Magduśka1719509122 16.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kasiu, ja już nie komentuję Twoich nowych skarbów i pomysłów, bo znów musiałabym napisać to samo. Wszystko jest taaaakie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kasiu, odpisałam Ci u siebie . Dałoby się wysłać takie drzwi i ile by to kosztowało? Jeśli na wiosnę to nawet lepiej, u nas teraz burdello bum bum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 16.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kasiu, rewelacyjne te Twoje wianuszki, jeśli mogę to chętnie ściągnę te kwiatuszki, chciałabym żeby wyszły jak Twoje, a po takim kursie mam jakieś szanse:DJakoś nie zajmowałam się szyciem takiej "drobnicy" ale jak patrzę na Wasze twory to nabrałam chęci. Tylko nie wiem czy mi starczy cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinos78 16.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Witam wszystkich.Po paru latach nałogowego śledzenia FM postanowiłam się zalogować.Twoją galerię,Kasiu,mam w ulubionych tak jak Betib i kiedyś Monah.Gratuluję pięknego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 16.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kasiu jak już wspomniałam jestem totalnie początkująca w szyciu. I mam takie pytanko, jak szyłaś te serduszka to na maszynie je robiłaś, czy ręcznie? Ja próbowałam ręcznie i coś tam mi wyszło, szyłam na lewej stronie, zostawiłam otworek na wypełniacz, przerzuciłam na prawą stronę, wepchałam wypełniacz i zszyłam już na prawej stronie i widać nitkę po zszyciu tego otworku. jest na to jakiś inny sposób??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 16.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kasiu, dziękuję za odpowiedź A propos serduszek - też mam pytanie, ja szyłam je na maszynie, ale po przerwóceniu na prawą stronę wyszło dziwnie przy łączeniu tych górnych wybrzuszeń, zamiast "na ostro" zrobiło się coś takiego: ^-^ , teraz wyobraź sobie , że te trójkąty to te brzuszki, no i prawidlowo powinno być ^^ (bez przerwy tylko z ostrym łączeniem) kurcze, no nie wiem, jak to opisać, to ja może od razu poproszę o cały kursik szycia serduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 17.02.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Kasiu pisałaś kiedyś że masz maszynę z Lidla, zajrzyj czy taka? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-F417B0FD-CA3E311C/lidl_pl/hs.xsl/index_24802.htm Kobitki przenosicie grafikę na tkaninę super pomysł a jak przenieś grafikę np.na drewnianą deskę? czy potrzebne są jakieś specjalne specyfiki do tego? Edytowane 17 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 beatka mówisz maszhttp://wdomuujagi.blogspot.com/2012/02/os-zrolowany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 17.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) ooo dziękuje Ci bardzo a wiesz może o jaki klej chodzi? Jakiś specjalny do tego? oooo już wiem klej WIKOL Edytowane 17 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja na drewniane segregatory przenoszę tak samo jak dziewczyny na tkaninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 joliska o dzięki nie wiedziałam, że na drewnie też na nitro działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 17.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 a masz to drewno jeszcze nie pomalowane?? bo teraz jak czytałam to że przy nitro się rozpływa farba ale to było przy pomalowanym drewnie...może dlatego,a przy nie pomalowanym działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.02.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 moooi witaj u mnie ja doskonale znam Twojego bloga i nieustannie podziwiam Twoje prace ja jakoś nie mam cierpliwości do szycia dużych rzeczy...np kołderek...wolę dłubać te moje ale to chyba dobrze, ze każda z nas ma swojego "konika" Nie wiem czy mogę pytać ale może zdradzisz mi jakiego kleju używasz do przyklejania tkaniny na abażurach ? chcę przerobić jeden do kuchni i nie wiem jak sie za to zabrać malinos78 witam serdecznie rozgość się i zaglądaj kiedy chcesz beatko, marma na temat serduszek napiszę jutro jak będę miałą więcej czasu Ostatnio w tesco kupiłam taki metalowy pojemnik na kawę, niestety był ostatni i nie mam pojęcia czy były inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 18.02.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ostatnio w tesco kupiłam taki metalowy pojemnik na kawę, niestety był ostatni i nie mam pojęcia czy były inne Byla kawa, cukier i herbata. W blekicie i rozu. Przynajmniej u mnie widzialam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 aga i nie dałaś znać!!!??? Świetna ta puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 18.02.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Kasia wpadlam powiedzieć ze wianek się udał!!! Kurs szycia w Twoim wykonaniu pierwsza klasa. Czekam na więcejpodobnych. P.S. Mam zamiar uszyć trzy takie wianki do przedszkola na 8 marca dla trzech cioć, od mojego 4-letniego mężczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 18.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Marta, mowisz i masz. Do tesco mam 2 min drogi. Dzis zakupilam w Tchibo wiosenne kieliszki do jajek i kubki do herbatki i miseczki do musli. Oczywiscie w uzytku bedzie roz, blekit i zielen Jakby chcial ktos cos z Tchibo sluze pomoca, jutro tam bede po kilka drobizagów jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Kasiu super prezentuje się ta Twoja półeczka z tymi pastelowymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Kasiu wprowadzasz błękit do kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jezuniu słodki. Mąż patrzy na mnie przed chwilą i pyta co się tak gapię w ten monitor a ja zobaczyłam ten Twój pojemnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts