Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu :hug::hug::hug:

nie wiem czy ktoś Ci to oststnio mówił, pewnie mąz :) ale jesteś niesamowitą osobą

Nawet sobie nie wyobrażasz jaką mi radośc sprawiłaś ....te niespodzianki są przecudowne ...oj tyle radości już dawno nie miałam:wave:

przepieknie Ci dziękuje :) z całego serduszka

mój maz też jest zachwycony

Buziole wielkie Ci sle w podziekowaniu i uściski:)

Cieszę się, że pomogłam :)

jak znajdę wolną chwilkę znowu Wam zrobię jakiś kursik ;)

Dagunia dziękuję :) mam nadzieję, że wszystko się przyda :)

Nie wiedziałam jak zamaskować kaloryfer w pokoju i podpatrzyłam na jakimś blogu fajne rozwiazanie :)

Przywiozłam od mamy obrus, który sie skurczył w praniu a na kaloryfer jest idealny i już tak nie razi jego wątpliwa uroda :D

DSC03851.JPG

też widziałam ten pomysł gdzieś na jakimś blogu, świetnie to pasuje do Twojego klimatu w domku :)

I nieustająco zachwyca mnie narzuta którą masz na kanapie, nigdzie nie mogę czegoś takiego kupić a jak nawet coś znajdę to w nie przyzwoitej cenie :(

i ta Twoja firaneczka boska ... ładny ten kącik, uroczy ....

Piękny kącik, taki delikatny, romantyczny...

Pomysł na zamaskowanie grzejnika bardzo fajny tylko znacznie ograniczy przepływ ciepła ;)

Nowa firaneczka prezentuje się jak zwykle ślicznie... i te poduszki w koszyku (nieustannie na taki poluję) i ta narzuta i dekoracje na parapecie...

i ten twój bluszczyk który tak pięknie (odpukać!) rośnie... BAJKA

Cieszę się, że pomogłam :)

jak znajdę wolną chwilkę znowu Wam zrobię jakiś kursik ;)

Dagunia dziękuję :) mam nadzieję, że wszystko się przyda :)

Nie wiedziałam jak zamaskować kaloryfer w pokoju i podpatrzyłam na jakimś blogu fajne rozwiazanie :)

Przywiozłam od mamy obrus, który sie skurczył w praniu a na kaloryfer jest idealny i już tak nie razi jego wątpliwa uroda :D

DSC03851.JPG

KASIU,

kącik przeeecudny :jawdrop: chętnie położyłabym się na tej kanapce z jakąś pyszną herbatką:D

A i zainteresowała mnie bardzo Twoja beżowa podusia z białym serduszkiem, to serduszko jest namalowane przez szablon farbką? Ja wczoraj uszyłam dwie podusie i taką chętnie też bym uczyniła :-) Tylko jeśli farbką to będzie problem...

Ja też lubię ten mój kącik zwłaszcza z zasłoniętym kaloryferem :D

nasze mieszkanie jest bardzo ciepłe i nie martwię się tym że zasłonka zabierze nam trochę ciepła....nawet w największe mrozy nigdy nie ustawiamy ogrzewania na maxa ;)

Gdyby wyglądał np tak z pewnością bym go nie zasłaniała :D

grzejnik-zeliwny-retro-baroque-22643.jpg

Narzuty szukajcie w lumpkach...tam można trafić na prawdziwe skarby :)

yokasta dzięki za pomoc :)

faktycznie na podłodze są panele a serduszko na poduszcze malowałam ręcznie małym pędzelkiem ;)

Edytowane przez kasia_sw

marma w każdym sklepie dla plastyków kupisz farby do tkanin. Jak będziesz kupować poproś o kryjącą bo są też takie delikatnie transparentne.

Serduszko malowałam ręcznie tzn każdą łezkę/listek osobno wcześniej narysowałam sobie tylko kontur serca ołówkiem ;)