Kasia1719508754 13.02.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasia ja jako kompletne beztalencie w szyciu po tym tutorialu jeszcze bardziej Cie podziwiam za talent i cierpliwosc zeby wyczarowac takie wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasiu ale świetny step by step Ogromny szacunek i podziw raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasia, jaka instrukcja. Przyznam, że mnie najbardziej zainteresowały tunele bo takie 2m przewlekałam chyba pół dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 13.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja się wzięłam w weekend pierwszy raz w życiu za aniołki tildy i miałam dziś szyć kolejne ale po takim instruktazu zasiadam do maszyny jak tylko wrócę z pracy i szyję te tunele!!!!! Kasiu juz się nie moge doczekać LEKCJI NR 2 Jesteś moją boginią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ale piękne te granatowo-białe materiały! Mam słabość do takiego połączenia. Szczególnie do pasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasiu super ta instrukcja szycia wianków:yes: Hmm...tak myślę,że mając taką instrukcję,mogłabym i ja spróbować go uszyć!!! A może lepiej nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 13.02.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasiu, to się wydaje takie proste, chyba też spróbuję . Gdzie dokładnie na Filipa są te materiały? To jakiś sklep z tkaninami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Zapomniałam napisać! Materiały są PRZEEEEEE ! Matko jedyna, co ja bym dała za ten materiał w paski. Kasia, jakie ceny w tym sklepie ? orientujesz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.02.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasia, zazdroszczę materiałów, może ktoś wie gdzie w Warszawie jest fajny sklep z tkaninami ??? bo przez internet to kilka razy sie zawiodłam, ładnie na foto a w dotyku beee tutorial super, też uważam że te wszystkie tutki powinny być w osobnym wątku... byłoby SUPER .... Kasiu może Ty jako nasze szyciowe GURU założysz taki wątek przylesianka, pokaż te tildowe aniołki, możesz u mnie bo nie chcę tu u Kasi się rządzić... ja też bym chciała te granatowe tkaninki, jakby ktoś był kupował i mógłby też dla mnie to ja bym baaaaaaardzo wdzięczna była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 13.02.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasiu dziękujemy przede wszystkim za czas,który poświęciłaś na stworzenie nam takiej super instrukcji Ze zdjęć wygląda to nawet na proste ale penie w praktyce będzie gorzej hehe ja jestem po pierwszej lekcji szycia na maszynie fajna sprawa...także mam zamiar się rozwinąć. czekamy na dalszy ciąg pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Instruktarz pierwsza klasa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.02.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 piekne kwiatki!!!!!!))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kasiu świetny tutek:) a tkaniny bajkaaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kobietki mam nadzieję, że udało mi się to wszystko przystępnie pokazać, bo tak jak pisałam trudno to wszystko opisać Z pewnością nie jest to zajęcie dla osób, które nie mają cierpliwości Co do tkanin to w Krakowie na ul. Filipa jest kilka sklepów z tkaninami i jak tylko tam jestem zaglądam do wszystkich. Ten jest tak w połowie ulicy po prawej stronie jak idzie się od ul. Długiej. Tkaniny są po około 15 zł/m. Może ktoś z Krakowa pomoże w ich zakupie ? Wszystkie tkaniny to bawełna. Jak znajdę wolna chwilę zrobie kolejne instrukcje Póki co kończymy wianek Wypycham wypełniaczem, pomgam sobie patyczkiem...idzie to dość szybko i sprawnie.... Po wypełnieniu wszystkich trzech tuneli...tzreba je połączyć zaszytymi końcami.... Następnie trzeba zapleść warkocz....i zszyć drugi koniec....warto zostawić jakieś 5 cm bez wypełniacza co ułatwia ładne zakończenie wianka..... Na koniec trzeba połączyć oba końce wianka.... Następnie przyszywam kwiatki i gotowe A to mój ostatni pomysł....będę robić takie ramki w kolorystyce wianków i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 13.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 CUDO!!! A pomysł z ramami superowy!!! wygląda to ekstra!!! brak mi słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.02.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 aaaaa piekny wianek!!! alez mi sie ta kolorystyka podoba!!! cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.02.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jakie obłędne wianki, padłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 14.02.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Nie chwalac sie... jestem przeszczesliwa, ze mi tak fajnie (dla mnie) wyszlo. Dzieki Kasia. http://img842.imageshack.us/img842/1528/wianek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.02.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kobietki do dzieła to naprawdę nie takie straszne jak sie wydaje aga_dar boski nauka nie poszła w las Ja właśnie dzisiaj zaczęłam wianek w podobnych kolorkach...czekoladowy brąz plus beże i biel tylko mój będzie w kropki i paski coś jak ten granatowy Ale się cieszę, że odważyłaś się uszyć ten wianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 14.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dziekuje Kasiu za pomoc. Kwiatki wiedzialam jak zrobic gorzej z wiankiem. Myslalam, ze nie podołam ale okazalo sie, ze poszlo migiem Ja jestem bardzo zadowolona z finału. Teraz chcialabym pokombinowac cos z błekitami. Zobaczymy co mi wyjdzie.... i kokarda mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts