Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Kasiu, jak zwykle cudeńka tworzysz, ja chętnie przygarnęlabym taki wysoki koszyczek na szczotki i grzebienie ;) prześliczny...

P.S. mam taką prośbę, czy mogłabyś zrobić zdjęcie wypełnienia do poduszek i innych rzeczy, którego używasz, nie wiem, jak to wygląda, a chciałabym coś takiego kupić

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie było mnie kilka dni a tu tyle do czytania :D

U mnie zima nadal trzyma ale ja chętnie bym już wiosnę przywitała :)

Dibałku tak jak Mugatka napisała Wy mężczyźni nie musicie wszystkiego rozumieć :p a tak serio postaram się zrobić fotki jak zrobić takie kwiatki ;)

marma mój wypełniacz wygląda tak i jest o niebo lepszy od tych drobnych poszarpanych ;)

DSC03762.JPG

Mugatka dzięki za namiar na szpulki :) już je widziałam ...mam kilka starych ale takie też by mi się przydały na moje koronki i tasiemki. Muszą poczekać na swoją kolej ;) Jeszcze raz dziękuję za namiar na flizelinę jest super i już jeden koszyk popełniłam z jego użyciem.

nesa_ dzięki wielkie :) przegapiłam przecenę ale może jeszcze kiedyś przecenią te tkaniny

Zawadka witam serdecznie :)

To wspomniany koszyk....tym razem wyszedł spory i proporcjonalny :)

DSC03767.JPG

DSC03768.JPG

Może też być wywinięty....

DSC03769.JPG

I woreczek z kwiatkiem zrobiłam...

DSC03766.JPG

Dzięki Kobietki :)

musimy pomyśleć chyba nad jakimiś warsztatami szyciowymi, bo widzę, ze macie wiele zapału ale chyba mało wiary w swoje możliwości ;)

To wszystko naprawdę łatwo się szyje trzeba tylko wiedzieć jak czyli najlepiej zobaczyć na własne oczy bo, fotki czy opisy nie wszystkim ułatwiają :)

marma to się nazywa wypełnienie silikonowe. Mi to zamawia moje klientka, która ma hurtownie z bielizną pościelową i wiem, że firma z Łodzi jej to przywozi.

Dzięki Kobietki :)

musimy pomyśleć chyba nad jakimiś warsztatami szyciowymi, bo widzę, ze macie wiele zapału ale chyba mało wiary w swoje możliwości ;)

To wszystko naprawdę łatwo się szyje trzeba tylko wiedzieć jak czyli najlepiej zobaczyć na własne oczy bo, fotki czy opisy nie wszystkim ułatwiają :)

nooooo takie szycie on-line;-))) jestem za, a moze jakis nowy watek typu: jak uszyc;-)