mugatka 14.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 aga_dar !!! :jawdrop::jawdrop: a czym w końcu wypychałaś swój wianek ??? pięknie ci to wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 14.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Mugatka - Tak w koncu udalo mi sie go skonczyc. Wypchalam tak jak mi poradzono, wkladem do poduszek. Ale kulkowym i sie sypalo troche Kasia pokazala jak zszyc i poszlo migiem Edytowane 18 Lutego 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kasiu :jawdrop:I wianek i ramka Prześliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 15.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kasiu :hug: nie wiem czy ktoś Ci to oststnio mówił, pewnie mąz ale jesteś niesamowitą osobą Nawet sobie nie wyobrażasz jaką mi radośc sprawiłaś ....te niespodzianki są przecudowne ...oj tyle radości już dawno nie miałam:wave: przepieknie Ci dziękuje z całego serduszka mój maz też jest zachwycony Buziole wielkie Ci sle w podziekowaniu i uściski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.02.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Cieszę się, że pomogłam jak znajdę wolną chwilkę znowu Wam zrobię jakiś kursik Dagunia dziękuję mam nadzieję, że wszystko się przyda Nie wiedziałam jak zamaskować kaloryfer w pokoju i podpatrzyłam na jakimś blogu fajne rozwiazanie Przywiozłam od mamy obrus, który sie skurczył w praniu a na kaloryfer jest idealny i już tak nie razi jego wątpliwa uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kasiu ależ pięknie jest u Ciebie :) Świetny pomysł na zamaskowanie kaloryfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 też widziałam ten pomysł gdzieś na jakimś blogu, świetnie to pasuje do Twojego klimatu w domku I nieustająco zachwyca mnie narzuta którą masz na kanapie, nigdzie nie mogę czegoś takiego kupić a jak nawet coś znajdę to w nie przyzwoitej cenie i ta Twoja firaneczka boska ... ładny ten kącik, uroczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 15.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Co za przytulny kącik! Ja też oddałabym wszystko za tę narzutę na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.02.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Piękny kącik, taki delikatny, romantyczny... Pomysł na zamaskowanie grzejnika bardzo fajny tylko znacznie ograniczy przepływ ciepła Nowa firaneczka prezentuje się jak zwykle ślicznie... i te poduszki w koszyku (nieustannie na taki poluję) i ta narzuta i dekoracje na parapecie... i ten twój bluszczyk który tak pięknie (odpukać!) rośnie... BAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Pomysł na zamaskowanie kaloryfera ciekawy, choć ja takie oldschoolowe żeberka lubię też w pełnej okazałości. Edytowane 15 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 15.02.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 uroczy kącik,jak dla Romantycznej,choć i Rozważna by się czuła dobrze:]bluszcz tfu tfu piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Właśnie, chciałam napisać to co Drop, kaloryfer jest bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 15.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Cieszę się, że pomogłam jak znajdę wolną chwilkę znowu Wam zrobię jakiś kursik Dagunia dziękuję mam nadzieję, że wszystko się przyda Nie wiedziałam jak zamaskować kaloryfer w pokoju i podpatrzyłam na jakimś blogu fajne rozwiazanie Przywiozłam od mamy obrus, który sie skurczył w praniu a na kaloryfer jest idealny i już tak nie razi jego wątpliwa uroda KASIU, kącik przeeecudny chętnie położyłabym się na tej kanapce z jakąś pyszną herbatką A i zainteresowała mnie bardzo Twoja beżowa podusia z białym serduszkiem, to serduszko jest namalowane przez szablon farbką? Ja wczoraj uszyłam dwie podusie i taką chętnie też bym uczyniła Tylko jeśli farbką to będzie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 15.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kasiu napisz mi co ty masz na podłodze w salonie, to są panele czy drewniana podłoga? Kącik jest cudny, też jestem ciekawa jak to serduszko jest zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Serduszko namalowane Na podłodze panele (wyglądają świetnie, tak uważam ). Odpowiedziałam za Kasię bo trochę mi się nudzi Kasia nie gniewasz się wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 15.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 to jak to są panele to na prawdę świetnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Ja też lubię ten mój kącik zwłaszcza z zasłoniętym kaloryferem nasze mieszkanie jest bardzo ciepłe i nie martwię się tym że zasłonka zabierze nam trochę ciepła....nawet w największe mrozy nigdy nie ustawiamy ogrzewania na maxa Gdyby wyglądał np tak z pewnością bym go nie zasłaniała Narzuty szukajcie w lumpkach...tam można trafić na prawdziwe skarby yokasta dzięki za pomoc faktycznie na podłodze są panele a serduszko na poduszcze malowałam ręcznie małym pędzelkiem Edytowane 15 Lutego 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 15.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kasiu, (albo Yokasiu ), a jakich farbek używasz? I użyłaś szablonu czy tak "na oko":jawdrop: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.02.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 marma w każdym sklepie dla plastyków kupisz farby do tkanin. Jak będziesz kupować poproś o kryjącą bo są też takie delikatnie transparentne. Serduszko malowałam ręcznie tzn każdą łezkę/listek osobno wcześniej narysowałam sobie tylko kontur serca ołówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 16.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Cudnie! Tylko się kłaść i kocykiem okryć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts