Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani dziękuję za wszytskie życzenia :hug: ja życzenia umieściłam tylko u siebie ale były szczere i z głębi serca :)

yokasta remont trwa :D

trzymajcie za mnie kciuki, bo właśnie kończę kłaść kafelki :p

mam nadzieję, ze nie odpadną :D i ze będą równo położone :)

to wcale nie takie trudne ale trochę stresa mam, bo robię to sama i pierwszy raz w życiu :D

Miłego dnia :)

Położyłam :wiggle:

7 godzin mi wszystko zajęło ale kafelki są i nie spadają na podłogę :no:

Mąż musi mi dociąć jeszcze 4 kafelki i wymyślić coś co zrobić z kafelką przy baterii...następnie fugowanie i gotowe :)

Trochę Wam zdradzę jak kuchnia zaczyna wyglądać, bo dumna jestem z tych kafelek a raczej z ich położenia :p kafelki bardzo mi się podobają i jest teraz o niebo lepiej :)

DSC04181.JPG

i kawałek mojej boazerii...jeszcze muszę ją pomalować 1-2 razy

DSC04178.JPG

Mugatka kafelki to cegiełki 10x30 cm z Castoramy...wierz mi ich przyklejanie nie jest takie trudne jak się wydaje ;)

Kasia na litośc boską, co ty jeszcze przed nami ukrywasz??? No krawcowa, renowator mebli, manikiurzystka, dekoratorka, no ale glazurnik a nawet kafelciarka ????? hahaha :)

Pięknie, bosko, cudnie, boazeria juz mnie onieśmiela!!! Jestem zafascynowana Tobą kobieto :) Czekam na koniec i mam gęsią skórkę juz z podniecenia :-)