Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Podpisuję się pod tym, co napisała Yokasia:) Ostatnio trafiłam na cudnej urody jasnobłękitne misy z dziubkiem, prążkowane z zewnątrz, w środku kremowe - widać je na blogach - za kilkanaście złotych i ....nie kupiłam:mad: Nie wiem czemu, chyba jutro polecę;)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marma :hug: ja jak szyłam koszyczek z flizeliną to igła mi sie wyginała i też się denerwowałam co jest grane....po chwili wpadłam na to , że może by igłę wymienić na grubszą :yes: po wymianie wszystko było idealnie...moze u Ciebie o to samo chodzi ;)

No jasne, to takie proste, że też sama o tym nie pomyślałam :bash::lol2:

Półeczka śliczna i taka wiosenna, miód na serce...:yes:

Przylesianka Wianuszek śliczny :wiggle:

Edytowane przez joliska

Ok, jak jeszcze będą wezmę :) Były takie, kawałek widać tutaj

http://farm8.staticflickr.com/7210/6902472351_7b35472998_b.jpg

Chodzi Ci o takie właśnie?

madziu też jestem chętna na taką misę jakby co bo u mnie oczywiście nie było nic z takich rzeczy i to w takich cenach :D Już raz stolika nie wzięłam i żałuję do dziś ;) więc teraz biorę wszystko w ciemno :rotfl:

Kasiu półeczka taka fajna wiosenna :lol:

Rondelki w Tikeju wczoraj widziałam :yes:

mada ja polowałam na takie miski od dawna i udało mi się kupić jakiś czas temu na allegro ;) muszę wstąpić do tk ;)

Podobne są w sklepach duka ale plastikowe

przylesianka no piękny Ci wianek wyszedł :) ja szyje kolejne w jeszcze innych kolorach ;)

marma mam nadzieję, ze to o to chodzi, bo u mnie wymiana igły na grubszą rozwiazała problem ;)

WALUSIE dziękuję :)

yokasta do którego tk maxxa najlepiej wejść we Wrocławiu ? w weekend będę w okolicy to może odwiedzę kóryś sklep ;)

moooi kwiatuszki wyszły Ci pięknie :D prawda, ze nie są trudne ;)

Gdzie kupujesz swoje tkaniny, bo masz przepiekne kratki :) mam nadzieję, że uda mi się nakleić tkaninę na abażur, bo jakoś strasznie trudne mi się to wydaje ;)

pysiaczku staram się wiosnę przemycać do mieszkania, bo zimy już nie lubię ;)

Kasiu, kwiatki bardzo przyjemnie się robi, chyba najgorszy moment to przyszywanie guzika do kwiatka, ale reszta bajka:)

Moja córcia z jednego kwiatuszka już ma na jutro do przedszkola zrobioną gumeczkę;)

A co do tkanin to ja swoje ściągam z Holandii, są świetne jakościowo, jak kupiłam pierwszą to żal mi było kroić.

A Ty jesteś ze swoich zadowolona? Mogłabyś zrobić zdjęcie z bliska? Ciekawa jestem jaka to tkanina bo na zdjęciach prezentuje się naprawdę dobrze.

Z abażurem spróbuj, jest z tym dłubania trochę, ja dziś zaczęłam robić ale zostawiłam bo mi cierpliwości zabrakło.

Mam prośbę, u Ciebie Kasiu bo nie wszyscy do mnie zaglądają :D dziewczyny apel! Gdyby którejś wpadł w ręce a najlepiej na jakiejś stronie :) chlebak metalowy na chromowanych/metalowych nóżkach w kolorze białym/kremowym/ew.błękitnym to bardzo serdecznie prosze o wiadomość :D.

Kasiu, zaglądam od czasu do czasu ale nie zawsze zostawiam "ślad" :)

Śliczne zmiany w oknie w pokoju oraz na półeczce. Pojemnik świetny :) i nie wspomnę już o wiankach - super :)

Pozdrawiam serdecznie i miłego tygodnia :)

I zapomniałam dodać o Twoich foto kursikach - są re-we-la-cyj-ne :)

Edytowane przez joliska