mada1412 21.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A ja nie pisałam? Kilkanaście złotych przeca:) Tyle to chyba wyskubiesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pewnie jakoś mi umkło. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 moooi faktycznie najgorsze jest przyszywanie guzików ale można iść na łatwiznę i przyszyć jakieś ozdobne guziki tak jak zrobiłam w szarym wianku Twoje tkaniny są piekne ....z daleka widać, że super jakość a o które moje tkaniny Ci chodzi ? ja kupuję tylko bawełnę i len i najczęściej są dobrej jakości. Niestety u nas to ciągłe polowanie na ładne materiały....szkoda, ze tak ubogo jest w naszych sklepach. yokasta na amazon dotarłaś ? http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_5?url=search-alias%3Daps&field-keywords=bread+bin&sprefix=bread%2Caps%2C350 kiedyś chyba Ci podawałam linka ale chyba maszyny do pieczenia chleba Ci sie wyświetlały malowska dziekuję zaglądaj do mnie kiedy tylko masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kasiu, widziałam dziękuję tylko jakoś wolałabym w Polsce zamówić . Większość można kupić u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 22.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Kasiu bardzo podobają mi się Twoje materiałki, szczególnie ostatni zakup. :yes:Ja jeszcze na takie nigdzie w Polsce nie trafilam. Internetowych zakupów się troszkę boję albo cena jest mocno przytłaczająca. Ale kilka dni temu rozchorowałam się na temat jednej tkaninki, mam już wizję co z nią zrobić ale pochwalę się jak już dotrze:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 normalnie mnie zżera zazdrość!nie mogę tu wchodzić...no nie mogę! ja- totalne beztalencie, które guzika nie potrafi przyszyć, patrzę, patrzę, blednę i chcę się nauczyć. zaprzeć się potrafię, może się coś uda?wchodzę na bloga moooii co widzę?inspiracje do mojej tablicy, abażurka i ramek na zdjęcia!!!chciałam takie stworzyć i mam nadzieję stworzę. może mogłabym ukraść zdjęcia z bloga i wkleić do swojego wątku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagaj7 22.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witaj Kasiu i kłaniam się Wszystkim Dziewczynom. Od ponad pól roku czytam Twój wątek i podglądam cuda jakie szyjesz. Chciałam powiedzieć, że Twój wątek i cudeńka jakie tworzysz, sposób wykończenia wnętrz, które pokazujesz zainspirowały mnie to remontu swojego przedpokoju. Dzięki wątkowi zmieniłam styl pomieszczenia i wykończyłam go w stylu shabby chic. Pozdrawiam i podglądam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 22.02.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 cześć Kasiu wróciłam i musiałam się cofnąć o kilkanaście stron co tam cuda wianki plecieszpo prostu powiem zarąbiste są !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 22.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 dziewczynki w biedronce też są fajne pojemniczki co prawda nie takie fajne jak te z tesco co kasia kupiła, bo te są białe z drewnianą przykrywką ale fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 22.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tak, potwierdzam. Kupiłam w Biedronce taki kwadratowy pojemnik ceramiczny za 15 zeta, na którym jest etykieta do pisania załączonym kredowym pisaczkiem. Bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja też sobie dziś fundnęłam takie dwa:D W zamyśle jako osłonki do doniczek z ziółkami:) Fajnie wyglądają z tymi czarnymi etykietkami. Jeśli zaś chodzi o misy - to d.....a:cry: Nie ma, choć będę się rozglądać i pamiętać o dodatkowych sztukach przy zakupie:) Za to odkryłam u siebie filię sławnego składziku Diabełków:D :wiggle: I będę tam wpadać jak często się da;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 OOooo Madzia zazdroszczę, a to się jakoś nazywa? Może pod Wrocławiem ktoś ma i się nie przyznaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.02.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 moooi ja kupuję tkaniny przez interent i jeszcze się nie zawiodłam fajnie, że masz możliwośc zamawiania tkanin za granicą, bo u nas nie kupisz takich ładnych. Zaglądaj do małych, niepozornych sklepików, bo tam można trafić na śliczne materiały. editg igła w dłoń i do dzieła dagaj7 witaj dziękuję za miłe słowa fajnie, że przyczyniłam sie do zmian w Twoim domu joasiah dziękuję beatko, sim14 muszę zerknać na te pojemniczki mada a te miski w tk były ceramiczne ? ja kupiłam jakis czas temu takie na allegro i są super zazdroszczę składziku może otworzą oddziały w całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Rozpoznałam po adresie siedziby - skądinąd ją znam;) O Wrocławiu nic nie wiem::no:Ale oczywiście tam do 17 a ja byłam 15 po. EDIT Kasiu, one nie z TK - nie ma go u mnie:( A masz jakiś namiar na sprzedawcę jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 pojemniczki w biedronce wygladaja sobie tak Bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.02.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 madziu nie wiem czemu mi się zakodowało, że w tk je widziałaś ja swoje kupowałam tu http://allegro.pl/berghoff-bianco-miska-do-ubijania-20-5x14cm-i2147599179.html są super wykonane ja mam najmniejszą i średnią mugatka dzieki fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki Kasiu,są świetne i jeszcze bardziej się na nie nakręciłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.02.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Madziu są naprawdę super wszystko w nich ubijam i mieszam przyjemnie się przygotowuje jedzonko w takich naczyniach można je myć w zmywarce i wkładać do piekarnika Pewnie znacie bloga Asi ....jeśli nie to zerknijcie jakie cudne etykietki zrobiła http://mygreencanoe.blogspot.com/ Edytowane 22 Lutego 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.02.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Kasiu ja sobie zapisałam linka i jak znajdę kasiorkę to je kupię właściwie troszkę przyszłam po pomoc bo muszę coś w kuchni zmienić mimo że jest nowa to denerwuje mnie trochę i w dużym pokoju zmienić troszkę bo cegiełki chodza za mną jak nie wiem a że niedlugo ma być na świecie mała potomka to tym bardziej jakoś się chce tylko aby kasa była Pozdrawiam cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 madziu szkoda, że misek nie było Jak Ci się uda odwiedzić składzik to daj znac co tam jest Kasiu bardzo fajne te etykiety od GC A pojemniczki z Biedronki wyglądają super Ciekawe czy u mnie jeszcze jakieś będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts