beatka8733 05.03.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dziewczyny zamówiłam tu http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23767460 śliczne tasiemki, dzisiaj mi przyszły naprawdę są cudne polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.03.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Kasiulka, moc witaminek przynoszę , żeby to przesilenie poszło szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 05.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Kasiu, zaglądam codziennie i już mi Ciebie brakuje tutaj, pewnie jesteś mocno zabiegana... daj znać co porabiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 06.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 marma to samo chciałam napisać:),Kasiula gdzie Ty ??????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ja też zaglądam i jak Kasi nie było tak nie ma ... zaszyła się czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ostatnio pisała, że dużo szycia ma - to pewnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 06.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kasiu, nie zaszywaj się, bo znów będę "zazdraszczać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.03.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kobietki Kochane, jestem jestem Dziękuję za troskę i miłe słowa Miałam ostatnio jakiś depresyjny nastrój.... Już mi lepiej bo słońce za oknami....ale i tak czekam na wiosnę, bo wiem, że siły witalne do mnie wrócą Mąż pociesza mnie przynosząc wiosnę do domu...wie, że to pomaga Oczywiscie cały czas coś szyję...mam sporo zamówień i czasami brak mi czasu na nowe projekty a pomysłów mam sporo Dzisiaj powstała taka poszewka.... Kończę też wianek...trochę inny niż te, które robiłam do tej pory Zauważyłam, ze sporo z Was piekło ostatnio ciasto marchewkowe....ja zrobiłam marchewkowe muffinki z pomarańczowym lukrem....wyszły lekkie i puszyste....zaskakująco dobre W weekend mamy gości to pewnie znowu je upiekę Teraz idę poczytac co tam u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 poduszka paskowo- kropkowa już zapisana w inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kasiu,świetny ten B&W http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Rajuniu, jakie muffiny! Smakowicie wyglądają . Poduszka super, bardzo by mi pasowała . A nastrój...no...podejrzewam, że mam podobny ale głowa do góry i do przodu ile się da. Ściskam Edytowane 7 Marca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kasiu przede wszystkim poprawy humoru życzę i powrotu sił witalnych Po drugie twoje dzieła jak zawsze piękne, poduszeczka i marszczony wianek zachwycają dokładnością wykonania, o mufinkach nie wspomnę wyglądają bardzo smakowicie- z jakiego przepisuj je piekłaś? dużo lałaś ciasta do foremki, że tak pięknie wyrosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A nastrój...no...podejrzewam, że mam podobny ale głowa do góry i do przodu ile się da. Ściskam Oj, dziewuszki, to ta pora tak nastraja chyba, bo u mnie też tak sobie http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif Jeszcze Jachu mój kaszle jak szalony, a niedawno miał zapalenie płuc http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Madziu, trzyma mi się od lata to nie wiem czy przez jesień ale najwazniejsze żeby być dobrej mysli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kasiu, jak zwykle cuda tworzysz, a mnie skręca z zazdrości ;);) Też sobie sprawię tulipanki, bo mnie jakieś deprecho-doły ostatnio dopadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.03.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dzięki Kobietki Trzeba jakoś sobie radzić z tymi nastrojami i kiepskim humorem...powody są u każdego inne bo każdy ma swoje problemy. My twarde kobiety jesteśmy wiec damy sobie radę Dzisiaj w "Trójce" wspominali Agnieszkę Osiecką w rocznicę jej śmierci i przypomnieli tę kołysankę http://www.youtube.com/watch?v=XUSfE6bRy6c Dodatkowo mnie to rozczuliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.03.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 atena0 dzięki ptaszki kupiłam we flo do wielkanocnych dekoracji....ależ tam mają piękne ozdoby...ja ograniczyłam sie tylko do ptaszków sim14 nie dołujemy się juz, bo to i tak nic nie daje wiosna idzie będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wszystko piękne, jak zawsze:) Mam głupie pytanie.. Apropo mufinek.. Jeśli ma sie formę do mufinek, to używa sie papierków też? I czy jak się używa papierki, to trzeba nadal mieć formę???? Ja mam formę na chyba 12 mufinek .. i się ociągam, bo nie wiem jak się za to zabrać.. a tu widzę ekspertkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mnie zawsze rozczulają takie właśnie, które pamiętam jeszcze z dzieciństwa.... Ale, głowy do góry, jutro świętujemy;) http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifI podobno w przyszłym tygodniu przyjdzie już wiosna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 może to głupie ale jak wchodzę do Ciebie i coś pokazujesz to jedyne co się ciśnie na klawiaturę to "PIĘKNE" wiem że się powtarzam ale co innego można napisać nooo i fajnie że wróciłaś, bo jakaś taka luka bez Ciebie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts