop::jawdrop::jawdrop: chyba jednak spróbuje coś takiego ... zazdroszczę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kasiu wianek CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!! skąd masz tak piękne tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 30.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kasiu, wianek przecudny, no po prostu padłam z zachwytu i nie mogę facjaty zebrać z podłogi :jawdrop: Chcę taki !!!!!!!!!!! Czy można go jakoś nabyć? U mnie dziś tata zaczął kłaść na ścianę w przedpokoju stara cegłę z elkamino, juz nie mogę się doczekać, kiedy będzie na całej ścianie . Mam pytanko odnośnie przemalowywania na biało mebli. Kupiłam tę Tikurille, którą polecałaś i będę wkrótce przemalowywać lakierowany blat na Singerze. Najpierw trzeba przetrzeć papierem ściernym, tak? Później benzyną ekstrakcyjną?I farba? Kupiłam tez taką oto szafkę na klucze: http://images47.fotosik.pl/1338/a9d22fc9d1ff4b2emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 30.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ... wianek - przeswietny!od razu sie usmiechnelam i zamarzyla mi sie wiosna, choc zime lubie bardzo!Kasia, Ty jestes niesamowita kobitka!M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kasia, michy są super :o:o i te puchy co Joliska wkleiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kasieńka, wianek jest....no muszę się wyrazić ZAJ***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rewelacyjny ! Nie wywalaj szprosów fajna szafeczka. Boże, jakie Ty masz tkaniny piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.01.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No to mamy kolejny cudny wianek do podziwiania. Od razu trochę bardziej wiosennie się zrobiło, mimo, że bielutko na zewnątrz. Wczoraj polowałam na puszki z Leclerca, ale ani jedna się już nie ostała, bu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 30.01.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No, no Kasiu, ale u Ciebie wiosną powiało... Ja już nie mam słów na Twoje wianki http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 to są po prostu "cuda wianki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.01.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Ciesze się ogromnie, że wianek się podoba będzie kilka wersji kolorystycznych z różnymi kwiatkami martaibartek tkaniny są z hurtowni o której już kilka razy pisałam http://www.tkaniny-hurtownia.pl/katalog/pl,home natomiast ta z której uszyty jest sam wianek kupiłam na allegro...jakiś kupon. Warto zaglądać do małych sklepików z tkaninami ja ostatnio kupiłam śliczną delikatną flanelę białą w niebieskie kropeczki a na tym kolorowe kwiatuszki. sim14 mam nadzieję, że pochwalisz się gotową już cegłą co do malowania to jeśli masz sporo warstw lakieru na tym blacie to może warto je zeszlifować. Jeśli to jest jakiś bezbarwny lakier a nie olejna farba to wystarczy zmatowić, odtłuścić i malować trzeba nałożyć kilka warstw, żeby było ładnie i równo. Wianki będą na allegro yokasta jak zdobędę siatkę pomyślę co z tymi szprosami Drop_lnn ja też wstąpiłam do sklepu ale nie było ani jednej z tych rzeczy, które pokazała Joliska. Magduśka trzeba jakoś wiosnę prowokować, bo ja zimy nie lubię mugatka do dzieła z wiankami z pewnością sobie poradzisz...nie są trudne tylko strasznie długo się je robi W netto są fajne szafeczki do łazienki http://viewer.zmags.com/publication/6ba5b828#/6ba5b828/4 Edytowane 30 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.01.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Wczoraj polowałam na puszki z Leclerca, ale ani jedna się już nie ostała, bu. U mnie te puszki są przynajmniej ... od miesiąca? I wygląda na to, że to stała oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusia82 30.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kasiu wianek przepiękny, prześliczny, przecudny.... no suuuuperowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 U mnie te puszki są przynajmniej ... od miesiąca? I wygląda na to, że to stała oferta Ceramiczne kubeczki były, nawet skusiłam się na kilka. Puszki też jakieś tam mieli na półkach, ale zupełnie inne niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No ja też żałuję, że u nas nie było tych puszek, bo te w kropki, paski i kratkę niebiesko białe były ładne Miałam dla dziewczyn zrobić fotki jak uszyć roletkę....więc uszyłam przy okazji coś nowego dla mnie jeszcze nie dokończone bo muszę jakąś wązką delikatną toronkę kupić na dół tej mojej firanki, bo to juz nie roletka Krok po kroku wstawię jutro jak wywalę trochę innych fotek z picasa A takie coś sobie uszyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.01.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Kasia dobijasz mnie!!! miszczu!!!! PRZEPIĘKNA!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 31.01.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Kasia... wianek po prostu boski, firanka rownie piekna. Musze cos wymyslec do kuchni i do sypialni bo mi sasiedzi w gary i wyro zagladaja. Wrzuc kursik to moze w kocu odpale maszyne bo na razie tylko stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 31.01.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Kasiu, prześliczna i bardzo oryginalna firanka Gdzie kupuje się takie piękne koronki? Bo przekopałam allegro i sklepy z pasmanterią i takiej nie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.01.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 o w mordę ! jutro siadam do maszyny i ściągam to na maxa .......... śliczności... Tylko gdzie ja to powieszę, gdzie ja to powieszę ... (tu powinna być ikonka buźki drapiącej się po łbie ale nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 31.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam Genialna firanka, ślicznie wygląda. Przy okazji pytanko, z jakiego materiału ją wyczarowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts