Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu jak zwykle przepiekne Twoje dzieła. Podgladam Cie standardowo caly czas :) Powiem Ci, że szyj poki mozesz. Mi zostaja pozne wieczory kiedy mlody juz w lozku spi a ja zrobie w domu co trzeba. Wtedy juz oczy nie te i krzywo wszystko wychodzi :D heheh

WIosennie sie u Ciebie robi. Ja tez musze cos do mojego Hemnesa bialego zrobic, zeby sie pokoj ozywil troszke. :)

Poszewka już poszła w świat a dokładnie do Wiednia :D

muszę wreszcie uszyć coś dla siebie bo jak zwykle będę bez niczego :)

sim14 materiał kupiony w Ikei ale niemieckiej niestety :( u nas jeszcze go nie było mam jeszcze taki sam tylko błękitny....mam nadzieję, że u nas też sie pojawi.

Dzisiaj byłam w ikei po uchwyty do komody i oczywiście kupiłam trochę drobiazgów...są ładne serwetki papierowe w różową krateczkę vichy/różyczki, ładna tkanina w krateczkę ....szarą :) i inne dodatki ale ja ograniczyłam sie do serwetek, tkaniny i świeczki w róże ;)

Dziękuję, dziękuję :D

Nic nowego nie uszyłam, bo cały czas szyję zamówione rzeczy ale przerobiłam za to moją komodę/bufet :)

Napracowałam się z nią ale z efektu końcowego jestem zadowolona ;)

Jutro wszystko poskręcam i zobaczę co można w niej jeszcze zmienić :p

Do przerobienia zostaje mi jeszcze szafka tv.

pysiaczku materiał w krateczkę mam w pracy postaram się zrobić fotkę w poniedziałek ;)

Georgia dziekuję :) znam ten sklep :)

Edytowane przez kasia_sw