Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kobietki Kochane, jestem jestem :)

Dziękuję za troskę i miłe słowa :)

Miałam ostatnio jakiś depresyjny nastrój....

Już mi lepiej bo słońce za oknami....ale i tak czekam na wiosnę, bo wiem, że siły witalne do mnie wrócą ;)

Mąż pociesza mnie przynosząc wiosnę do domu...wie, że to pomaga ;)

DSC03931.JPG

Oczywiscie cały czas coś szyję...mam sporo zamówień i czasami brak mi czasu na nowe projekty a pomysłów mam sporo ;)

Dzisiaj powstała taka poszewka....

DSC03925.JPG

Kończę też wianek...trochę inny niż te, które robiłam do tej pory ;)

DSC03930.JPG

Zauważyłam, ze sporo z Was piekło ostatnio ciasto marchewkowe....ja zrobiłam marchewkowe muffinki z pomarańczowym lukrem....wyszły lekkie i puszyste....zaskakująco dobre ;)

DSC03910.JPG

W weekend mamy gości to pewnie znowu je upiekę ;)

Teraz idę poczytac co tam u Was słychać ;)

Kasiu przede wszystkim poprawy humoru życzę i powrotu sił witalnych :)

Po drugie twoje dzieła jak zawsze piękne, poduszeczka i marszczony wianek zachwycają dokładnością wykonania, o mufinkach nie wspomnę :) wyglądają bardzo smakowicie- z jakiego przepisuj je piekłaś? dużo lałaś ciasta do foremki, że tak pięknie wyrosły?

A nastrój...no...podejrzewam, że mam podobny ale głowa do góry i do przodu ile się da. Ściskam :hug:

Oj, dziewuszki, to ta pora tak nastraja chyba, bo u mnie też tak sobie http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif

Jeszcze Jachu mój kaszle jak szalony, a niedawno miał zapalenie płuc http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif

Gość Konto usunięte na żądanie
Kasiu, jak zwykle cuda tworzysz, a mnie skręca z zazdrości ;);););) Też sobie sprawię tulipanki, bo mnie jakieś deprecho-doły ostatnio dopadają :(

Dzięki Kobietki :)

Trzeba jakoś sobie radzić z tymi nastrojami i kiepskim humorem...powody są u każdego inne bo każdy ma swoje problemy.

My twarde kobiety jesteśmy wiec damy sobie radę :)

Dzisiaj w "Trójce" wspominali Agnieszkę Osiecką w rocznicę jej śmierci i przypomnieli tę kołysankę

http://www.youtube.com/watch?v=XUSfE6bRy6c

Dodatkowo mnie to rozczuliło...

Wszystko piękne, jak zawsze:)

Mam głupie pytanie.. Apropo mufinek.. Jeśli ma sie formę do mufinek, to używa sie papierków też?

I czy jak się używa papierki, to trzeba nadal mieć formę????

Ja mam formę na chyba 12 mufinek .. i się ociągam, bo nie wiem jak się za to zabrać.. a tu widzę ekspertkę:)