Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu faktycznie super pomysł z tymi osłonkami na zioła, podobne rzeczy są w H&Y też połączenie białej ceramiki z drzewem ale tam są dużo droższe także te warto sobie fundnąć ;) a te etykietki słodkie jak nie wiem co, w jakim programie tworzy się takie cuda - wiecie może kobitki??? Jejku takie rzeczy można samemu zrobić a ja nie mam o tym bladego pojęcia ;)

Za to odkryłam u siebie filię sławnego składziku Diabełków:D :wiggle::wiggle::wiggle: I będę tam wpadać jak często się da;)

No już ci zazdroszczę:):):) .

Kasiu miski musze jutro zakupić bo mnie żóna męczy o nie:):). Czy ta śrdnia to ta z aukcji którą podałaś, 20.5 cmna 14? Czy jak? ile one mają pojemności z litr?

A Asiulowe dzieła widzieliśmy też. Super to wyszło.

...ależ ja Wam DZIEWCZYNKI zazdroszczę tych pieknych łowów w tesco,biedronach,tikejach itp.bo ja leżę odłogiem,plackiem i czym tam jeszcze:):)ale już dzisiaj się właśnie od paru godzin łączę ze światem:):) Od trzech dni nawet nie byłam w stanie kiwnąć palcem ale już kontaktejszyn :):)-angina to coś prze-stasznego,a kysz przebrzydła.

madacieszę się że dorwałaś ten składzik i mam nadzieję że bedzię bogaty w perełki:):)

MagdalenaP dziękuję i zapraszam na dłuzej :)

Gusia82 kochany mąż ;) napewno dasz radę bo to nic trudnego...instrukcja jest bardzo fajnie napisana więc poradzisz sobie z pewnością :)

Lidl to powinien mi jakąś prowizję płacić, bo już tyle osób zachęciłam do kupna maszyny :lol2:

czytam twój wątek od nowa

i wpadła mi nazwa sklepiu skąd masz sofę

ależ się ucieszyłam bo mają sklep blisko mnie :lol2:

powiedz mi w jakiej ona cenie była?

ile mam mniej więcej szykować na nią :D

zobacz znalazlam na allu taki stół

http://allegro.pl/stol-eklektyczny-z-szuflada-ok-1930-i2154915382.html

ja myslisz da się odrestaurować?

edit: linka nie dodałam

Edytowane przez joasiah

joasiah o kanapie napiszę wieczorem....moja jest rozkładana ze zdejmowanym pokrowcem.

Co do stołu to po pierwsze zapytaj sprzedawcę czy stół jest stabilny.... ja sie nie znam na renowacji mebli i z pewnością nie kupiła bym mebla który się kołysze i rozłazi na 4 strony świata bo nie wiedziła bym co z nim zrobić :D po drugie co jest z blatem....czy ten środkowy element jest z innego drewna czy tylko inaczej zabejcowany i od czego są plamy na tych dostawkach ? aaa i jeszcze czy przypadkiem jakieś drewnojady go nie jadły ;)

jeśli mebel jest stabilny a blat da się zeszlifować do surowego drewna to można się pobawić z przerabianiem.

Poproś o więcej fotek stołu ze wszystkich stron i zbliżenie blatu.

Ja swój stół kupiłam w idealnym stanie ale to żaden antyk tylko współczesny mebel ....ja zmieniłam tylko jego wygląd