mada1412 20.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Podpisuję się pod tym, co napisała Yokasia Ostatnio trafiłam na cudnej urody jasnobłękitne misy z dziubkiem, prążkowane z zewnątrz, w środku kremowe - widać je na blogach - za kilkanaście złotych i ....nie kupiłam:mad: Nie wiem czemu, chyba jutro polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Madzia ja też nie wiem czemu leć, jak będzie zapas to bierz ja jestem chętna . Kasiu czasem trafią mi się jakieś ciekawe rzeczy, raz kupiłam prążkowany słoik za 7 zł, teraz go sprzedają za prawie 50....nie wiem czemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Ok, jak jeszcze będą wezmę Były takie, kawałek widać tutaj http://farm8.staticflickr.com/7210/6902472351_7b35472998_b.jpg Chodzi Ci o takie właśnie? Edytowane 21 Lutego 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 21.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kasiu wyszło mi wg mnie cudo hahaha Jeszcze raz dziękuję. Zdjęcie niestety z telefonu, stąd jakość taka jaka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 21.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) marma ja jak szyłam koszyczek z flizeliną to igła mi sie wyginała i też się denerwowałam co jest grane....po chwili wpadłam na to , że może by igłę wymienić na grubszą po wymianie wszystko było idealnie...moze u Ciebie o to samo chodzi No jasne, to takie proste, że też sama o tym nie pomyślałam Półeczka śliczna i taka wiosenna, miód na serce... Przylesianka Wianuszek śliczny Edytowane 23 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WALUSIE 21.02.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Łoł piękne mieszkanie jestem pełna podziwu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Magda, faje a ile kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 21.02.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No to się i ja pochwalę kwiatuszkami. http://img804.imageshack.us/img804/1667/dsc04507cm.jpg A trzy szare znalazły miejsce na torebeczce, ale żeby już tu u Kasi nie zaśmiecać to zdjęcia na blogu. Dzięki Kasiu za instruktaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ok, jak jeszcze będą wezmę Były takie, kawałek widać tutaj http://farm8.staticflickr.com/7210/6902472351_7b35472998_b.jpg Chodzi Ci o takie właśnie? madziu też jestem chętna na taką misę jakby co bo u mnie oczywiście nie było nic z takich rzeczy i to w takich cenach Już raz stolika nie wzięłam i żałuję do dziś więc teraz biorę wszystko w ciemno Kasiu półeczka taka fajna wiosenna Rondelki w Tikeju wczoraj widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mada ja polowałam na takie miski od dawna i udało mi się kupić jakiś czas temu na allegro muszę wstąpić do tk Podobne są w sklepach duka ale plastikowe przylesianka no piękny Ci wianek wyszedł ja szyje kolejne w jeszcze innych kolorach marma mam nadzieję, ze to o to chodzi, bo u mnie wymiana igły na grubszą rozwiazała problem WALUSIE dziękuję yokasta do którego tk maxxa najlepiej wejść we Wrocławiu ? w weekend będę w okolicy to może odwiedzę kóryś sklep moooi kwiatuszki wyszły Ci pięknie prawda, ze nie są trudne Gdzie kupujesz swoje tkaniny, bo masz przepiekne kratki mam nadzieję, że uda mi się nakleić tkaninę na abażur, bo jakoś strasznie trudne mi się to wydaje pysiaczku staram się wiosnę przemycać do mieszkania, bo zimy już nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jeśli szukasz rzeczy do domu to tylko i wyłącznie w Renomie . Na Psim Polu jest sporo mniejszy i słabiej wyposażony. W Renomie zaraz obok jest AD, Duka, H&Y itd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dzięki może w drodze powrotnej tam wjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jak to w tikeju, możesz trafić prawdziwy skarb a może być wielkie nic, ja ostatni trafiam na nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Wiem...wiem ale i tak lubię ten sklep u nas ostatnio było sporo rzeczy z Bolesławca, co bardzo mnie zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U nas wczoraj też było raczej słabo. No może poza tymi rondelkami, ale ich akurat nie mam gdzie wyeksponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 21.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kasiu, kwiatki bardzo przyjemnie się robi, chyba najgorszy moment to przyszywanie guzika do kwiatka, ale reszta bajka:) Moja córcia z jednego kwiatuszka już ma na jutro do przedszkola zrobioną gumeczkę A co do tkanin to ja swoje ściągam z Holandii, są świetne jakościowo, jak kupiłam pierwszą to żal mi było kroić. A Ty jesteś ze swoich zadowolona? Mogłabyś zrobić zdjęcie z bliska? Ciekawa jestem jaka to tkanina bo na zdjęciach prezentuje się naprawdę dobrze. Z abażurem spróbuj, jest z tym dłubania trochę, ja dziś zaczęłam robić ale zostawiłam bo mi cierpliwości zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mam prośbę, u Ciebie Kasiu bo nie wszyscy do mnie zaglądają dziewczyny apel! Gdyby którejś wpadł w ręce a najlepiej na jakiejś stronie chlebak metalowy na chromowanych/metalowych nóżkach w kolorze białym/kremowym/ew.błękitnym to bardzo serdecznie prosze o wiadomość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 21.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Kasiu, zaglądam od czasu do czasu ale nie zawsze zostawiam "ślad" Śliczne zmiany w oknie w pokoju oraz na półeczce. Pojemnik świetny i nie wspomnę już o wiankach - super Pozdrawiam serdecznie i miłego tygodnia I zapomniałam dodać o Twoich foto kursikach - są re-we-la-cyj-ne Edytowane 23 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 21.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dziewczynki, zamówienia przyjęte:) Dziś już nie dałam jednak rady, bo mi się plany pozmieniali;) Ale jutro będę miała więcej wolnego czasu, to się kopsnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Madziula, a możesz napisać czy to to drogie? Bo kurde nakupiłam dzisiaj 79 torebek nasion i nie wiem czy coś wyskubię jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts