Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kobietki kochane musiałam wpaść na chwilke przez słońce2 ale o tym za chwilkę :D

Dziękuję za życzenia świąteczne :)

Moja kuchnia nabiera juz właściwego wyglądu tzn ściany wreszcie są takie jak powinny być ale jeszcze duuuuuuuużo pracy przede mną :)

Ściany robi nam zaprzyjaźniony Pan Krzysztof świetny fachowiec a resztę już sami ;)

Powiem Wam tylko tyle, że wczoraj wniosłam na 11 piętro paczkę boazerii o dł 2,70 m bo nie weszła do windy :bash: dodam, że paczki były 4 :D resztę wniósł mąż ;)

mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie tak jak sobie wymyśliłam :)

A teraz powód mojej dzisiejszej wizyty na forum :)

Od słońce2 dostałam śiczny prezent tylko nie wiem z jakiej okazji ?? :)

Kochana bardzo, bardzo dziękuję za to cudo :hug: będzie idealny na stół do kuchni :wiggle:

Pochwalę się jak będę mogła jakąś fotkę zrobić :)

dziekuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie :)

Ostatnio same niespodzianki do mnie trafiają :D

Dziękuję wszystkim :)

Odezwię się wkrótce :bye:

Kasiu czy ty mozesz choćby wpadac co kilka dni i nam relacjonowac jak tam prace postepują, bo my tu nie wytrzymamy tyle tygodni! Kasia błagam :)

A przy okazji jeśli pozwolisz, bo u Ciebie można zneleźć duzo informacji o nowościach w sklepie, to i ja pozwolę sobie powiedziec ze w Pepco po 14,99zyla sa serwetniki bielone o takie:

http://images46.fotosik.pl/1425/b5994a9781c8f808med.jpg

Edytowane przez przylesianka
literowka

Kobietki u mnie powoli do przodu :)

Jutro pan Krzysztof kończy kłaść boazerię i dopiero wtedy będę mogła coś robić bo teraz nie mam sie gdzie rozłożyć z malowaniem mebli ;)

W tym tygodniu będę długo w pracy więc niewiele zrobię ale po świętach ruszam do boju :)

To wcale nie oznacza, że się obijam i niczego nie robię ;)

Dzisiaj np przerobiłam moją komódkę z pracy i teraz wygląda tak....porcelanowe gałki kupiłam w tk maxx....trochę za wysoko je przymocowałam ale pod spodem miały być tabliczki na napisy ale w trakcie przerabiania zmieniłam zdanie ;)

DSC04161.JPG

Ostatnio szyłam komplet dla mojej klientki 2 poszewki i serwetę na stół....miało być szaro/biało i mało koronki....wymyśliłam coś takiego...

DSC04065.JPG

DSC04069.JPG

DSC04071.JPG

Kasiu,

po pierwsze - gratuluję odwagi i sił w remoncie kuchni i już zazdraszczam efektu :jawdrop:

po drugie - jestem w ciągłym szoku, kiedy Ty to wszystko robisz, remont, praca, odnawianie mebli, szycie, murator - padłabym po 2 dniach jak długa :),

po trzecie - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko udało się tak, jak sobie wymarzyłaś,

pozdrawiam cieplutko :hug:

Edit: po czwarte - poduszki i serwety jak zwykle cudne :)

Edytowane przez marma

Kasiu no proszę Ty się już za remontu kuchni wzięłaś :o

No powiem Ci, że u nas przed było tak samo uroczo na ścianach :D

Długa droga przed Tobą, ale za to będziesz mieć swoje wymarzone wnętrze :yes:

Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich planów :)

A no i nie wiedziałam, że aż na 11 piętrze mieszkasz! Dlatego widok z okien masz taki ładny :)

Myślałam sobie o Tobie w sobotę ok.12.30 bo akurat przejeżdżaliśmy przez Katowice :)

Fajnie Kasiu, że pomimo zapracowania, wpadłaś i podrzuciłaś nam co nieco, żebyśmy mogły nacieszyć oczy :)

Bardzo podoba mi się jak przerobiłaś komódkę. Dobrze, że zrezygnowałaś z ramek na opisy.

Uszyte dzieła jak zawsze perfekcyjnie! Pierwsze zdjęcie poduszki wygląda jak czarno-białe :)

Czasu brak a i tak czasami zaglądam na forum ;)

W tym tygoniu niewiele się w kuchni zmieniło, bo wracamy z pracy po 19 więc sił brak na dalsze prace....jutro i w piątek moze coś więcej zrobimy.

Moją boazerię uwielbiam :p

marma dzięki :)

faktycznie żyję na sporych obrotach, bo robię jeszcze parę rzeczy poza tymi, które wymieniłaś ;)

Organizm trochę się zbuntował i ostatnie 2 dni czułam się fatalnie, zasypiałam o 22, co raczej mi się nie przytrafia ale czasami chyba trzeba.

moooi Dziękuję :) komódkę pokryłam bejcą dąb rustykalny a po wyschnieciu nałożyłam pastę wybielającą starwaxa

pysiaczku jechałaś przez katowice i mnie nie odwiedziłaś ????:cry: następnym razem wpadnij koniecznie !!! :)

kuchnia juz lepiej wygląda ale daleko jej do końcowego efektu ;)

Już nie mogę się doczekać jak będę mogła usiąść przy stoliku i napić się kawy :D

mugatka boazeria jest super ;)

kupiłam taką trochę inną była najtańsza ale najładniejsza i najlepiej wykonana ;) między deseczkami jest taki wałeczek a nie zwykła płaska listewka. Pan który nam ją kładł idealnie wszystko zrobił teraz czeka mnie malowanie...najwcześniej w piątek :) zrobię fotki w świetle dziennym ;)

Ruby komódka zapełniona rzeczami do szycia i chciałam podpisać te szufladki ale bez ramek jest lepiej ;)

yokasta komódkę lubię a gałki to nawet bardzo lubię :D

Ostatni wianek dla jednej z moich klientek :)

DSC04165.JPG

Ach wiosną znów powiało choć za oknem ziąb. Kolejny piękny i w wykonaniu i kolorystycznie wianuszek. Śliczny.

I juz nie mogę się doczekać tej boazerii. Ja chciałam w przedpokoju panel/boazerię angielską (jakos tak się ona zwie) ale to cholernie drogie, wrrr. Jak się oczaruję twoją boazerią Kasiu (a napewno się oczaruję znając twoj gust) to pewnie przetoruję swoje myślenie:)