Diabełkowa 13.03.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 [[/b]Diabełkowa, we własnym domu tak jest nie na fm . Kasiu yokasta Zgadzam się z tobą ,że wszędzie super ale w domku najlepiej:):),ale miło też pooglądać wiosnę u koleżanek z fm:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 13.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Oooo kasia widze ze lubimy ten sam owoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.03.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja właśnie zmiksowałam sobie zamrożone truskawki...muszą byc koniecznie zamrożowne dodałam jogurt grecki i trochę miodu i wcinam moje ulubione lody truskawkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 14.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kasiu, lody muszę koniecznie wypróbować... widzę, że objawiłaś nam kolejny talent... kulinarny... Dużo ich jeszcze kryjesz w rękawie ? Dołączam się do namawiających Ciebie na swój blog, bardzo chętnie zaglądałabym na niego... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 marma gotować bardzo lubię Bloga może kiedyś założe ale chyba z premedytacją tego nie robię, bo wiem, że bym go zaniedbywała cały wolny czas zajmuje mi szycie, co trochę mnie przeraża dzisiaj uszyłam wiosenną poszewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 14.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Piękna wiosenna podusia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 14.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Piękna poszewka http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 14.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kasiu jak zwykle przepiekne Twoje dzieła. Podgladam Cie standardowo caly czas Powiem Ci, że szyj poki mozesz. Mi zostaja pozne wieczory kiedy mlody juz w lozku spi a ja zrobie w domu co trzeba. Wtedy juz oczy nie te i krzywo wszystko wychodzi heheh WIosennie sie u Ciebie robi. Ja tez musze cos do mojego Hemnesa bialego zrobic, zeby sie pokoj ozywil troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Od razu czuć wiosnę jak się popatrzy na taką śliczną poszewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 15.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ciepło na sercu mi się zrobiło, kiedy zobaczyłam tę podusię, te kolory, materiały, design - jest naprawdę ŚLICZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 15.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ślicznusia podusia http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/flower4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 15.03.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Przepiękna! Kasiu, gdzie się kupuje takie śliczne materiały w różyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.03.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Poszewka już poszła w świat a dokładnie do Wiednia muszę wreszcie uszyć coś dla siebie bo jak zwykle będę bez niczego sim14 materiał kupiony w Ikei ale niemieckiej niestety u nas jeszcze go nie było mam jeszcze taki sam tylko błękitny....mam nadzieję, że u nas też sie pojawi. Dzisiaj byłam w ikei po uchwyty do komody i oczywiście kupiłam trochę drobiazgów...są ładne serwetki papierowe w różową krateczkę vichy/różyczki, ładna tkanina w krateczkę ....szarą i inne dodatki ale ja ograniczyłam sie do serwetek, tkaniny i świeczki w róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kasiu...ja tylko chciałam powiedzieć, że przecudna poduszka!!!!! Wiosną powiało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 16.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 jak znów idealne połączenie, fantastyczna!!! Czekamy na Twoje inspiracje świąteczne Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kasiu no proszę to Ty szyjesz na cały świat Pokażesz materiał w krateczkę z I.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kasiulka, fajne podusie:)wszystko fajne:) super, że przyjęcie się udało i że tak długo ekipa wytrwała:))) miłego weekendowanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 17.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 śliczna ta poszewka,naprawdę wiosenna :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Georgia 17.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Kasia, znasz?http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-dekoracyjne.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=37&p=37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.03.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Dziękuję, dziękuję Nic nowego nie uszyłam, bo cały czas szyję zamówione rzeczy ale przerobiłam za to moją komodę/bufet Napracowałam się z nią ale z efektu końcowego jestem zadowolona Jutro wszystko poskręcam i zobaczę co można w niej jeszcze zmienić Do przerobienia zostaje mi jeszcze szafka tv. pysiaczku materiał w krateczkę mam w pracy postaram się zrobić fotkę w poniedziałek Georgia dziekuję znam ten sklep Edytowane 17 Marca 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts