mugatka 23.02.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 u mnie jest sporo tych pojemniczków Biedronkowych, jakby co - służe pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 mugatko ok, zobaczę co tam dziś u mnie słychać i będę się dopominać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 23.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 editg bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 23.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Madziu faktycznie super pomysł z tymi osłonkami na zioła, podobne rzeczy są w H&Y też połączenie białej ceramiki z drzewem ale tam są dużo droższe także te warto sobie fundnąć a te etykietki słodkie jak nie wiem co, w jakim programie tworzy się takie cuda - wiecie może kobitki??? Jejku takie rzeczy można samemu zrobić a ja nie mam o tym bladego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 23.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Za to odkryłam u siebie filię sławnego składziku Diabełków:D :wiggle: I będę tam wpadać jak często się da;) No już ci zazdroszczę:) . Kasiu miski musze jutro zakupić bo mnie żóna męczy o nie:). Czy ta śrdnia to ta z aukcji którą podałaś, 20.5 cmna 14? Czy jak? ile one mają pojemności z litr? A Asiulowe dzieła widzieliśmy też. Super to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 23.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ...ależ ja Wam DZIEWCZYNKI zazdroszczę tych pieknych łowów w tesco,biedronach,tikejach itp.bo ja leżę odłogiem,plackiem i czym tam jeszcze:):)ale już dzisiaj się właśnie od paru godzin łączę ze światem:) Od trzech dni nawet nie byłam w stanie kiwnąć palcem ale już kontaktejszyn :)-angina to coś prze-stasznego,a kysz przebrzydła. madacieszę się że dorwałaś ten składzik i mam nadzieję że bedzię bogaty w perełki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.02.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Diabełku najmniejsza to ta o średnicy 20,5 cm a średnia o średnicy 25,5 cm mniejsza ma pojemność trochę ponad 2 litry a śrenia prawie 4 litry ta największa musi być ogromna Nie zastanawiaj się tylko kupuj bo są super Diabełkowa zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 mugatko melduję, że zakupiłam sobie taki pojemniczek w Biedronce, więc nie musisz się fatygować Diabełkowa życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 24.02.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kasiu przeczytałam od deski do deski i w końcu sie witam. Śliczne rzeczy szyjesz - znalazłam u Ciebie mnóstwo inspiracji - dziękuję. Zostanę tu na dłuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusia82 24.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hej Kasiu i dziewczyny chciałam się Wam pochwalić, że mój kochany mąż kupił mi maszynę do szycia tą z Lidla Jutro będę się uczyć szyć, ciekawe czy coś mi wyjdzie bo to są moje pierwsze kroki w szyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.02.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 MagdalenaP dziękuję i zapraszam na dłuzej Gusia82 kochany mąż napewno dasz radę bo to nic trudnego...instrukcja jest bardzo fajnie napisana więc poradzisz sobie z pewnością Lidl to powinien mi jakąś prowizję płacić, bo już tyle osób zachęciłam do kupna maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 25.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) czytam twój wątek od nowa i wpadła mi nazwa sklepiu skąd masz sofę ależ się ucieszyłam bo mają sklep blisko mnie powiedz mi w jakiej ona cenie była? ile mam mniej więcej szykować na nią zobacz znalazlam na allu taki stół http://allegro.pl/stol-eklektyczny-z-szuflada-ok-1930-i2154915382.html ja myslisz da się odrestaurować? edit: linka nie dodałam Edytowane 26 Lutego 2012 przez joasiah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 jeszcze mam pytanie odnośnie sofyile twoja ma szerokościbo widzę ze można wziąć 120 szerokości i 150 cmone są rozkładane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 joasiah o kanapie napiszę wieczorem....moja jest rozkładana ze zdejmowanym pokrowcem. Co do stołu to po pierwsze zapytaj sprzedawcę czy stół jest stabilny.... ja sie nie znam na renowacji mebli i z pewnością nie kupiła bym mebla który się kołysze i rozłazi na 4 strony świata bo nie wiedziła bym co z nim zrobić po drugie co jest z blatem....czy ten środkowy element jest z innego drewna czy tylko inaczej zabejcowany i od czego są plamy na tych dostawkach ? aaa i jeszcze czy przypadkiem jakieś drewnojady go nie jadły jeśli mebel jest stabilny a blat da się zeszlifować do surowego drewna to można się pobawić z przerabianiem. Poproś o więcej fotek stołu ze wszystkich stron i zbliżenie blatu. Ja swój stół kupiłam w idealnym stanie ale to żaden antyk tylko współczesny mebel ....ja zmieniłam tylko jego wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Kasiu czy znasz może jakąś fajną stronkę z koronkami, wstawkami koronkowymi takimi co używasz do roletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczku a jakaś pasmanteria? przeważnie sporo koronek mają w oferciehttp://www.stoklasa.pl/koronki-bawelniane-x2s0168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Tak tak joasiu w necie szukałam, ale pomyślałam sobie, że Kasia ma może coś sprawdzonego, bo dużo szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pysiaczku szczerze mówiąc nie kupowałam jeszcze koronek przez internet. Mam fajną pasmanterię u siebie z łądnymi koronkami....ceny trochę wysokie i właśnie muszę poszukać jakiejśc hurtowni joasiah dzieki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kasiu to jakbyś znalazła daj znać Ja przejrzałam net, ale mało jest tego co mi się podoba, a może Ty trafisz na jakieś cudowne źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja kupowałam na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts