pysiaczek 07.03.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kasiu powiem szczerze, że tak obstawiałam po cichu jak zobaczyłam Twoje pomysły na wystrój wnętrza Że to coś z kosmetyką związanego No podpowiedzią było to, że głównie panie będą do Ciebie przychodzić Jeśli faktycznie spędzasz tam tak dużo czasu to warto stworzyć przytulne, domowe wręcz wnętrze to i klientki będą się dobrze w nim czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.03.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oj pół życia spędzam w pracy i dlatego muszę się tam dobrze czuć. W obecnym gabinecie też mam tak domowo i przytulnie, chociaz jego wystrój juz strasznie mnie znudził i kolory już mi nie pasują Nawet kiedyś pewna klientka przyszła do mnie ze swoją córeczką i po chwili ta mała mówi mamie do ucha "mamo jak tu ładnie jak w domu" I o to właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oooo to słodkie dzieci potrafią być do bólu szczere, dlatego usłyszeć (choćby kątem ucha), że chwalą to coś wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Szkoda, że jesteś Kasiu tak daleko ode mnie- chętnie wpadłabym na te paznokcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 08.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kaśka, ja jestem Twoją wielbicielką!I tyle, bo nie chcę się powtarzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja też bym wpadła na paznokcie. A potem na sałatkę. A potem ukradłabym Ci stół, szaleję za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.03.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A potem ukradłabym Ci stół, szaleję za nim. To chyba mało kulturalne po zrobieniu sobie u Kasi paznokci i uraczeniu się sałatką ale się uśmiałam :D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.03.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Oj Dziewczynki wpadajcie do mnie na co chcecie i kiedy chcecie Na paznokcie, na sałatkę i na muffinki Maszenka poczęstuję Cię czym tylko chcesz, ale stołu nie oddam Lubie go mimo, ze taki byle jaki ale wlasnymi rękami go odnowiłam i dumna jestem z niego ogromnie Waderko nie zawstydzaj mnie Kobietko Jutro rano idę podpisać umowę najmu i pewnie dostanę klucze. Mam 3 miesiące na stworzenie sobie nowego miejsca pracy.... mam nadzieję, że dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ty kacha!! ja to się zakochałam w twoich wnętrzach ..... ło jojoj !!!! co zaglądam do Ciebie to moje serce mocniej bije. Jak ja bym miała kogoś w okolicy, kto by miał taki domowy klimat w salonie kosmet. to bym ciągle pięknie wyglądała - nie byłoby mi szkoda kasy i przede wszystkim czasu na siedzenie w tak uroczym gabinecie A i u ciebie już tak wiosną pachnie w domu Normalnie na kawę wpadam choć hmmm kawy nie lubie więc może na herbę ! Te twoje smakołyki -sałatka wygląda przepysznie - daj no przepis pls ? W ten weekend będę robić babeczki BY Agawi no i możne bym strzeliła taką sałateczkę ?? chyba, że to jakaś tajemna receptura rodzinna szczególnie na ten sos w słoiczku ? to ok - Nie zdradzaj ja to się na tym forum niedość, że wnętrzarsko, to jeszcze kulinarnie rozwijam hahah Mąż powinien być ze mnie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dagunia przepis jest na poprzedniej stronie - wiem bo już go sobie skopiowałam Post # 256 Kasiu ja też żałuję, że tak daleko mam do Ciebie bo na pewno wpadłabym do tego domowego gabinetu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dzięki pysiaczku ominęłam jakoś ??? Guła ze mnie:bash: chyba tak się zapatrzyłam na te zdjęcia chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 heheh I uważaj Kasia bo będziesz miała zborowy najazd sekty FM na swój gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Pielgrzymki będziemy urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.03.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hahahahaha:lol2: Kobitki jesteście boskie Tak w ciemno chcecie do mnie pielgrzymować a ja może paskudne paznokcie robię Skoro mi tak ufacie zapraszam serdecznie Tak się zastanawiam co uda mi się stworzyć w tym moim gabinecie. Kurczę muszę przyznać, że bardzo lubię urządzac wnętrza od podstaw. W pustym, często zniszczonym wnętrzu umiem dostrzeć potencjał. Zawsze chciałam projektować wnętrza....uwielbiam wejśc do pustego domu, mieszkania i wymyślać co można w nich zrobić....echhh rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti31 10.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam cię KasiuBardzo mi się u ciebie podoba, klimat w kuchni jaki stworzyłaś po prostu cudo, mam pytanie odnośnie tych doniczek w kuchni na zioła, gdzie mogę takie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Hahahahaha:lol2: Kobitki jesteście boskie Tak w ciemno chcecie do mnie pielgrzymować a ja może paskudne paznokcie robię Skoro mi tak ufacie zapraszam serdecznie Tak się zastanawiam co uda mi się stworzyć w tym moim gabinecie. Kurczę muszę przyznać, że bardzo lubię urządzac wnętrza od podstaw. W pustym, często zniszczonym wnętrzu umiem dostrzeć potencjał. Zawsze chciałam projektować wnętrza....uwielbiam wejśc do pustego domu, mieszkania i wymyślać co można w nich zrobić....echhh rozmarzyłam się Przemawia przez ciebie skromność, albo nas kokietujesz, bo osoba, która ma taki zmysł artystyczny , chyba nie może stworzyć nic brzydkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 To którędy do ciebie, bo ja znowu jakaś niedoinformowana jestem? Oj, też bym ciebie chętnie nawiedziła, chociażby dlatego, żeby zobaczyć te wnętrza na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.03.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Doti31 wittaj u mnie Donoczki kupiłam w jakimś markecie za niecałe 10 zł były srebrne ale przemalowałam je na biało.... myśle jeszcze o dorobieniu na nich napisów lub takich małych tabliczek do podpisywania, ale farba tablicowa jest koszmarnie droga. Tylko ziół mi brakuje, bo o tej porze roku strasznie marne są. Warmia oj nie wiem czy to moja skromność czy raczej brak wiary w swoje umiejętności Co do mojej lokalizacji to masz kawałek do mnie ..... mieszkam w Katowicach, ale zawsze zaproszenie na kawkę czy mufiinki zawsze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Doti31 wittaj u mnie Donoczki kupiłam w jakimś markecie za niecałe 10 zł były srebrne ale przemalowałam je na biało.... myśle jeszcze o dorobieniu na nich napisów lub takich małych tabliczek do podpisywania, ale farba tablicowa jest koszmarnie droga. Tylko ziół mi brakuje, bo o tej porze roku strasznie marne są. Warmia oj nie wiem czy to moja skromność czy raczej brak wiary w swoje umiejętności Co do mojej lokalizacji to masz kawałek do mnie ..... mieszkam w Katowicach, ale zawsze zaproszenie na kawkę czy mufiinki zawsze aktualne O rzesz kurcze, faktycznie kawałek drogi ale te mufinki...i kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.03.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Inne pyszności też mogę przygotować Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts