Pasiata 27.03.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 JA też niecierpliwie czekam i Wesołych Świąt Ci życzę Kasiu i wszystkim Forumkom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 28.03.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wiedziałam, że będę miała duużo do nadrabiania, ale że aż tyle! Kącik pracy śliczny! Lampeczka cuuudo! A szarej krateczki zazdroszczę bo ja już chyba cała wykupiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.03.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 kasieńko listonosz stoi pod drzwiami a Ciebie nie ma dziewczyny może któraś z Was ma nr tel. do kasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 jakbyś tu zajrzała, to przesyłeczka ode mnie jest u Twojej sąsiadki pod 133listonsz to zaproponował, nie wiem czy nie lepiej bylo zostawić aviso;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.03.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kobietki kochane musiałam wpaść na chwilke przez słońce2 ale o tym za chwilkę Dziękuję za życzenia świąteczne Moja kuchnia nabiera juz właściwego wyglądu tzn ściany wreszcie są takie jak powinny być ale jeszcze duuuuuuuużo pracy przede mną Ściany robi nam zaprzyjaźniony Pan Krzysztof świetny fachowiec a resztę już sami Powiem Wam tylko tyle, że wczoraj wniosłam na 11 piętro paczkę boazerii o dł 2,70 m bo nie weszła do windy dodam, że paczki były 4 resztę wniósł mąż mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie tak jak sobie wymyśliłam A teraz powód mojej dzisiejszej wizyty na forum Od słońce2 dostałam śiczny prezent tylko nie wiem z jakiej okazji ?? Kochana bardzo, bardzo dziękuję za to cudo będzie idealny na stół do kuchni Pochwalę się jak będę mogła jakąś fotkę zrobić dziekuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie Ostatnio same niespodzianki do mnie trafiają Dziękuję wszystkim Odezwię się wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 30.03.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Boazeria super! już sobie wyobrażam Twoją kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 O dobrze, że przesyłka dotarła, mam nadzieję że w całości. Po ostatniej która nie dotarła miałam stracha:) Cieszę się że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 30.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Kasiu czy ty mozesz choćby wpadac co kilka dni i nam relacjonowac jak tam prace postepują, bo my tu nie wytrzymamy tyle tygodni! Kasia błagam A przy okazji jeśli pozwolisz, bo u Ciebie można zneleźć duzo informacji o nowościach w sklepie, to i ja pozwolę sobie powiedziec ze w Pepco po 14,99zyla sa serwetniki bielone o takie: http://images46.fotosik.pl/1425/b5994a9781c8f808med.jpg Edytowane 30 Marca 2012 przez przylesianka literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 31.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Kasiu ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia Twojej kuchni my czekamy na okna do domu, będą po świętach i mam strasznego stracha jak będą wyglądały mam nadzieje że będą takie jak chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Kasiu...ale robota was czeka!!!!!! Ale jak już zrobicie..... czekam z niecierpliwością, jak wszystkie tu chyba na... fotki:):) Pozdrawiam i Wesołych świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.04.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kobietki u mnie powoli do przodu Jutro pan Krzysztof kończy kłaść boazerię i dopiero wtedy będę mogła coś robić bo teraz nie mam sie gdzie rozłożyć z malowaniem mebli W tym tygodniu będę długo w pracy więc niewiele zrobię ale po świętach ruszam do boju To wcale nie oznacza, że się obijam i niczego nie robię Dzisiaj np przerobiłam moją komódkę z pracy i teraz wygląda tak....porcelanowe gałki kupiłam w tk maxx....trochę za wysoko je przymocowałam ale pod spodem miały być tabliczki na napisy ale w trakcie przerabiania zmieniłam zdanie Ostatnio szyłam komplet dla mojej klientki 2 poszewki i serwetę na stół....miało być szaro/biało i mało koronki....wymyśliłam coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 02.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Kasiu, po pierwsze - gratuluję odwagi i sił w remoncie kuchni i już zazdraszczam efektu po drugie - jestem w ciągłym szoku, kiedy Ty to wszystko robisz, remont, praca, odnawianie mebli, szycie, murator - padłabym po 2 dniach jak długa , po trzecie - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko udało się tak, jak sobie wymarzyłaś, pozdrawiam cieplutko Edit: po czwarte - poduszki i serwety jak zwykle cudne Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez marma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 03.04.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kasiu komódka pięknie Ci wyszła, zdradzisz czym malowałaś? A podusia i serwetka jak zwykle śliczne :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.04.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kasiu no proszę Ty się już za remontu kuchni wzięłaś No powiem Ci, że u nas przed było tak samo uroczo na ścianach Długa droga przed Tobą, ale za to będziesz mieć swoje wymarzone wnętrze Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich planów A no i nie wiedziałam, że aż na 11 piętrze mieszkasz! Dlatego widok z okien masz taki ładny Myślałam sobie o Tobie w sobotę ok.12.30 bo akurat przejeżdżaliśmy przez Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a ja jestem bardzo ciekawa twojej boazerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 03.04.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Fajnie Kasiu, że pomimo zapracowania, wpadłaś i podrzuciłaś nam co nieco, żebyśmy mogły nacieszyć oczy Bardzo podoba mi się jak przerobiłaś komódkę. Dobrze, że zrezygnowałaś z ramek na opisy. Uszyte dzieła jak zawsze perfekcyjnie! Pierwsze zdjęcie poduszki wygląda jak czarno-białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kasiu, ale komódkę wyczarowałaś. Jak ja to lubię! COŚ z prawie niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.04.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No świetne te gałki z tikeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.04.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Czasu brak a i tak czasami zaglądam na forum W tym tygoniu niewiele się w kuchni zmieniło, bo wracamy z pracy po 19 więc sił brak na dalsze prace....jutro i w piątek moze coś więcej zrobimy. Moją boazerię uwielbiam marma dzięki faktycznie żyję na sporych obrotach, bo robię jeszcze parę rzeczy poza tymi, które wymieniłaś Organizm trochę się zbuntował i ostatnie 2 dni czułam się fatalnie, zasypiałam o 22, co raczej mi się nie przytrafia ale czasami chyba trzeba. moooi Dziękuję komódkę pokryłam bejcą dąb rustykalny a po wyschnieciu nałożyłam pastę wybielającą starwaxa pysiaczku jechałaś przez katowice i mnie nie odwiedziłaś ???? następnym razem wpadnij koniecznie !!! kuchnia juz lepiej wygląda ale daleko jej do końcowego efektu Już nie mogę się doczekać jak będę mogła usiąść przy stoliku i napić się kawy mugatka boazeria jest super kupiłam taką trochę inną była najtańsza ale najładniejsza i najlepiej wykonana między deseczkami jest taki wałeczek a nie zwykła płaska listewka. Pan który nam ją kładł idealnie wszystko zrobił teraz czeka mnie malowanie...najwcześniej w piątek zrobię fotki w świetle dziennym Ruby komódka zapełniona rzeczami do szycia i chciałam podpisać te szufladki ale bez ramek jest lepiej yokasta komódkę lubię a gałki to nawet bardzo lubię Ostatni wianek dla jednej z moich klientek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 05.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ach wiosną znów powiało choć za oknem ziąb. Kolejny piękny i w wykonaniu i kolorystycznie wianuszek. Śliczny.I juz nie mogę się doczekać tej boazerii. Ja chciałam w przedpokoju panel/boazerię angielską (jakos tak się ona zwie) ale to cholernie drogie, wrrr. Jak się oczaruję twoją boazerią Kasiu (a napewno się oczaruję znając twoj gust) to pewnie przetoruję swoje myślenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts