marma 05.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Kasiu, jak zwykle cudeńka tworzysz, ja chętnie przygarnęlabym taki wysoki koszyczek na szczotki i grzebienie prześliczny... P.S. mam taką prośbę, czy mogłabyś zrobić zdjęcie wypełnienia do poduszek i innych rzeczy, którego używasz, nie wiem, jak to wygląda, a chciałabym coś takiego kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Kasiu, kiedyś szukałaś drewnianych szpulek, dziś akurat na coś takiego trafiłamhttp://allegro.pl/szpulka-duza-szpula-szpulki-drewniane-8-cm-i2050062470.html Edytowane 6 Lutego 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.02.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Kasiu jaki cudny koszyczek Przy okazji jakiegoś zamówienia zgłoszę się do Ciebie po taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesa_ 07.02.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kasiu i ja się u Ciebie witam, chyląc czoła przed dokładnością i pomysłowością wykonania Twoich tkaninowych cudeniek i podrzucam info o obniżkach jyskowych tkanin (niestety, tylko do jutra) http://www.jysk.pl/140/478/ag/catalog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 07.02.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziewczyny mam pytanie skąd pobieracie obrazy, napisy do transferu na tkaniny. ja szukałam czegoś w google ale nic specjalnego nie znalazłam. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Susełkahttp://graphicsfairy.blogspot.com/p/search.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 07.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 martaibartek dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zawadka 08.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) HejKasiu podczytuję Twój wątek z zapartym tchem. Świetna robota. Sama też szukam różności na blogach czy aukcjach. Edytowane 8 Lutego 2012 przez Zawadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Żeby nie było wątpliwości to nie moje poduszki ale mój login za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.02.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie było mnie kilka dni a tu tyle do czytania U mnie zima nadal trzyma ale ja chętnie bym już wiosnę przywitała Dibałku tak jak Mugatka napisała Wy mężczyźni nie musicie wszystkiego rozumieć a tak serio postaram się zrobić fotki jak zrobić takie kwiatki marma mój wypełniacz wygląda tak i jest o niebo lepszy od tych drobnych poszarpanych Mugatka dzięki za namiar na szpulki już je widziałam ...mam kilka starych ale takie też by mi się przydały na moje koronki i tasiemki. Muszą poczekać na swoją kolej Jeszcze raz dziękuję za namiar na flizelinę jest super i już jeden koszyk popełniłam z jego użyciem. nesa_ dzięki wielkie przegapiłam przecenę ale może jeszcze kiedyś przecenią te tkaniny Zawadka witam serdecznie To wspomniany koszyk....tym razem wyszedł spory i proporcjonalny Może też być wywinięty.... I woreczek z kwiatkiem zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.02.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 yokasta no trochę się właśnie zdziwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No dziwne z tym loginem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No cóż może chwytliwa nazwa Kasia, cuda cudeńka! Już nie wiem jak Cię chwalić bo podziwiam cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.02.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No ja tez juz nie pisze ze super... bo brakuje mi slow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 08.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kasiu, dziękuję za zdjęcie, ten wkład wygląda jak wata cukrowa , a możesz jeszcze przypomnieć nazwę? koszyczki i woreczek przecudne... ehhh ja to nigdy nie stworzę takich rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.02.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dzięki Kobietki musimy pomyśleć chyba nad jakimiś warsztatami szyciowymi, bo widzę, ze macie wiele zapału ale chyba mało wiary w swoje możliwości To wszystko naprawdę łatwo się szyje trzeba tylko wiedzieć jak czyli najlepiej zobaczyć na własne oczy bo, fotki czy opisy nie wszystkim ułatwiają marma to się nazywa wypełnienie silikonowe. Mi to zamawia moje klientka, która ma hurtownie z bielizną pościelową i wiem, że firma z Łodzi jej to przywozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zawadka 08.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Yokasta nie ma co sie złoscić. Login tylko podobny zauważ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Taa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kasiu cuda i hiacynty piękne A moje padły bez tej ziemi mimo, że wodę im dolewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.02.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dzięki Kobietki musimy pomyśleć chyba nad jakimiś warsztatami szyciowymi, bo widzę, ze macie wiele zapału ale chyba mało wiary w swoje możliwości To wszystko naprawdę łatwo się szyje trzeba tylko wiedzieć jak czyli najlepiej zobaczyć na własne oczy bo, fotki czy opisy nie wszystkim ułatwiają nooooo takie szycie on-line;-))) jestem za, a moze jakis nowy watek typu: jak uszyc;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts