sonia3009 22.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witaj Kasiu:) Podglądam od dawna, dziś nadszedł czas aby się ujawnić przede wszystkim aby podziękować za wspaniałe inspiracje i natchnienie do szycia oraz odzyskiwania rzeczy pozornie do wyrzucenia. Dzięki tobie na choince wisiały uszyte prze zemnie ozdóbki- serca i gwiazdki, a na łóżku leżą poduszki we własnoręcznie uszytych poszewkach. No i zbieram na maszynę bo jest już projekt firanek i zasłon:D. CIESZĘ SIĘ ŻE TU TRAFIŁAM- jest tak domowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.03.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 pysiaczku w razie czego pisz śmiało Asiu dzięki w pepco też muszę zerknąć sonia3009 witaj dziękuję za ciepłe słowa cieszę się ogromnie, że zainspirowałam Cię do działania To daje wielką satysfakcję jak można zrobić coś z niczego ja w weekend chcę dokończyć kolejną lampkę, którą robię ze świecznika Jeśli chodzi o maszynę to ja polecam Ci tę z Lidla szyję na niej od kilku miesięcy i wszystko idealnie działa Tak jak kiedyś wspominałam moje miejce pracy zamienia się w pracownię krawiecką Przybywa tkanin, tasiemek, guzików ....nie wszytko chowam do szafek i szuflad, bo lubię pewne rzeczy trzmać na wierzchu....zwłaszcza gdy są tak kolorowe i wesołe Komódka i półeczka na nici do przerobienia ale nie wiem kiedy to zrobię gałązki wypuszczają juz listki a ja dodałam kolorowe kokardki i jest bardzo wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 22.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kącik śliczny- piękne słoiczki na drobiazgi, ja swój kącik też reorganizuję- będę bielić sosnowy stół składany, tylko nie wiem jak zdrapać nieskończoną ilość lakieru ( stolik stary a odnawiany- lakierem wiele razy ). Maszyna musi czekać w kolejce- jest lista niezbędnych rzeczy i niestety nie jest na pierwszym miejscu :( Myślałam o łuczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kasiu kącik pracy masz iście wiosenny i taki uroczy Pięknie, kolorowo, optymistycznie Super musi się pracować w takiej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 22.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kasiu, ale musi Ci się super pracować w takim otoczeniu! Trochę jak w jakimś zaczarowanym świecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kasieńka, widzę że jeszcze trochę i się przebranżowisz! Ależ to przyjemnie, wiosennie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.03.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 sonia3009 może nałóż na te warstwy lakieru preparat do zdejmowania starych powłok....to taki żel do kupienia w kazdym sklepie budowlanym A łucznika nie polecam, bo on teraz w Chinach jest produkowany i czytałam same złe opinie o tych maszynach. Ja mam starego łucznika ma z 15 lat ale wtedy produkowali je jeszcze w Polsce maszyna z lidla kosztuje 300 zł i śmiga bez problemów pysiaczek, Magduśka, yokasta musiałam sobie jakoś rozweselić moje miejsce pracy, bo bywam tam 8-10 godzin więc milej się pracuje w takim otoczeniu teraz jest piękna wiosna, słońce za oknem co dodatkowo nastraja optymizmem yokasta z czasem może się przebranżowie póki co udaje mi się łączyć oba zajęcia chociaż bywają dni, że jest trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 23.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A tyle pozytywnych opinii słyszałam ale dopiero teraz zwróciłaś moją uwagę, że rzeczywiście są to osoby które mają Łucznika od lat. Dzięki za informację odnośnie lakieru- jak tylko jeszcze trochę się ociepli otwieram swój warsztat na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 26.03.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Kasiu mam nadzieję ze nie będziesz miała mi za złe, ale moje szycie zaczęło się od czytania Twojego wątku jak wiesz i podpatrywania Ciebie, zatem Tobie musze się pochwalić moimi "świątecznymi" wyczynami http://images49.fotosik.pl/1411/ca750e08a8eb1c84med.jpg Edytowane 26 Marca 2012 przez przylesianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 26.03.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kasiu fantastyczne miejsce pracy igałązki wiosenne urocze chciałam troszkę odgapić ale nie mogę dostać wstążeczek w kratkę Przylesianka niema Kasi to ja pochwalę piękne te Tildy może podasz namiary na wykroje tych"świątecznych wyczynów":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.03.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 sonia3009 o maszynach poczytaj w internecie ale obecny łucznik to nie to co kiedyś....niestety. Mój warsztat działa juz pełną parą przylesianka ale piękne króliczki uszyłaś Może i ja wreszcie się zmobilizuję i uszyję jakąś tilde...tydzień temu urodziła się maleńka Hania..bratanica mojego męża więc mam motywację Jeszcze raz gratuluję pieknych królików Pasiata poszukaj w kwiaciarniach róznych wstążeczek nie muszą być w krateczkę Kochani....zniknę na 3-4 tygodnie bo remontujemy kuchnię i nie wiem w co ręce włożyć.... remont kuchni oznacza totalny bałagan w całym mieszkaniu na dzień dzisiejszy moja kuchnia wygląda tak odezwę się jak już będzie lądnie Miłej wiosny i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kasia jak wrocisz ze zdjeciami kuchni po remoncie to padniemy z wrazenia Wesolych Swiat w takim razie i powodzenia w szybkim ukonczeniu remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 26.03.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Bardzo mi się podoba Kasiu Twój kącik pracy! Naprawdę super! Powodzenia w remoncie! http://9thcivic.com/forum/styles/default/xenforo/smilies/cheerleader.gif Już nie mogę doczekać się efektów, ponieważ znając Ciebie będą powalające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 27.03.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) o Kasia ale sajgon No ale znając Twój talent do aranżacji będzie z tego cos cudownego z pewnością. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy!!!!!!!!!!!!!! Wesołych Świąt. P.S.dziękuję za pochwałę mojej amatorszczyzny Edytowane 27 Marca 2012 przez przylesianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 27.03.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Kasiu, Czekam z niecierpliwością na fotki jak się odgruzujesz . I też życzę Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 kącik pracy bajka, a kuchnia.. oj będzie się działo, ciekawe co wymyślisz:)Wesołych Swiąt w takim razie, czekamy na efekty z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 27.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 szybkiego i udanego remontu- dacie radę, remont kuchni to męka ale ile będzie radości z efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 27.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wow Kasiu, wiesz, że wczoraj przeszło mi przez myśl, że być może już zaczęłaś remont kuchni? Niewiarygodne . Oj, będzie pięknie . A w temacie kuchni jeszcze... upiekłam w weekend muffiny z Twojego przepisu i wyszły boskie. Próbowałam wczesniej innych przepisów i żaden nie był tak dobry jak Twój . Mięciutkie i puszyste nawet następnego dnia . Do zobaczenia w takim razie po remoncie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 o rany jakie pobojowisko, ja nie myślałam że u Ciebie to aż TAAAAAAAAAKI remont będzie czekam z niecierpliwością przebierając nóżkami, bo ja przed remontem i chętnie się poinspiruje Twoimi na pewno fajnymi pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 27.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Choć zaglądam rzadko, to jednak nie można zapomnieć o Twoim "domku" i cudach jakie szyjesz A teraz już nie mogę sie doczekać kuchni - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts