Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moooi faktycznie najgorsze jest przyszywanie guzików ale można iść na łatwiznę i przyszyć jakieś ozdobne guziki tak jak zrobiłam w szarym wianku ;)

Twoje tkaniny są piekne ....z daleka widać, że super jakość :) a o które moje tkaniny Ci chodzi ? ja kupuję tylko bawełnę i len i najczęściej są dobrej jakości.

Niestety u nas to ciągłe polowanie na ładne materiały....szkoda, ze tak ubogo jest w naszych sklepach.

yokasta na amazon dotarłaś ? http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_5?url=search-alias%3Daps&field-keywords=bread+bin&sprefix=bread%2Caps%2C350 kiedyś chyba Ci podawałam linka ale chyba maszyny do pieczenia chleba Ci sie wyświetlały ;)

malowska dziekuję :) zaglądaj do mnie kiedy tylko masz ochotę :)

Kasiu bardzo podobają mi się Twoje materiałki, szczególnie ostatni zakup. :yes:Ja jeszcze na takie nigdzie w Polsce nie trafilam.:bash: Internetowych zakupów się troszkę boję albo cena jest mocno przytłaczająca. Ale kilka dni temu rozchorowałam się na temat jednej tkaninki, mam już wizję co z nią zrobić ale pochwalę się jak już dotrze:p:p

normalnie mnie zżera zazdrość!nie mogę tu wchodzić...no nie mogę! ja- totalne beztalencie, które guzika nie potrafi przyszyć, patrzę, patrzę, blednę i chcę się nauczyć. zaprzeć się potrafię, może się coś uda?

wchodzę na bloga moooii co widzę?inspiracje do mojej tablicy, abażurka i ramek na zdjęcia!!!chciałam takie stworzyć i mam nadzieję stworzę. może mogłabym ukraść zdjęcia z bloga i wkleić do swojego wątku???

Witaj Kasiu i kłaniam się Wszystkim Dziewczynom.

Od ponad pól roku czytam Twój wątek i podglądam cuda jakie szyjesz. Chciałam powiedzieć, że Twój wątek i cudeńka jakie tworzysz, sposób wykończenia wnętrz, które pokazujesz zainspirowały mnie to remontu swojego przedpokoju. Dzięki wątkowi zmieniłam styl pomieszczenia i wykończyłam go w stylu shabby chic.

Pozdrawiam i podglądam dalej :-)

Gość Konto usunięte na żądanie
Tak, potwierdzam. Kupiłam w Biedronce taki kwadratowy pojemnik ceramiczny za 15 zeta, na którym jest etykieta do pisania załączonym kredowym pisaczkiem. Bardzo fajnie się prezentuje.

Ja też sobie dziś fundnęłam takie dwa:D W zamyśle jako osłonki do doniczek z ziółkami:) Fajnie wyglądają z tymi czarnymi etykietkami.

Jeśli zaś chodzi o misy - to d.....a:cry: Nie ma, choć będę się rozglądać i pamiętać o dodatkowych sztukach przy zakupie:)

Za to odkryłam u siebie filię sławnego składziku Diabełków:D :wiggle::wiggle::wiggle: I będę tam wpadać jak często się da;)

moooi ja kupuję tkaniny przez interent i jeszcze się nie zawiodłam :) fajnie, że masz możliwośc zamawiania tkanin za granicą, bo u nas nie kupisz takich ładnych.

Zaglądaj do małych, niepozornych sklepików, bo tam można trafić na śliczne materiały.

editg igła w dłoń i do dzieła ;)

dagaj7 witaj :) dziękuję za miłe słowa :) fajnie, że przyczyniłam sie do zmian w Twoim domu ;)

joasiah dziękuję :)

beatko, sim14 muszę zerknać na te pojemniczki ;)

mada a te miski w tk były ceramiczne ? ja kupiłam jakis czas temu takie na allegro i są super :)

zazdroszczę składziku :D może otworzą oddziały w całej Polsce :D

Madziu są naprawdę super wszystko w nich ubijam i mieszam :) przyjemnie się przygotowuje jedzonko w takich naczyniach :)

można je myć w zmywarce i wkładać do piekarnika ;)

Pewnie znacie bloga Asi ....jeśli nie to zerknijcie jakie cudne etykietki zrobiła :)

http://mygreencanoe.blogspot.com/

Edytowane przez kasia_sw

Kasiu ja sobie zapisałam linka

i jak znajdę kasiorkę to je kupię :D

właściwie troszkę przyszłam po pomoc bo muszę coś w kuchni zmienić mimo że jest nowa to denerwuje mnie trochę :D

i w dużym pokoju zmienić troszkę bo cegiełki chodza za mną jak nie wiem

a że niedlugo ma być na świecie mała potomka to tym bardziej jakoś się chce tylko aby kasa była :D

Pozdrawiam cię :)