Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Kasiu powiem szczerze, że tak obstawiałam po cichu jak zobaczyłam Twoje pomysły na wystrój wnętrza :yes: Że to coś z kosmetyką związanego :) No podpowiedzią było to, że głównie panie będą do Ciebie przychodzić ;) Jeśli faktycznie spędzasz tam tak dużo czasu to warto stworzyć przytulne, domowe wręcz wnętrze to i klientki będą się dobrze w nim czuć :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj pół życia spędzam w pracy i dlatego muszę się tam dobrze czuć. W obecnym gabinecie też mam tak domowo i przytulnie, chociaz jego wystrój juz strasznie mnie znudził i kolory już mi nie pasują ;) Nawet kiedyś pewna klientka przyszła do mnie ze swoją córeczką i po chwili ta mała mówi mamie do ucha "mamo jak tu ładnie jak w domu" :D

I o to właśnie chodzi :)

Oj Dziewczynki wpadajcie do mnie na co chcecie i kiedy chcecie :D

Na paznokcie, na sałatkę i na muffinki ;)

Maszenka poczęstuję Cię czym tylko chcesz, ale stołu nie oddam :no: Lubie go mimo, ze taki byle jaki ale wlasnymi rękami go odnowiłam i dumna jestem z niego ogromnie ;)

Waderko nie zawstydzaj mnie Kobietko ;)

Jutro rano idę podpisać umowę najmu i pewnie dostanę klucze. Mam 3 miesiące na stworzenie sobie nowego miejsca pracy.... mam nadzieję, że dam radę.

ty kacha!! ja to się zakochałam w twoich wnętrzach ..... ło jojoj !!!! co zaglądam do Ciebie to moje serce mocniej bije.

Jak ja bym miała kogoś w okolicy, kto by miał taki domowy klimat w salonie kosmet. to bym ciągle pięknie wyglądała - nie byłoby mi szkoda kasy i przede wszystkim czasu na siedzenie w tak uroczym gabinecie :) A i u ciebie już tak wiosną pachnie w domu :) Normalnie na kawę wpadam choć hmmm kawy nie lubie więc może na herbę !

Te twoje smakołyki -sałatka wygląda przepysznie - daj no przepis pls ?

W ten weekend będę robić babeczki BY Agawi no i możne bym strzeliła taką sałateczkę ?? chyba, że to jakaś tajemna receptura rodzinna szczególnie na ten sos w słoiczku ? to ok - Nie zdradzaj :)

ja to się na tym forum niedość, że wnętrzarsko, to jeszcze kulinarnie rozwijam hahah :) Mąż powinien być ze mnie dumny

Hahahahaha:lol2: Kobitki jesteście boskie :lol2: Tak w ciemno chcecie do mnie pielgrzymować a ja może paskudne paznokcie robię :p

Skoro mi tak ufacie zapraszam serdecznie :rotfl:

Tak się zastanawiam co uda mi się stworzyć w tym moim gabinecie.

Kurczę muszę przyznać, że bardzo lubię urządzac wnętrza od podstaw. W pustym, często zniszczonym wnętrzu umiem dostrzeć potencjał. Zawsze chciałam projektować wnętrza....uwielbiam wejśc do pustego domu, mieszkania i wymyślać co można w nich zrobić....echhh rozmarzyłam się ;)

Hahahahaha:lol2: Kobitki jesteście boskie :lol2: Tak w ciemno chcecie do mnie pielgrzymować a ja może paskudne paznokcie robię :p

Skoro mi tak ufacie zapraszam serdecznie :rotfl:

Tak się zastanawiam co uda mi się stworzyć w tym moim gabinecie.

Kurczę muszę przyznać, że bardzo lubię urządzac wnętrza od podstaw. W pustym, często zniszczonym wnętrzu umiem dostrzeć potencjał. Zawsze chciałam projektować wnętrza....uwielbiam wejśc do pustego domu, mieszkania i wymyślać co można w nich zrobić....echhh rozmarzyłam się ;)

Przemawia przez ciebie skromność, albo nas kokietujesz, bo osoba, która ma taki zmysł artystyczny , chyba nie może stworzyć nic brzydkiego :D

Doti31 wittaj u mnie :) Donoczki kupiłam w jakimś markecie za niecałe 10 zł ;) były srebrne ale przemalowałam je na biało.... myśle jeszcze o dorobieniu na nich napisów lub takich małych tabliczek do podpisywania, ale farba tablicowa jest koszmarnie droga. Tylko ziół mi brakuje, bo o tej porze roku strasznie marne są.

Warmia oj nie wiem czy to moja skromność czy raczej brak wiary w swoje umiejętności ;) Co do mojej lokalizacji to masz kawałek do mnie ..... mieszkam w Katowicach, ale zawsze zaproszenie na kawkę czy mufiinki zawsze aktualne ;)

Doti31 wittaj u mnie :) Donoczki kupiłam w jakimś markecie za niecałe 10 zł ;) były srebrne ale przemalowałam je na biało.... myśle jeszcze o dorobieniu na nich napisów lub takich małych tabliczek do podpisywania, ale farba tablicowa jest koszmarnie droga. Tylko ziół mi brakuje, bo o tej porze roku strasznie marne są.

Warmia oj nie wiem czy to moja skromność czy raczej brak wiary w swoje umiejętności ;) Co do mojej lokalizacji to masz kawałek do mnie ..... mieszkam w Katowicach, ale zawsze zaproszenie na kawkę czy mufiinki zawsze aktualne ;)

O rzesz kurcze, faktycznie kawałek drogi :( ale te mufinki...i kawka ;)